TNG
VD assistent till miljötänkande företag i Göteborg

VD assistent till miljötänkande företag i Göteborg

Vill du organisera och stötta VD i internationell bolag? Då är det dig vi söker för rollen som Executive Assistent till Göteborg!

Uppdragsgivare TNG Group AB
Placeringsort
Yrkeskategori
Sista ansökningsdag 2019-11-17
Kollektiv&shyavtal Kollektiv­avtal
Tjänste&shypension Tjänste­pension
Friskvård Friskvård
Kompetens&shyutveckling Kompetens­utveckling
Martin Andersson
Visste du att du alltid kan följa status på dina ansökningar online?
Frågor om jobbet? Kontakta din rekryterare för mer information

Martin Andersson

031-761 22 21

Vill du organisera och stötta VD i internationell bolag? Då är det dig vi söker för rollen som Executive Assistent till Göteborg!

Vår kund söker nu en professionell VD assistent för executive nivå av administrativt stöd och service till VD och COO. I denna roll får du möjlighet att använda dig av din entusiasm och din förmåga att kunna lösa oförutsägbara problem. Här kommer du att arbeta brett med allt från att hålla ordning och reda i kalendrar till att ge administrativ support och bidra till förbättringar. Eftersom rollen är ny på företaget har du möjlighet att sätt din prägel och implementera de administrativa rutiner som passar företaget bäst.

Tjänsten ska tillsättas omgående och är initialt ett uppdrag på 9 månader. Därefter finns goda förutsättningar till en direktrekrytering för rätt person.

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Här får du chansen att jobba på ett internationellt, miljötänkande och expanderande teknikföretag inom marinbranschen. Med smarta och energieffektiva lösningar jobbar företaget mot en renare miljö där du som VD assistent får chans att bli en del av en organisation med fokus på hållbarhet!

Som den administrativa hjälte du är, får du här möjlighet att bidra till stärkta tvärfunktionella relationer mellan företagets team och avdelningar - din roll kommer uppskattas av hela organisationen!

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

I rollen kommer du framförallt att agera support till VD och Operativ chef, men även stötta den övriga organisationen. Dina uppgifter kommer variera från dag till dag, beroende på vad VD behöver administrativ hjälp med. Framförallt kommer du att:

  • Hålla ordning och reda i kalendrar, planera och organisera interna och externa möten, workshops, etc, samt ansvara över researrangemang.
  • Samla in information och skapa presentationer i digitala verktyg.
  • Stämma av tidrapporter.
  • Driva förbättringar och implementering av administrativa rutiner.
  • Hantera känslig information med professionalism och konfidentialitet.
ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Detta uppdrag är ett så kallat hyrköp, vilket innebär att du efter 9 månader har goda förutsättningar att bli direktrekryterad till vår kund. Initialt arbetar du som konsult ute hos vår kund, anställd via oss på TNG. Vi är ett auktoriserat bemanningsföretag och givetvis omfattas du av kollektivavtalets villkor för exempelvis lön, försäkringar, tjänstepension och semester.

VEM ÄR DU?

VEM ÄR DU?

Till denna roll söker vi dig som gärna tidigare har arbetat i en internationellt organisation och vet vad det innebär. Vidare ser vi att du har:

  • Gedigen erfarenhet från liknande roll i form av att administrativt ge service till chefer och organisation. 
  • Avancerad kunskap i Microsoft-applikationer inklusive Word, Excel, PowerPoint, Outlook samt fördelaktigt om du har kunskap i MS Dynamics och Microsoft Teams.
  • Utmärkta engelska färdigheter i tal och skrift då detta är koncernspråket. Du talar du också svenska samt fördelaktigt om du har kunskap i norska och tyska.

Som person är du mycket organiserad och korrekt med detaljer. Du jobbar systematisk och självständigt, tycker om att lösa problem och har ett proaktivt arbetssätt. Vidare har du alltid ett stort fokus på service, är kommunikativ och trivs i ett högt tempo. 

TNG Group AB

TNG Group AB

TNG är ett bemannings- och rekryteringsföretag som ser bortom det uppenbara genom att rekrytera fördomsfritt. Vi är ett auktoriserat bemanningsföretag med kollektivavtal och som anställd konsult omfattas du av kollektivavtalets villkor gällande t.ex. lön, försäkringar, tjänstepension och semester. Utöver det erbjuder vi friskvårdsbidrag och företagshälsovård. Du har dessutom en dedikerad och engagerad konsultchef som arbetar för att du ska få en önskad karriärutveckling samt säkerställer att du trivs på din arbetsplats. Vi finns i Stockholm, Göteborg, Malmö, och Örebro, samt rekryterar och bemannar på många andra orter runt om i Sverige.

Uppdragsgivare TNG Group AB
Placeringsort
Yrkeskategori
Sista ansökningsdag 2019-11-17
Martin Andersson
Fördomsfri rekrytering: När din kompetens är viktigare än ålder, bakgrund, namn och kön.
Frågor om jobbet? Kontakta din rekryterare för mer information

Martin Andersson

031-761 22 21

Räkna ut avståndet till jobbet

Östra Hamngatan 16