TNG

Tjänsten är tyvärr tillsatt

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Teknisk Säljare inom framgångsrik industri

Nu söker vi en engagerad Teknisk Säljare med affärsfokus!

Vill du arbeta i en affärsinriktad roll där lösningsförsäljning och kundrelationer står i fokus? Har du erfarenhet och/eller ett stort intresse för teknisk försäljning? Då borde du ta chansen och söka tjänsten hos vår kund i Vara-trakten. Vår kund erbjuder dig möjligheten att arbeta med ett väletablerat produktsortiment av hög kvalitet, som dessutom produceras helt i egen regi. Vi ser fram emot din ansökan!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

I den här rollen får du chansen att själv äga och driva affärsutvecklingen, vilket innebär att du har stor möjlighet att forma din roll. Ditt uppdrag blir att bygga upp nya och utveckla befintliga kundrelationer på framförallt den svenska marknaden. Du får också ett härligt gäng drivna kollegor med stor kompetens inom konstruktion, teknisk sälj, produktionsplanering och ledning. Vår kund marknadsför och säljer kundanpassade industriella lösningar med stora väletablerade varumärken som slutkunder. Som teknisk säljare blir du en del av ett stabilt företag med en familjär kultur. Du får friheten att själv lägga upp dina arbetsdagar, du utgår i huvudsak från kontoret i Vara-trakten men självklart även hemifrån när det passar bättre. Rollen rapporterar direkt till VD och verkar tillsammans med övriga funktioner inom bolaget för stark tillväxt, nöjda kunder och hög lönsamhet.

Tjänstebil
Tjänstebil
Flexibel arbetsplats
Flexibel arbetsplats
Kompetens&shyutveckling
Kompetens­utveckling
Tjänste&shypension
Tjänste­pension

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Rollen innefattar ett distriktsansvar som kan sträcka sig över hela landet, en stor del av din tid kommer därför att tillbringas på resande fot. Främst dagsresor med några få övernattningar. Din fasta punkt kommer du att ha på kontoret, där dina kollegor inom bland annat innesälj och produktion är lokaliserade. Tjänsten är på heltid med lön efter överenskommelse, tillträde snarast möjligt. Tjänsten är en direktrekrytering, det vill säga du blir anställd hos vår kund.

VEM ÄR DU?

Vi ser gärna att du har erfarenhet någon form av teknisk försäljning, och/eller ett stort tekniskt intresse. Kanske har du teknisk utbildning i bagaget? Det vi kommer lägga störst vikt vid är dock din person! Då detta är en helt ny roll hos vår kund söker vi dig som är självgående, med stort eget driv, välorganiserad och som har lätt att knyta nya kontakter. Du behöver vara en stark relationsbyggare, duktig på att skapa och utveckla långsiktiga relationer. Du trivs i en roll som är både operativ och strategisk, och tycker det är genuint roligt att vara i en säljande roll!

Alla lediga jobb