TNG

Tjänsten är tyvärr tillsatt

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Supporttekniker inom webb till SiteVision i Örebro

En roll för dig som vill arbeta på ett snabbväxande IT-bolag! Vi söker dig med ett stort IT-intresse och som gillar problemlösning

Vill du arbeta med teknisk support på ett produktföretag med hundratusentals användare och Sveriges nöjdaste kunder? Har du goda kunskaper inom webbteknik som exempelvis Javascript och samtidigt vill erhålla nya tekniska kunskaper och erfarenheter? Då kan du vara den supporttekniker vi söker till SiteVision i Örebro. Här får du möjligheten att utvecklas i en miljö med kompetenta kollegor, spännande utmaningar och ett ledande varumärke. Vi sitter i toppmoderna lokaler mitt i centrala Örebro!

Välkommen med din ansökan!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

SiteVision har en familjär stämning där kollegorna ställer upp för varandra och företagskulturen präglas av öppenhet och högt i tak. Bolaget har korta beslutsvägar och uppmuntrar till egna initiativ. På SiteVision ges du möjlighet att påverka utvecklingen genom att bidra med din kompetens och nya idéer.

Hos oss får du också goda möjligheter att utvecklas i din yrkesroll då vi erbjuder kompetensutveckling och andra utvecklingsmöjligheter. Vi är ett värderingsstyrt företag och verkar enligt värdeorden omtanke, nytänkande, stolthet och engagemang. Våra värderingar baseras på vår historia, skapar vår nutid och vägleder vår framtid. 

På SiteVision trivs vi med varandra och vi har många roliga personalaktiviteter som bidrar till vår gemenskap som bland annat konferensresor, partnerkvällar, julmiddagar och paddelturneringar. Vi erbjuder även en grundlig utbildning i våra produkter under introduktionen, en stor varierad frukostbuffé varje morgon och spontana interna turneringar i pingis och tv-spel.

Friskvård
Friskvård
Tjänste&shypension
Tjänste­pension
Centralt kontor
Centralt kontor
Karriärs&shymöjligheter
Karriärs­möjligheter

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

Här får du ett fritt och utvecklande jobb med varierande arbetsuppgifter som du i hög grad själv kan vara med och påverka. I rollen hanterar du en stor variation av supportfrågor, du hanterar enklare problem av administrativ karaktär men framförallt löser svårare tekniska uppgifter, som kräver mer omfattande utredningar. Tillsammans med teamet arbetar du för att säkerställa att våra kunder och partners får en effektiv support.

Det finns en möjlighet att vara med och bidra i bolagets arbete kring att automatisera supportprocessen samt förbättra interna funktioner och integrationer. Det finns även goda möjligheter att driva andra interna projekt som bidrar till effektivare arbetssätt.

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Rollen är placerad på SiteVisions huvudkontor i centrala Örebro. Du blir en del av ett engagerat och tajt team med en arbetsmiljö där vi bryr oss om varandra. Vi har inte bara roligt på jobbet utan hittar även på roliga aktiviteter efter arbetstid. 

Utöver den externa kontakten så har du även interna kontakter som bland annat våra säljare, kundansvariga och utvecklare.

VEM ÄR DU?

Vi söker dig som tycker om att arbeta med tekniska problem samt har ett genuint intresse för IT. Vi ser gärna att du har goda kunskaper inom Javascript alternativt besitter andra kunskaper inom webbteknik såsom HTML 5 eller CSS alternativt andra systemspråk. Du behöver inte ha arbetat med support tidigare, men en serviceinriktad personlighet är ett måste i denna roll, då du är ansiktet utåt mot SiteVisions kunder och partners. Har du tidigare arbetat i SiteVision så är det högst meriterande.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och söker dig med ett eget driv och förmåga att arbeta självständigt. Detta är viktigare än att du har en formell utbildning bakom dig. Vi tror att du är nyfiken, motiverad och har en vilja att utvecklas. Vidare tror vi att du är en god lyssnare och har lätt för att kommunicera. Du bör ha lätt för att samarbeta och trivas att jobba i ett team. 

Alla lediga jobb