TNG

Tjänsten är tyvärr tillsatt

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Teknisk koordinator till marinföretag i Göteborg!

Vill du jobba för ett dynamiskt och grönt företag? Vi söker en teknisk koordinator med fokus på service!

Är du intresserad av en roll som teknisk koordinator där du kan bidra med din noggrannhet och tydliga kommunikation? För dig som brinner för hållbarhet erbjuds du här dessutom möjligheten att jobba på ett internationellt företag som värnar om miljön. Som teknisk koordinator får du en central roll där du ansvarar för koordination av serviceingenjörer för driftsättning, garanti- och serviceärenden.

Tjänsten sträcker sig över 6 månader, med chans till förlängning. Då start är omgående, ska den tillsättas snarast och därför uppmanar vi dig att söka redan idag!

Välkommen med din ansökan!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Vi erbjuder dig ett spännande jobb som teknisk koordinator på ett attraktivt och framgångsrikt marinföretag som värnar om hållbarhet. I rollen som teknisk koordinator erbjuds du att få en bred kontaktyta där du arbetar med att koordinera och bidra med support till serviceingenjörer som utför ärende hos företagets kunder. Du får därmed en viktig och central roll i att förse dessa serviceingenjörer med stöd och resurser som krävs för att de ska kunna utföra sitt arbete.

Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal
Tjänste&shypension
Tjänste­pension
Friskvård
Friskvård
Kompetens&shyutveckling
Kompetens­utveckling

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Du kommer att jobba på ett modernt kontor beläget i Göteborg med goda förbindelser till kollektivtrafiken och för dig som tar bilen finns det goda parkeringsmöjligheter. Företaget verkar internationellt och använder engelska som koncernspråk.

Tjänsten sträcker sig över 6 månader, med chans till förlängning. Start är omgående. 

VEM ÄR DU?

Vi söker dig med teknisk bakgrund och tidigare erfarenhet av en liknande koordinerande roll där du, i ditt dagliga möte med ingenjörer, tekniker eller liknande, har fungerat som stöd för dem. Meriterande är om du tidigare jobbat som serviceingenjör eller teknisk support, gärna inom processindustrin. 

Vidare ser vi att du har en bred teknisk förståelse, exempelvis mekanisk och elektrisk.Vi ser också att du har en god kommunikativ förmåga och uppskattar att samarbeta med andra men har också förmågan att jobba självständigt. Som person är du proaktiv, strukturerad och fokuserad med ett stort driv och engagemang för ditt arbete. Du har en god IT-vana och meriterande med erfarenhet av att jobba i systemet Eye Share. 

Då företaget jobbar internationellt ser vi att du kommunicerar obehindrat på både svenska och engelska, i både tal samt skrift. Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet av marinindustrin men inget krav. 

Alla lediga jobb