TNG
Teknisk Säljare inom framgångsrik industri

Teknisk Säljare inom framgångsrik industri

Nu söker vi en engagerad Teknisk Säljare med affärsfokus!

Arbetsgivare TNG Group AB
Placeringsort
Sista ansökningsdag 2020-02-20
Tjänstebil Tjänstebil
Flexibel arbetsplats Flexibel arbetsplats
Kompetens&shyutveckling Kompetens­utveckling
Tjänste&shypension Tjänste­pension
Sandra Eriksson
Hos oss söker du jobb utan personligt brev, ålder eller bild – fördomsfritt helt enkelt!
Frågor om jobbet? Kontakta din rekryterare för mer information

Sandra Eriksson

031-761 22 27

Nu söker vi en engagerad Teknisk Säljare med affärsfokus!

Vill du arbeta i en affärsinriktad roll där lösningsförsäljning och kundrelationer står i fokus? Har du erfarenhet och/eller ett stort intresse för teknisk försäljning? Då borde du ta chansen och söka tjänsten hos vår kund i Vara-trakten. Vår kund erbjuder dig möjligheten att arbeta med ett väletablerat produktsortiment av hög kvalitet, som dessutom produceras helt i egen regi. Vi ser fram emot din ansökan!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

I den här rollen får du chansen att själv äga och driva affärsutvecklingen, vilket innebär att du har stor möjlighet att forma din roll. Ditt uppdrag blir att bygga upp nya och utveckla befintliga kundrelationer på framförallt den svenska marknaden. Du får också ett härligt gäng drivna kollegor med stor kompetens inom konstruktion, teknisk sälj, produktionsplanering och ledning. Vår kund marknadsför och säljer kundanpassade industriella lösningar med stora väletablerade varumärken som slutkunder. Som teknisk säljare blir du en del av ett stabilt företag med en familjär kultur. Du får friheten att själv lägga upp dina arbetsdagar, du utgår i huvudsak från kontoret i Vara-trakten men självklart även hemifrån när det passar bättre. Rollen rapporterar direkt till VD och verkar tillsammans med övriga funktioner inom bolaget för stark tillväxt, nöjda kunder och hög lönsamhet.

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

  • Identifiera, utveckla och utöka potentiella affärsmöjligheter hos både nya och befintliga kunder
  • Självständigt ansvara för hela försäljningsprocessen
  • Bevaka marknaden, konkurrenterna, och trenderna hos kunderna.
  • Framtagning och uppföljning av offerter samt administration i CRM-system
  • Budgetansvar
ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Rollen innefattar ett distriktsansvar som kan sträcka sig över hela landet, en stor del av din tid kommer därför att tillbringas på resande fot. Främst dagsresor med några få övernattningar. Din fasta punkt kommer du att ha på kontoret, där dina kollegor inom bland annat innesälj och produktion är lokaliserade. Tjänsten är på heltid med lön efter överenskommelse, tillträde snarast möjligt. Tjänsten är en direktrekrytering, det vill säga du blir anställd hos vår kund.

VEM ÄR DU?

VEM ÄR DU?

Vi ser gärna att du har erfarenhet någon form av teknisk försäljning, och/eller ett stort tekniskt intresse. Kanske har du teknisk utbildning i bagaget? Det vi kommer lägga störst vikt vid är dock din person! Då detta är en helt ny roll hos vår kund söker vi dig som är självgående, med stort eget driv, välorganiserad och som har lätt att knyta nya kontakter. Du behöver vara en stark relationsbyggare, duktig på att skapa och utveckla långsiktiga relationer. Du trivs i en roll som är både operativ och strategisk, och tycker det är genuint roligt att vara i en säljande roll!

TNG Group AB

TNG Group AB

Vi arbetar med fördomsfri kompetensbaserad rekrytering och bemanning. Och vi gör det på riktigt. Det innebär att när du söker lediga jobb så letar vi efter vi din framtida arbetsprestation och kompetens, och låter fakta gå före magkänsla, namn, ålder, kön och bakgrund. Det gör att du får en rättvis och professionell bedömning av din ansökan. Det gynnar också våra kunder och bidrar långsiktigt till en hållbar arbetsmarknad.

Arbetsgivare TNG Group AB
Placeringsort
Yrkeskategori
Sista ansökningsdag 2020-02-20
Sandra Eriksson
Du vet väl om att vi jobbar helt med fördomsfri rekrytering?
Frågor om jobbet? Kontakta din rekryterare för mer information

Sandra Eriksson

031-761 22 27

Räkna ut avståndet till jobbet

Vara