TNG

Tjänsten är tyvärr tillsatt

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Teknisk rådgivare till Christian Berner

Brinner du för kundrelationer och har ett teknikintresse? Sök tjänsten som Teknisk rådgivare till Christian Berner i Stockholm!!

Vill du arbeta inom sälj och service på ett stabilt företag som har teknik och miljö i fokus? Är du en initiativtagande medarbetare som tycker om att bygga kundrelationer? Har du en teknisk bakgrund och/eller erfarenhet som säljkoordinater eller teknisk rådgivare? Just nu söker Christian Berner en Teknisk innesäljare till deras kontor i Stockholm. Välkommen med din ansökan redan idag!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Som Teknisk rådgivare på Christian Berner erbjuds du:

Friskvård
Friskvård
Företags&shyhälsovård
Företags­hälsovård
Karriärs&shymöjligheter
Karriärs­möjligheter
Kompetens&shyutveckling
Kompetens­utveckling

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

Som Teknisk rådgivare är din huvudsakliga arbetsuppgift att öka företagets försäljning genom att bistå befintliga kunder och säljorganisation med att handlägga förfrågningar, offerter och order. I arbetet ingår även aktiv försäljning och teknisk rådgivning mot både nya och befintliga kunder.

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Du arbetar i fina lokaler i Bromma tillsammans med ett positivt och kunnigt team på 16 personer. Tjänsten är en tillsvidareanställning, på heltid med arbetstider måndag till fredag 08:00-16:30 med start så fort rätt person kan vara på plats.

VEM ÄR DU?

Vi söker dig som är initiativrik, arbetar gärna med långsiktiga relationer, är självständig och lösningsfokuserad samt vill finna bästa lösningen för kund. Drömmen är att du är en ingenjör som gillar att sälja. Men vi är realistiska. Det viktigaste för oss är att du har ett servicetänk och som har fallenhet kring tekniska termer och metodik. Resten kan du lära dig på plats.
Vidare ser vi att du besitter goda kunskaper i svenska och engelska, såväl tal som skrift.

Alla lediga jobb