TNG

Tjänsten är tyvärr tillsatt

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Tech-karriär på SEB: Testautomatiserare

Som Testautomatiserare på SEB arbetar du med nästa generations digitala lösningar för mobila appen och webben!

Att arbeta som Testautomatiserare och delta i SEB:s Tech-program är en unik möjlighet för dig som vill utvecklas inom IT i en modern organisation med hög förändringstakt.

I din roll på Savings Channels arbetar du med våra viktiga digitala kanaler - Internetbanken och mobilapplikationen. Rollen som Testautomatiserare värderas högt, då din insats möjliggör att vi kan erbjuda våra kunder den bästa upplevelsen. Här kommer du ha en stimulerande och utmanande roll där du ständigt utvecklar din kreativitet och tekniska kompetens.

VÅRT ERBJUDANDE TILL DIG

I över ett decennium har SEB:s Tech-program erbjudit talanger som är i början av sin IT och Tech karriär att utvecklas inom banken. Idag är SEB en av Sveriges största arbetsgivare inom IT och digital teknik vilket ger dig möjlighet att förverkliga just dina ambitioner.

Vi erbjuder dig:

Karriärs&shymöjligheter
Karriärs­möjligheter
Ny Teknik
Ny Teknik
Friskvård
Friskvård
Flexibel arbetsplats
Flexibel arbetsplats

DIN FRAMTIDA ROLL OCH DITT TEAM

Hos oss arbetar du med erfarna och engagerade kollegor där vi tillsammans strävar efter de bästa digitala lösningarna för våra kunder. Du kommer arbeta med automatiserad testning för att säkerställa att våra system håller hög kvalité och användarvänlighet. Med hjälp av verktyg som Selenium, SoapUI och ReadyAPI sker testningen automatiskt och kontinuerligt i samma takt som utvecklingen. Tillsammans med utvecklarna i teamet är du involverad från start till slut i planering, design och leverans. Vi arbetar med moderna tekniker som Angular, .NET Core och OpenShift.

Teamet har god kompetens inom automatiserad testning och hos oss kommer du att få möjligheten att lära dig allt inom området.


Din framtida chef, Lena Fureman, beskriver arbetet på Savings Channels så här:

"Vårt team har vuxit enormt de senaste åren, både med medlemmar och kompetens, och vi arbetar för att inspirera och engagera våra kunder i deras sparande och investeringar. Här får du använda din analytiska förmåga för att lösa komplexa problem. Som testare blir ditt arbete avgörande för teamets framgång."

DINA KVALIFIKATIONER

Vi letar efter dig med passion för IT och Tech och som är nyfiken på att arbeta hos oss på SEB. Dessutom vill vi att du:

Vi söker dig som är genuint intresserad av ny teknologi och som kommer med egna initiativ och förslag. Som person är du lösningsorienterad och har ett pragmatiskt förhållningssätt till problemlösning. Du är en lagspelare och ser värdet av att arbeta i ett agilt team där kunskapsutbyte är en framgångsfaktor.

Varmt välkommen till SEB!

Alla lediga jobb