TNG
Utbildningskoordinator SSF Stöldskyddsförening

Utbildningskoordinator SSF Stöldskyddsförening

Utbildningskoordinator sökes till SSF Stöldskyddsförening i Stockholm!

Arbetsgivare SSF Stöldskyddsföreningen
Placeringsort
Sista ansökningsdag 2020-03-19
Kollektiv&shyavtal Kollektiv­avtal
Friskvård Friskvård
Tjänste&shypension Tjänste­pension
6 v semester 6 v semester
Cilla Lennér
Hos oss går fakta och kompetens före magkänsla, ålder, namn, kön och bakgrund.
Frågor om jobbet? Kontakta din rekryterare för mer information

Cilla Lennér

0736790621

Utbildningskoordinator sökes till SSF Stöldskyddsförening i Stockholm!

Vill du jobba som utbildningskoordinator inom säkerhetsområdet? Få vara en del av SSF´s resa mot digitalisering i en självständigt roll med eget ansvar för både för helheten och detaljerna? Välkommen in med din ansökan redan idag!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Som utbildningskoordinator på SSF kommer du att arbeta i en spännande och omväxlande roll med många kontaktytor. Rollen innebär ett tätt samarbete med föreläsare, kursdeltagare och med övriga kollegor på utbildnings- och marknadsavdelningen.

Du kommer vara med på en spännande resa både internt och externt, där du som utbildningskoordinator kommer att se över vad som kan automatiseras och digitaliseras inom utbildningsområdet. 

Du får möjlighet att bli en del av en unik verksamhet som jobbar för att skapa ett tryggare samhälle. 

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer vara:

  • ha kontakt med föreläsare och kursdeltagare, ladda upp kursmaterial och ansvara för förberedelser och avstämning av program. Ladda upp aktuellt material i den plattform som används.
  • se över vad som kan automatiseras och digitaliseras av de administrativa arbetsuppgifterna förknippade med utbildningarna.
  • boka kurslokaler (även för Göteborg & Malmö), luncher och datum för utbildningar.
  • vara behjälplig vid utbildningar på plats, se till att allt praktiskt fungerar samt fånga upp känslan hos deltagarna.
  • uppföljning av kurserna, ta in kursutvärderingar, se till att deltagarna får dem, sammanställa utvärderingarna.
  • löpande underhåll i Easy Core där man lägger upp utbildningar.
  • bidra i utvecklingen av nya utbildningar med content och förståelsen för online-lärande för olika målgrupper
ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Tjänsten är placerad i fräscha, trevliga lokaler på Gärdet i Stockholm med närhet till buss och 10 minuters promenad från T-bana Gärdet. Rollen innebär ett tätt samarbete med din kollega som är programansvarig för utbildningar och med marknadsavdelningen. På kontoret i Stockholm är ni ca 17st och på Utbildning är ni 4st medarbetare. På arbetsplatsen är det högt i tak och såväl samarbete som arbetsglädje står högt på agendan. Tjänsten är en tillsvidareanställning med 6 mån provanställning och tänkt start är i mitten av mars 2020 eller så snart rätt person är på plats.

Tjänsten är på heltid och du arbetar kontorstider 08.00-17.00 med undantag av sommarperioden maj - t.o.m augusti då arbetstiden är 08.00-16.10. I samband med vissa arrangemang kan det förekomma arbete utanför kontorstid.

 

VEM ÄR DU?

VEM ÄR DU?

Vi söker dig som har som lägst gymnasieutbildning och gärna ytterligare utbildning inom digital marknadsföring och/eller eller digitala webbverktyg. Vi ser också att du är en god administratör och kanske har tidigare erfarenhet av arbete som utbildningskoordinator eller administratör i en liknande verksamhet. Du har en god digital generalistkompetens och förståelse för det digitala landskapet. Ett krav för tjänsten är att du behärskar svenska obehindrat i tal och skrift och att du har god kommunikativ förmåga, då rollen innebär daglig kontakt med kunder, föreläsare och medlemmar. Vi förutsätter också att du har god systemvana samt goda kunskaper i Office paketet. Har du tidigare vana från något affärssystem, CRM system eller annan liknande plattform är det meriterande.

Som person är du serviceorienterad, självständig och strukturerad. Du trivs i en koordinerande roll med eget ansvar och har öga för både helheten och detaljerna. Du har också lätt för att prioritera, då du kommer att driva arbetet kring flera utbildningsarrangemang samtidigt. Du är noga med att hålla deadlines och klarar av att arbeta under stundtals högt tempo. Vi lägger också stor vikt vid att du är serviceorienterad, prestigelös och har god samarbetsförmåga i kontakten med både kunder och kollegor.

SSF Stöldskyddsföreningen

SSF Stöldskyddsföreningen

SSF Stöldskyddsföreningen är en ideell förening samt ett kommersiellt bolag som arbetar för att skapa ett tryggare samhälle. I 85 år har de arbetat med oberoende säkerhetsrådgivning till privatpersoner och företag om stölder och bedrägerier inom både den fysiska och digitala världen. SSFs kommersiella verksamhet som säljer och erbjuder produkter, normer och utbildningar är avgörande för den ideella verksamheten.
I och med den ökade digitala brottsligheten som t.ex ID-kapning, internetbedrägerier - phishing, smishing, vishing etc står SSF inför en stor utmaning att proaktivt minska risken att utsättas för digitala brott. För att klara detta skapas nu en ny digital marknadsavdelning samt rekrytering av ytterligare medarbetare med digitalkompetens till bolagets andra avdelningar, med fokus på att vara framstående inom den digitala säkerheten. Vidare kommer SSF satsa på att utveckla utbildning, digitaliseringsverktyg, cybersäkerhetsnormer och arbetsmetoder. Allt med fokus på att vara proaktiva och ledande inom den digitala säkerheten.

Arbetsgivare SSF Stöldskyddsföreningen
Placeringsort
Yrkeskategori
Sista ansökningsdag 2020-03-19
Cilla Lennér
Fördomsfri rekrytering: När din kompetens är viktigare än ålder, bakgrund, namn och kön.
Frågor om jobbet? Kontakta din rekryterare för mer information

Cilla Lennér

0736790621

Räkna ut avståndet till jobbet

Tegeluddsvägen 76