TNG

Tjänsten är tyvärr tillsatt

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Utåtriktad ekonomiassistent i Stockholm

Vi söker dig som vill jobba som ekonomiassistent med fokus på kundreskontra hos vår kund centralt i Stockholm!

Om du lockas av att arbeta med ekonomi i ett engagerat team som delar kunskap och idéer och som tillsammans tar ansvar för att leverera korrekt i tid, då är du den vi söker! Som ekonomiassistent ingår du i ett team med fem kollegor som jobbar med ekonomi där du under detta uppdrag kommer axla ansvaret för kundreskontra.

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Uppdraget är varierande med mycket kontakter både internt med kollegor och externt med våra kunder. Arbetsplatsen är trivsam och det är ett team med positiva kollegor som kommer välkomna dig som kollega under uppdraget! 

Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal
Tjänste&shypension
Tjänste­pension
Friskvård
Friskvård
Kompetens&shyutveckling
Kompetens­utveckling

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Vår kund behöver förstärkning under en period som kan variera i längd beroende på kundens behov. Du kommer ha mycket kontakter med kunder i samband med deras betalningar både via mail och på telefon. Vi samarbetar i teamet vilket innebär att du vid behov även behöver vara behjälplig med andra arbetsuppgifter som finns på en ekonomiavdelning. Vår kund har nyligen flyttat in i nya fina lokaler i närheten av Observatorielunden, centralt i Stockholm.

VEM ÄR DU?

För att passa in i rollen kan du ha en varierande bakgrund, men viktigt är att du förstår flödet inom kundreskontra och på en ekonomiavdelning. Vi tror att du har någon form av ekonomiutbildning och några års erfarenhet som ekonomiassistent inom kundreskontra. Grundläggande kunskaper i Excel krävs, samt att du har god systemvana. Vi talar och skriver dagligen både svenska och engelska, varför det är ett krav.

Som person är du självgående och känner dig trygg i din roll som ekonomiassistent så att du självständigt driver ditt arbetet framåt. Noggrannhet och ett öga för detaljer är positivt samtidigt som du behöver lyfta blicken och se helheten. Vi tror att du är utåtriktad och social eftersom du kommer ha många kontakter med kunder och även med kollegor på andra avdelningar.

Alla lediga jobb