TNG

Teknisk projektledare till marinföretag i Göteborg

Är du en lösningsorienterad och kommunikativ projektledare? Nu söker vi dig till marinföretag med fokus på hållbarhet i Göteborg!

Uppdragsgivare TNG Tech
Placeringsort
Yrkeskategori
Sista ansökningsdag 2019-06-02
Kollektiv&shyavtal Kollektiv­avtal
Tjänste&shypension Tjänste­pension
Friskvård Friskvård
Kompetens&shyutveckling Kompetens­utveckling
Martin Andersson
Vi rekryterar vetenskapligt – fakta framför magkänsla helt enkelt.
Frågor om jobbet? Kontakta din rekryterare för mer information

Martin Andersson

031-761 22 21

Är du en lösningsorienterad och kommunikativ projektledare? Nu söker vi dig till marinföretag med fokus på hållbarhet i Göteborg!

Är du en driven och ansvarstagande projektledare som letar efter nya utmaningar? Nu söker vi dig som är en lösningsorienterad projektledare och som vill jobba med internationella projekt inom den marina industrin hos vår kund i Göteborg! Här får du som teknisk projektledare leda och ansvara för projektets tekniska aspekter, i alla dess faser och du arbetar nära process- och automations ingenjörer, produktionsplanerare, inköpare och controllers.

Vill du vara med på vår kunds resa mot en mer hållbar miljö i rollen som teknisk projektledare? Varmt välkommen med din ansökan!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Vi erbjuder dig en roll med ansvar för att planering och design efterföljs och implementeras efter rådande regler och förordningar. Du är involverade i projektets alla delar, från order till implementering, och jobbar med projektplanering, system konfiguration, projektuppföljning, kundmöten och systemimplementering.  

Vidare erbjuds du: 

  • Arbete på ett dynamiskt samt expansivt företag med hög förändringstakt 
  • Verka i ett företag som bidrar till en renare och grönare miljö.
  • En verksamhetsnära tjänst där du får arbeta projektbaserat med ny teknik.
DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

  • Vidhålla löpande kontakt med kunden under projektets genomförandefas.
  • Samordna alla tekniska åtgärder inom projektet, internt och emot kunderna.
  • Ansvara för budgeten och säkerställa leverans enligt tidsramen i dina projekt.
  • Säkerställa designlösningens kvalité och granskar så att ritningar fungerar i praktiken utifrån de tillgängliga förutsättningarna.
  • Deltagande i klientmöten, testaktiviteter och systeminriktning.
  • Agera som en brygga emellan försäljning och design.
ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Du kommer att jobba på ett modernt kontor beläget i Göteborg med goda förbindelser till kollektivtrafiken och för dig som tar bilen finns det goda parkeringsmöjligheter. Företaget verkar internationellt och använder engelska som koncernspråk.

Tjänsten är initialt ett bemanningsuppdrag på sex månader där du blir anställd av TNG och arbetar som konsult hos vår kund. Efter sex månader kommer det finnas chans till förlängning eller en vidare anställning hos företaget. Vi är även intresserad av dig som vill jobba som underkonsult. 

Som konsult hos oss på TNG omfattas du självklart av kollektivavtal, försäkringar och friskvårdsbidrag. Tjänsten ska tillsättas snarast och för rätt person finns därefter goda möjligheter till anställning direkt hos kund! Vi är även intresserad av dig som vill jobba som underkonsult!

VEM ÄR DU?

VEM ÄR DU?

Vi ser att du som söker har en högskoleutbildning inom teknik, gärna inom maskinteknik. Du har tidigare erfarenhet av att bedriva teknikprojekt inom process- eller marinindustrin och jobbat med att överse design samt konstruktion av komplexa projekt. Du trivs i koordinerande roll där du har många kontaktytor och som person har du en bra kommunikativ förmåga. Din framtida roll kommer innebära tjänsteresor, vilket vi tror du uppskattar och ser som en positiv del av arbetet. Företagets koncernspråk är engelska och vi ser att du är trygg med att använda engelska i arbetet, både i tal och skrift. 

Som person är du både självgående och gillar att samarbeta med andra. Du är lösningsorienterad, strukturerad och jobbar proaktiv mot att hålla dig inom projektens tidsramar. Du är en trygg beslutsfattare och ser alltid till att driva din process i hamn. 

TNG Tech

TNG Tech

TNG Tech rekryterar och hyr ut ingenjörer och tekniker för morgondagens utmaningar. Vi rekryterar fördomsfritt med fakta, vetenskap och metod i fokus. Vi är en del av TNG, och är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag med kollektivavtal. Som anställd konsult omfattas du av kollektivavtalets villkor gällande t.ex. lön, försäkringar, tjänstepension och semester. Utöver det erbjuder vi friskvårdsbidrag och företagshälsovård. Du har dessutom en dedikerad och engagerad konsultchef som arbetar för att du ska få en önskad karriärutveckling samt säkerställer att du trivs på din arbetsplats. Vi finns i Stockholm, Göteborg, Malmö, och Örebro, samt rekryterar och hyr ut konsulter på många andra orter runt om i Sverige.

Uppdragsgivare TNG Tech
Placeringsort
Yrkeskategori
Sista ansökningsdag 2019-06-02
Martin Andersson
Vår rekrytering sker fördomsfritt med grund i fakta, vetenskap och metod i fokus.
Frågor om jobbet? Kontakta din rekryterare för mer information

Martin Andersson

031-761 22 21

Räkna ut avståndet till jobbet


Östra Hamngatan, 16


map