TNG

Tjänsten är tyvärr tillsatt

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Teknisk säljare till Christian Berner i Stockholm

Är du redo för din nästa utmaning som teknisk säljare? Christian Berner söker en säljare till sitt kontor i Stockholm!

Har du en teknisk bakgrund och vill utvecklas inom ett framgångsrikt företag? Vill du jobba i en roll där du får utveckla affärsmässiga relationer och jobba med sälj? Som teknisk säljare hos Christian Berner ansvarar du för kundbearbetningen och får bidra med att driva försäljning. Är du intresserad och sugen på en ny utmaning är detta rollen för dig. Välkommen med din ansökan!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Du blir en del av ett härligt team på 16 personer och som genomsyras av laganda och gedigen erfarenhet. Christian Berner ser personalen som sin viktigaste tillgång och utvecklingsmöjligheterna i företaget är stora. Du erbjuds en roll där du har eget ansvar och får nätverka med både interna och externa parter. Du får möjlighet att delta i interna utbildningar men även utbildningar hos leverantörer. Som medarbetare erbjuds du dessutom attraktiva förmåner som bland annat friskvård, företagshälsovård, sjukvårdsförsäkring och 6 veckors semester.

6 v semester
6 v semester
Flextid
Flextid
Friskvård
Friskvård
Företags&shyhälsovård
Företags­hälsovård

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter som teknisk säljare är att:

Sammanfattningsvis är ditt fokus att öka företagets försäljning genom att aktivt söka potentiella kunder och upprätthålla den goda kontakten med befintliga kunder. Dina kunder befinner sig i Stockholm, Västerås och norra delen av Sverige. 

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Som teknisk säljare har du många kundmöten för att bygga relationer och driva värdebaserad försäljning, och därav ingår det en tjänstebil i denna roll. I ditt team har du tekniska innesäljare och innesäljare som kan finnas till hjälp. Du jobbar i systemet SuperOffice. Christian Berner sitter i fina lokaler i Bromma, men du jobbar även mycket ute på fältet. Möjlighet till hemmakontor finns. 

Detta är en tillsvidareanställning heltidstjänsten förväntas att starta när vi hittat rätt person.

VEM ÄR DU?

Vi söker dig som har erfarenhet av liknande roller och tidigare har jobbat med försäljning. Det är meriterande att du tidigare har jobbat med analysinstrument och vattenrening, men inget krav. Det är även meriterande om du har eftergymnasial utbildning inom relevant område. 

För att lyckas bra i rollen är du affärsdriven och drivs av att utveckla relationer och affärer. Då du har daglig kontakt med kunder och leverantörer är det viktigt att du är kommunikativ och trivs med att bygga goda affärsrelationer. Vidare ser vi att du talar och skriver svenska och engelska obehindrat. 

 

Alla lediga jobb