TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Varuplanerare till Systembolaget i Stockholm

Systembolaget söker nu en kommunikativ Planerare till huvudkontoret i Kungsträdgården mitt i centrala Stockholm. Sök idag!

Har du erfarenhet som logistiker och känner att Varuplanerare är nästa steg i karriären? Har du jobbat som Demand Planner eller Supply Planner och söker efter nya utmaningar? Som Varuplanerare på Systembolaget har du en bred roll inom varuförsörjning med många kontaktytor. Du kommer bland annat jobba som länken mellan butik och huvudkontoret samt med analysarbete för att förbättra verksamheten. Välkommen med din ansökan!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Som Varuplanerare på Systembolaget kommer din roll vara en blandning av taktisk och operativ och du kommer att ha många kontaktytor, både internt och externt. Du blir en del av ett harmoniskt och omhändertagande team på 7 andra Varuplanerare där du får en central roll i kontakten med butiker och prognoser samt planering av beställningar. Din närmsta chef har god erfarenhet av tjänsten och arbetsuppgifterna och kommer ge dig en heltäckande introduktion för att du ska kunna komma in i jobbet på ett bra sätt. 

Du kommer arbeta på Systembolagets huvudkontor i Kungsträdgården, mitt i centrala Stockholm i fantastiska lokaler som dessutom har en egen lunchrestaurang. Du blir erbjuden en marknadsmässig lön och minst sex veckors semester. Varje medarbetare har en egen kompetensutvecklingsplan och utvecklingssamtal genomförs årligen.

Systembolaget är under ständig utveckling och det kommer du också att vara om du arbetar hos oss. Till att börja med får alla nyanställda ett gediget introduktionsprogram. Sedan erbjuder vi flera olika möjligheter för att du ska lära dig mer och mer. Varje medarbetare har en egen kompetensutvecklingsplan och utvecklingssamtal genomförs årligen.

 

6 v semester
6 v semester
Centralt kontor
Centralt kontor
Friskvård
Friskvård
Flextid
Flextid

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

Som Varuplanerare har du en viktig roll i att säkerställa en effektiv varuförsörjning till våra butiker och varudepåer. Dina arbetsuppgifter kommer därför bland annat att innefatta att:

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid och är tänkt att tillsättas så snart rätt person kan vara på plats. I din roll som Varuplanerare blir du en del av enheten Varuplanering där även Logistiker och Sortimentsamordnare arbetar. Du kommer att jobba med orderförslag till butiker samt prognostisering i modulen Demand Planner i affärssystemet IFS. Du kommer att rapportera direkt till enhetschefen.

 

VEM ÄR DU?

För att passa i den här rollen och ha förståelse för orderflöden tror vi du har en bakgrund inom detaljhandeln. Vi ser gärna att du har erfarenhet från liknande arbete som inom planering, inköp eller logistik. Du har god sifferkunskap och har lätt att se samband. Vi ser även gärna att du har relevant eftergymnasial utbildning inom relevant område. Du har goda Excelkunskaper och god erfarenhet från något planeringsverktyg.

Som person är du kommunikativ och analytisk. Då rollen innebär många kontaktytor ser vi gärna att du drivs av att skapa ett gott samarbete med dina kollegor och externa kontakter. 

Alla lediga jobb