TNG
Arbeta som innesäljare inom IT i Örebro!

Arbeta som innesäljare inom IT i Örebro!

För dig med ett stort intresse för IT och erfarenhet av försäljning har vi nu en tjänst som innesäljare hos vår kund i Örebro.

Arbetsgivare TNG Tech
Placeringsort
Sista ansökningsdag 2019-12-22
Friskvård Friskvård
Kollektiv&shyavtal Kollektiv­avtal
Tjänste&shypension Tjänste­pension
Tjänstebil Tjänstebil
Sabiha Hasanbegovic
Följ din ansökan så att du får uppleva hur en fördomsfri rekrytering ska gå till. På riktigt.
Frågor om jobbet? Kontakta din rekryterare för mer information

Sabiha Hasanbegovic

0790792473

För dig med ett stort intresse för IT och erfarenhet av försäljning har vi nu en tjänst som innesäljare hos vår kund i Örebro.

Vill du arbeta i en affärsinriktad roll där lösningsförsäljning och kundrelationer står i fokus? Har du kompetens inom IT och erfarenhet av teknisk försäljning? Då borde du ta chansen och söka tjänsten som konsult hos oss på TNG. Vi erbjuder dig möjligheten att arbeta med starka varumärken samt att vidareutveckla relationerna i din region. Vi ser fram emot din ansökan!

Via oss får du testa på nya arbetsuppgifter, utvecklas, lära känna olika företag och inte minst utforska olika branscher. Och alltid med en trygg anställning, ett schysst företag och kollektivavtal i ryggen.

Nyfiken att bli medarbetare inom vår konsultverksamhet? Sök idag!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Som säljare hos vår kund får du chansen att arbeta med ett väletablerat varumärke och produkter av hög kvalité. Du blir en en del av ett lönsamt tillväxtföretag med en familjär kultur. 

Som konsult är du faktiskt extra betydelsefull för oss på TNG, för det är du som träffar våra uppdragsgivare varje dag. Vi tycker därför att det är viktigt att du har en trygg anställning med kollektivavtal via Unionen, schyssta anställningsvillkor, rätt lön, försäkringar, tjänstepension och semester. Liksom friskvårdsbidrag och företagshälsovård.

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

 

  • Öka försäljningen inom ditt distrikt genom att identifiera, utveckla och utöka potentiella affärsmöjligheter
  • Bearbetning av främst befintliga kunder
  • Arbeta med hela försäljningsprocessen
  • Hålla koll på marknaden, konkurrenterna och trenderna hos kunderna.
  • Administration i CRM kopplat till försäljningsaktiviteter.
ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Du blir anställd av TNG och uthyrd till ett stort IT-bolag som är en snabbväxande teknikkoncern som har stärkt sin geografiska närvaro i hela Norden, där du tillsammans med dina kollegor kommer att arbeta i en utvecklande miljö som produktsäljare inom IT lösningar och hårdvara. Tjänsten är ett konsultuppdrag på sex månader med goda möjligheter till förlängning. Tjänsten är på heltid med start omgående. Vår kund sitter i fina lokaler mitt i centrala Örebro. 

VEM ÄR DU?

VEM ÄR DU?

Vi söker dig med erfarenhet av teknisk lösningsförsäljning och med grundläggande kompetens inom IT.  Du är van att arbeta i något CRM-system, Vidare ser vi att du får energi av och motiveras av problemlösning.

Som person har du lätt för att få kontakt med nya människor och skicklig på att bygga långsiktiga kundrelationer. Därtill har du en förmåga att lyssna in och analysera kundens behov, men har också en god förmåga att övertyga. Du är resultatorienterad och drivs av att nå uppsatta mål. Då detta är en självständig roll söker vi dig som är bra på att ta initiativ och ansvar för dina arbetsuppgifter. Ett krav för rollen är att du talar och skriver flytande svenska och har goda kunskaper även i engelska.

TNG Tech

TNG Tech

Detta är en annons för att bli konsult hos oss. Rent praktiskt innebär konsultjobbet att du är anställd av oss på TNG IT Digital, men har din arbetsplats hos någon av våra kunder. Vi sköter rekryteringsprocessen till varje uppdrag på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Vänligen sök via vårt ansökningsformulär då vi inte kan ta emot ansökningar via email. Du söker enkelt med ditt CV eller LinkedIn-profil, och alltid utan personligt brev. Motivera istället kort i ansökningsformuläret varför du söker jobbet. Du kan sedan följa din ansökan live via hemsidan. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare. Vi hörs snart igen!

Arbetsgivare TNG Tech
Placeringsort
Yrkeskategori
Sista ansökningsdag 2019-12-22
Sabiha Hasanbegovic
Vi anonymiserar ditt namn eftersom det inte säger något om din framtida arbetsprestation.
Frågor om jobbet? Kontakta din rekryterare för mer information

Sabiha Hasanbegovic

0790792473

Räkna ut avståndet till jobbet

Kungsgatan 8