TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Teknisk IT-support till Tradedoubler i Stockholm

Brinner du för att ge support och engagera dig i tekniska frågor? Som IT-support hos Tradedoubler får du göra just det!

I din roll som IT-support får du arbeta med unik teknik och flera system för att hjälpa digitala marknadsförare spåra sin försäljning på nätet. Tradedoubler har, genom sin marknadsledande teknik, byggt upp ett stort nätverk av publicister och annonsörer vilka du kommer arbeta tätt ihop med. Här väntar stort ansvar och en möjlighet att bli expert inom området. Du kommer dagligen vara i kontakt med kunder som tex HP, Microsoft och Philips samt flertalet publicister bl a stora bloggare och influencers.

VI ERBJUDER DIG

Centralt kontor
Centralt kontor
Livspussel
Livspussel
Karriär&shymöjligheter
Karriär­möjligheter
Massage
Massage

DET HÄR GÖR DU HOS OSS

Som IT-support ansvarar du för teknisk implementation och support mot nya samt befintliga kunder och publicister. En stor del av rollen är att säkerställa att tekniken fungerar i alla våra samarbeten. Detta innebär att du kommer:

 

Utöver detta kommer du att identifiera kunskapsbehov hos kund och kollegor och guida nya kunder för att säkerställa bästa möjliga installation.

DITT TEAM OCH ARBETSPLATS

Arbetsplatsen kännetecknas av samarbete, högt i tak, fart, fokus och ambition. Du kommer sitta centralt i Stockholm på det trivsamma huvudkontoret i Spårvagnshallarna. Här finns ca 70 kollegor som alla hälsar dig varmt välkommen.

MER OM DIG

För att komma till din rätt i rollen ser vi att du är teknisk och serviceinriktad med genuint intresse att ge bästa tänkbara service såväl internt som externt. Förmodligen har du jobbat i en supportroll tidigare, antingen som teknisk support eller i en kundservice-funktion.

Det är en fördel med tidigare erfarenhet av HTML och Microsoft CRM. Excel är ett krav. Ett intresse för analys och erfarenhet av e-handel/e-commerce är meriterande. Då våra kunder finns både i Sverige och utomlands, så måste du kunna kommunicera obehindrat på både svenska och engelska.

Alla lediga jobb