TNG

Tjänsten är tyvärr tillsatt

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

VD assistent till miljötänkande företag i Göteborg

Vill du organisera och stötta VD i internationell bolag? Då är det dig vi söker för rollen som Executive Assistent till Göteborg!

Vår kund söker nu en professionell VD assistent för executive nivå av administrativt stöd och service till VD och COO. I denna roll får du möjlighet att använda dig av din entusiasm och din förmåga att kunna lösa oförutsägbara problem. Här kommer du att arbeta brett med allt från att hålla ordning och reda i kalendrar till att ge administrativ support och bidra till förbättringar. Eftersom rollen är ny på företaget har du möjlighet att sätt din prägel och implementera de administrativa rutiner som passar företaget bäst.

Tjänsten ska tillsättas omgående och är initialt ett uppdrag på 9 månader. Därefter finns goda förutsättningar till en direktrekrytering för rätt person.

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Här får du chansen att jobba på ett internationellt, miljötänkande och expanderande teknikföretag inom marinbranschen. Med smarta och energieffektiva lösningar jobbar företaget mot en renare miljö där du som VD assistent får chans att bli en del av en organisation med fokus på hållbarhet!

Som den administrativa hjälte du är, får du här möjlighet att bidra till stärkta tvärfunktionella relationer mellan företagets team och avdelningar - din roll kommer uppskattas av hela organisationen!

Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal
Tjänste&shypension
Tjänste­pension
Friskvård
Friskvård
Kompetens&shyutveckling
Kompetens­utveckling

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

I rollen kommer du framförallt att agera support till VD och Operativ chef, men även stötta den övriga organisationen. Dina uppgifter kommer variera från dag till dag, beroende på vad VD behöver administrativ hjälp med. Framförallt kommer du att:

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Detta uppdrag är ett så kallat hyrköp, vilket innebär att du efter 9 månader har goda förutsättningar att bli direktrekryterad till vår kund. Initialt arbetar du som konsult ute hos vår kund, anställd via oss på TNG. Vi är ett auktoriserat bemanningsföretag och givetvis omfattas du av kollektivavtalets villkor för exempelvis lön, försäkringar, tjänstepension och semester.

VEM ÄR DU?

Till denna roll söker vi dig som gärna tidigare har arbetat i en internationellt organisation och vet vad det innebär. Vidare ser vi att du har:

Som person är du mycket organiserad och korrekt med detaljer. Du jobbar systematisk och självständigt, tycker om att lösa problem och har ett proaktivt arbetssätt. Vidare har du alltid ett stort fokus på service, är kommunikativ och trivs i ett högt tempo. 

Alla lediga jobb