TNG

Tjänsten är tyvärr tillsatt

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Teknisk skribent till GS1 i Stockholm!

Gillar du att vara nära ny teknik och är bra på att förmedla information i text? GS1 i Stockholm söker en teknisk skribent!

Som teknisk skribent och dokumentatör hos GS1 Sweden får du skapa konkreta och användarvänliga manualer, specifikationer, guider och förteckningar av standarder och identifieringssystem. Här kommer du få utlopp för din nyfikenhet, ditt intresse för teknik och din vilja att utvecklas inom ditt yrkesområde – i ett team där alla är lika hängivna och engagerade som du!

Så oavsett om du har en bakgrund som ingenjör, hittat hit via IT-området eller har utvecklats på andra sätt till en erfaren skribent eller dokumentingenjör så finns här en utvecklande roll med stort ansvar över teknisk dokumentation. Välkommen med din ansökan idag!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Som anställd på GS1 ingår det många fina förmåner. Du kommer få tillgång till ett attraktivt friskvårdsbidrag, ha 6 veckors semester, generös pensionsavsättning samt ha kortare dagar under sommarmånaderna. Ja, du hörde rätt – här gillar vi att njuta av sommaren!

Du blir också en viktig och synlig pusselbit i ett stort, internationellt bolag som dagligen effektiviserar näringslivet i Sverige.

Centralt kontor
Centralt kontor
Flextid
Flextid
Tjänste&shypension
Tjänste­pension
Friskvård
Friskvård

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

Som teknisk skribent på GS1 Sweden kommer du vara med och skapa, förvalta och utveckla standarder för att ge produkter, tjänster och platser över hela världen en unik identitet (exempelvis via streckkoder). Standarderna används av massvis med aktörer; inom dagligvaruhandeln, food service, apotek, övrig detaljhandel samt transport och logistik. I din roll kommer du vara nyckeln för att skapa affärsnytta och förståelse för användarna.

Du kommer att: 

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Som teknisk skribent på GS1 Sweden kommer vara en del av ett ambitiöst och engagerat team med kontor centralt i Stockholm. Start sker efter överenskommelse, men gärna så snart som möjligt. Tjänsten är på heltid (37,5 h/v), med kortare arbetstid under sommarmånaderna. Din företrädare jobbar kvar i organisationen och kommer finnas på plats som en mentor, där du kommer få en gedigen introduktion och ett stöd för att komma in i din roll på bästa möjliga sätt.

Läs gärna mer om GS1s standarder här: http://www.gs1.se/sv/vara-standarder/. Här kan du också se exempel på hur dokumentationen ser ut.

VEM ÄR DU?

För denna tjänst tror vi att du:

Som person tror vi att du:

Alla lediga jobb