TNG

Tjänsten är tyvärr tillsatt

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Arbeta som innesäljare inom IT i Örebro!

För dig med ett stort intresse för IT och erfarenhet av försäljning har vi nu en tjänst som innesäljare hos vår kund i Örebro.

Vill du arbeta i en affärsinriktad roll där lösningsförsäljning och kundrelationer står i fokus? Har du kompetens inom IT och erfarenhet av teknisk försäljning? Då borde du ta chansen och söka tjänsten som konsult hos oss på TNG. Vi erbjuder dig möjligheten att arbeta med starka varumärken samt att vidareutveckla relationerna i din region. Vi ser fram emot din ansökan!

Via oss får du testa på nya arbetsuppgifter, utvecklas, lära känna olika företag och inte minst utforska olika branscher. Och alltid med en trygg anställning, ett schysst företag och kollektivavtal i ryggen.

Nyfiken att bli medarbetare inom vår konsultverksamhet? Sök idag!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Som säljare hos vår kund får du chansen att arbeta med ett väletablerat varumärke och produkter av hög kvalité. Du blir en en del av ett lönsamt tillväxtföretag med en familjär kultur. 

Som konsult är du faktiskt extra betydelsefull för oss på TNG, för det är du som träffar våra uppdragsgivare varje dag. Vi tycker därför att det är viktigt att du har en trygg anställning med kollektivavtal via Unionen, schyssta anställningsvillkor, rätt lön, försäkringar, tjänstepension och semester. Liksom friskvårdsbidrag och företagshälsovård.

Friskvård
Friskvård
Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal
Tjänste&shypension
Tjänste­pension
Tjänstebil
Tjänstebil

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

 

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Du blir anställd av TNG och uthyrd till ett stort IT-bolag som är en snabbväxande teknikkoncern som har stärkt sin geografiska närvaro i hela Norden, där du tillsammans med dina kollegor kommer att arbeta i en utvecklande miljö som produktsäljare inom IT lösningar och hårdvara. Tjänsten är ett konsultuppdrag på sex månader med goda möjligheter till förlängning. Tjänsten är på heltid med start omgående. Vår kund sitter i fina lokaler mitt i centrala Örebro. 

VEM ÄR DU?

Vi söker dig med erfarenhet av teknisk lösningsförsäljning och med grundläggande kompetens inom IT.  Du är van att arbeta i något CRM-system, Vidare ser vi att du får energi av och motiveras av problemlösning.

Som person har du lätt för att få kontakt med nya människor och skicklig på att bygga långsiktiga kundrelationer. Därtill har du en förmåga att lyssna in och analysera kundens behov, men har också en god förmåga att övertyga. Du är resultatorienterad och drivs av att nå uppsatta mål. Då detta är en självständig roll söker vi dig som är bra på att ta initiativ och ansvar för dina arbetsuppgifter. Ett krav för rollen är att du talar och skriver flytande svenska och har goda kunskaper även i engelska.

Alla lediga jobb