TNG
Utåtriktad roll till ActiWay i Stockholm

Utåtriktad roll till ActiWay i Stockholm

Vi söker dig som i en utåtriktad roll vill vara med och fortsätta bygga och utöka ActiWays nätverk av kunder och leverantörer!

Uppdragsgivare ActiWay
Placeringsort
Sista ansökningsdag 2019-07-16
Kollektiv&shyavtal Kollektiv­avtal
Tjänste&shypension Tjänste­pension
Friskvård Friskvård
Kompetens&shyutveckling Kompetens­utveckling
Pernilla Ek
Ålder har inget med kompetens att göra. Så vi frågar inte efter den!
Frågor om jobbet? Kontakta din rekryterare för mer information

Pernilla Ek

0760-715571

Vi söker dig som i en utåtriktad roll vill vara med och fortsätta bygga och utöka ActiWays nätverk av kunder och leverantörer!

Skulle du trivas i en utåtriktad roll där telefonen är ditt främsta arbetsredskap? Har du erfarenhet av att bygga goda och långsiktiga relationer med kunder och leverantörer? Lockas du av en kommunikativ roll med många kontaktytor? Tjänsten är en spännande roll hos ett modernt tillväxtföretag som erbjuder en innovativ digital produkt för hantering av friskvårdsbidraget och andra hälsoförmåner. Läs mer och sök tjänsten redan idag!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

ActiWay erbjuder en innovativ och digital tjänst för hantering av friskvårdsbidraget och andra hälsoförmåner. På samma sätt skapar detta en smidig lösning för leverantörer av friskvård att sprida sitt erbjudande. Företaget är inne i en mycket expansiv fas och har nu behov av att utöka med ytterligare en person som skall arbeta med leverantörsnätverket. Här får du en möjlighet att arbeta i ett familjärt och innovativt tillväxtföretag där beslutsvägarna är korta och samarbete står högt på agendan. Du kommer att bli en del av ett positivt gäng som idag består av 18 medarbetare. För rätt person finns det mycket goda möjligheter att utvecklas vidare inom företaget. 

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

Arbetet innebär främst att kontakta förmånsleverantörer för att erbjuda dem en möjlighet att ansluta sig till ActiWays digitala portal och nätverk.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter innebär att:

  • Via telefon och mail kartlägga och söka upp nya friskvårdsleverantörer för att informera om ActiWays tjänst och erbjuda dem att ansluta sig
  • Utveckla och bearbeta befintliga leverantörer för att skapa ett partnerskap på lång sikt
  • Arbete med kampanjer i syfte att ansluta fler leverantörer
  • Administrera, granska och godkänna nya förmånsleverantörer i CRM-systemet Lime
ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

I samarbete med Teamledaren och 3 övriga kollegor kommer ni gemensamt arbeta med att driva det dagliga arbetet, med målet att bygga och utöka ActiWays nätverk av kunder och leverantörer. Tjänsten är på heltid med start omgående enligt överenskommelse. De första 3 månaderna kommer du inledningsvis att vara anställd som konsult hos TNG. Därefter finns det för rätt person mycket goda möjligheter  för en fast tjänst hos ActiWay. Tjänsten är på heltid och du jobbar kontorstider 8-17 med viss möjlighet till flex. Tjänsten är placerad i nya fräscha lokaler nära Odenplan med närhet till service och goda kommunikationer.

 

VEM ÄR DU?

VEM ÄR DU?

Vi tror att du har tidigare erfarenhet av uppsökande verksamhet och trivs att arbeta med telefonen som främsta arbetsredskap. Du ser det som en spännande utmaning att jobba med kampanjer och aktivt kontakta kunder och leverantörer för att presentera ActiWays tjänst samt att ansluta dem till portalen.Tidigare erfarenhet av säljadministration och kundkontakt via telefon är meriterande. Har du även tidigare erfarenhet av att arbeta i Lime CRM system eller något annat CRM-system är även detta meriterande.

Eftersom tjänsten innebär många kontaktytor är det av stor vikt att du är kommunikativ och relationsbyggande samt behärskar svenska och engelska i tal och skrift. Utöver detta är det ett plus om du är intresserad av hälsa och friskvård eller själv utövar någon sport. Det viktigaste för att klara av rollen är dock att du har drivet och viljan att lära dig och är redo att följa med på ActiWays fortsatta tillväxtresa. I den här rekryteringen lägger vi därför stor vikt vid din personliga lämplighet.

 

ActiWay

ActiWay

ActiWay är en digital hälsoportal som gör det enkelt för arbetsgivare att erbjuda och administrera hälsoförmåner till sina anställda. Med ActiWay sparar arbetsgivaren mycket tid och pengar och får en tydlig överblick över den allmänna hälsan på arbetsplatsen – som vi kan se ökar – efter ett införande av ActiWay. ActiWay är i ständig tillväxt sedan starten 2005. Idag har ActiWay drygt 300 kunder med över 250 000 användare och 7000 hälsoleverantörer är kopplade till portalen. På kontoret, som är beläget nära Odenplan i Stockholm, arbetar 16 personer som alla är med och bidrar till kontorets sällsynt trevliga stämning. Det finns ett tydligt ledarskap, trygga förmåner och med ActiWays ständiga tillväxt är utvecklingsmöjligheterna stora och arbetsuppgifterna varierande och utmanade.

Uppdragsgivare ActiWay
Placeringsort
Yrkeskategori
Sista ansökningsdag 2019-07-16
Pernilla Ek
Hos oss går fakta och kompetens före magkänsla, ålder, namn, kön och bakgrund.
Frågor om jobbet? Kontakta din rekryterare för mer information

Pernilla Ek

0760-715571

Räkna ut avståndet till jobbet

Ynglingagatan 14, Stockholm