TNG

Tjänsten är tyvärr tillsatt

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Transportkoordinator till Green Cargo i Hallsberg

Logistiker med servicekänsla sökes till Green Cargo i Hallsberg

Har du ett intresse för logistik och vill vara en del av ett sammansvetsat och självgående team? Green Cargo behöver nu utöka med en transportkoordinator i Hallsberg, där du får en gedigen upplärning av dina nya arbetskollegor i teamet.

Här får du möjlighet att arbeta med varierande arbetsuppgifter inom transport och logistik och få en fot in på ett mycket spännande företag.

Låter det intressant? Varmt välkommen att skicka in din ansökan!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Som anställd på Green Cargo erbjuder vi karriär- och utvecklingsmöjligheter samt stora möjligheter till att vara delaktig i den förändringsresa företaget har påbörjat. Med hållbarhet och miljö i fokus är Green Cargo ett företag helt rätt i tiden och du kommer till ett team bestående av kompetenta och engagerade kollegor där du får en roll med stort eget ansvar.

Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal
Tjänste&shypension
Tjänste­pension
Friskvård
Friskvård
Kompetens&shyutveckling
Kompetens­utveckling

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

Här får du möjlighet att bidra med ditt serviceinriktade sätt och administrativa ådra för att leverera god service till företagets kunder. I rollen som transportkoordinator hos Green Cargo ska du koordinera deras leveranser för att möta kundens behov. Arbetsuppgifter och ansvar:

 

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Du kommer ingå i ett självgående team med tio kollegor som har ett nära samarbete och en stark servicekänsla. Tjänsten är skiftgående med arbetstider vardagar mellan 06.00-21.00 samt arbete två av fem helger dagtid. Tjänsten är på heltid med start snarast möjligt. 

VEM ÄR DU?

Vi söker dig som har erfarenhet av administrativt arbete och med gedigen datavana. Har du en utbildning eller erfarenhet av logistik är det meriterande men inget krav. Vi lägger stor vikt vid personligheten för den här tjänsten. För att lyckas i rollen behöver du snabbt kunna sätta dig in i nya arbetsuppgifter, har en god systemvana och goda kunskaper i Office-paketet, framförallt Excel. Det är även meriterande om du har erfarenhet av olika affärssystem. 

Som person är du serviceminded och lösningsorienterad. För att lyckas i rollen är det viktigt att du är stresstålig samt noggrann och strukturerad i ditt arbetssätt. Det är viktigt att du har ett lösningsfokuserat tankesätt där du alltid ser till att hitta de bästa lösningarna för kund, kollegor och samarbetspartners. Vidare arbetar du ur ett helhetsperspektiv, är drivande och kan arbeta proaktivt. 

Alla lediga jobb