TNG
Tech-karriär på SEB: Tekniker, IT-infrastruktur

Tech-karriär på SEB: Tekniker, IT-infrastruktur

Här kommer du som tekniker lära dig SEBs hela IT-ekosystem och bidra med nya idéer i ett team som gillar att testa nytt!

Uppdragsgivare SEB
Placeringsort
Yrkeskategori
Sista ansökningsdag 2020-02-02
Karriärs&shymöjligheter Karriärs­möjligheter
Ny Teknik Ny Teknik
Friskvård Friskvård
Flexibel arbetsplats Flexibel arbetsplats
Erika Ekestam
Hos oss går fakta och kompetens före magkänsla, ålder, namn, kön och bakgrund.
Frågor om jobbet? Kontakta din rekryterare för mer information

Erika Ekestam

0702444717

Här kommer du som tekniker lära dig SEBs hela IT-ekosystem och bidra med nya idéer i ett team som gillar att testa nytt!

Att jobba som IT-tekniker och delta i SEBs Tech-program är en unik möjlighet för dig som vill utvecklas inom IT i en modern organisation med hög förändringstakt. Vill du arbeta i ett agilt och modigt team så hittar du det här!

I din roll på Mainframe och IBMi får du lära dig nya saker varje dag och utvecklas inom ett spännande och viktigt område, nämligen infrastruktur! Vi är nyfikna och testar gärna nytt för att ligga i teknisk framkant, samtidigt som vi med stort engagemang tar ansvar för att SEBs affärskritiska system fungerar.

VÅRT ERBJUDANDE TILL DIG

VÅRT ERBJUDANDE TILL DIG

I över ett decennium har SEBs Tech-program erbjudit talanger som är i början av sin IT- och Tech-karriär att utvecklas inom SEB. Idag är vi en av Sveriges största arbetsgivare inom IT och digital teknik vilket ger dig möjlighet att förverkliga just dina ambitioner.

Vi erbjuder dig:

  • Ett sex månader långt talangprogram inom IT och Tech, anpassat för professionell och personlig utveckling.
  • Verkliga affärsutmaningar och projekt där du kan skapa värde och skillnad för SEBs affär och organisation.
  • En heltidsanställning med marknadsmässig lön och tillgång till SEBs anställningsförmåner.
DIN FRAMTIDA ROLL OCH DITT TEAM

DIN FRAMTIDA ROLL OCH DITT TEAM

Som IT-tekniker kommer du jobba med IBM Power Systems som erbjuder infrastrukturella- och managementlösningar med exceptionell prestanda, flexibilitet och pålitlighet! Tillsammans med teamet ansvarar ni för förvaltning, utveckling och drift av system med stort fokus på tillgänglighet, stabilitet och säkerhet.

Du kommer att jobba nära verksamheten och ha tät kontakt med övriga team inom infrastruktur. Du får ta ansvar för helheten och jobba över hela den infrastrukturella miljön som bland annat spänner sig över system- och databashantering, prestanda och servrar. Dina framtida kollegor och din chef, Andreas, kommer ge dig de bästa förutsättningarna för att komma in i arbetet och ser fram emot att hälsa dig välkommen.

 

Din framtida chef, Andreas Gustavsson, beskriver arbetet på Mainframe och IBMi så här:

"Här får du möjlighet att jobba med erfarna kollegor och accelerera din kunskap i arbetet med hela IT-ekosystemet. Du kommer arbeta i en rolig miljö där du kontinuerligt får utveckla moderna, hållbara och affärskritiska lösningar."

VI VILL HA DIG!

VI VILL HA DIG!

Vi letar efter dig med passion för IT och Tech och som är nyfiken på att arbeta hos oss på SEB. Vi kommer att göra allt vi kan för att du ska få en rivstart i din utveckling och karriär. I gengäld vill vi att du:

  • har en akademisk examen inom IT eller Teknik 
  • är (eller snart är) nyutexaminerad eller kanske har viss yrkeserfarenhet
  • är flytande i engelska, i tal och skrift

 

Vi söker dig som gärna delar med dig av dina erfarenheter och kunskaper till dina kollegor och trivs att jobba tillsammans med andra. Du tar egna initiativ och eget ansvar för att driva arbetsuppgifter framåt. Ditt intresse för teknik skapar en vilja att lära nytt och du är mån om att hålla dig uppdaterad inom området.

Varmt välkommen till SEB!

SEB

SEB

Som arbetsgivare är vi övertygade om att mångfald och inkludering är avgörande för att lyckas och med rätt attityd är du välkommen till vårt team. Läs gärna mer om hur det är att jobba hos oss på www.sebgroup.com/career

Läs också gärna mer om Tech-programmets upplägg och de andra lediga positionerna till starten 2020 här: https://www.tng.se/seb-tech-program

SEB
Uppdragsgivare SEB
Placeringsort
Yrkeskategori
Sista ansökningsdag 2020-02-02
Erika Ekestam
Fördomsfri rekrytering: När din kompetens är viktigare än ålder, bakgrund, namn och kön.
Frågor om jobbet? Kontakta din rekryterare för mer information

Erika Ekestam

0702444717

Räkna ut avståndet till jobbet

Stjärntorget 4, Solna