TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Verkstadsplanerare till Euromaint Rail i Göteborg

Gillar du produktion och planeringsarbete med högt tempo? Sök rollen som verkstadsplanerare till EuroMaint Rail i Göteborg!

Här får du arbeta i en miljö där du skall prioritera och styra produktion samt medarbetare på ett effektivt sätt utifrån hur dagen utvecklar sig, en väldigt spännande roll. Har du dessutom ett stort fordonsintresse, är nyfiken och hungrig på att utvecklas? Då är detta uppdraget för dig.

EuroMaint Rail erbjuder kvalificerat tågunderhåll för person- och godstrafik. Våra tjänster och produkter säkrar tillförlitligheten och livslängden för spårburna fordon så som motorvagnar (X2000) och personvagnar. Nu söker vi en verkstadsplanerare till produktionen i Olskroken. Välkommen med din ansökan!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Vi erbjuder dig en spännande och utvecklande roll där du får möjligheten att arbeta tätt tillsammans med kompetenta kollegor och kunder. Vi arbetar ständigt med att förbättra och utveckla våra arbetssätt och ger dig också:

Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal
Tjänste&shypension
Tjänste­pension
Friskvård
Friskvård
Kompetens&shyutveckling
Kompetens­utveckling

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Här får du delta i aktuella produktionsstyrningsmöten och du kommer rapportera till planeringschef för Affärsenhet SJ. På EuroMaint Rail Olskroken kommunicera du dagligen med de ca 40-tal reparatörer som ansvarar för reparation och underhåll av tåg för två fordonslag: personvagnar och X2000.

Du kommer att ha tre kollegor som arbetar i rollen som planerare och beredare där ni ansvarar för planeringsarbetet för produktionen inom affärsenheten SJ. Tjänsten är en heltidstjänst där arbetstiderna är förlagda mellan kl. 5.30-21.30, och du kommer att arbeta var tredje helg.

Det här är till en början ett konsultuppdrag på 6 månader med start så snart som möjligt.

VEM ÄR DU?

Du som har en examen från en eftergymnasial utbildning med inriktning på logistik eller produktion kommer att ha goda förutsättningar för att axla rollen, alternativt flera års erfarenhet som lagledare där du har prioriterat och styrt produktion och medarbetare på ett effektivt sätt.

Har du även tidigare erfarenhet av planerings-, försörjnings-, och/eller logistikprocesser från en producerande verksamhet så kommer du snabbare komma in i dina arbetsuppgifter. I din roll kommer du att arbeta med att ta emot mycket information som du hanterar i MS Office och Excel, vi ser därför att du har god datavana och har erfarenhet av att arbetat i olika system tidigare. Som person är du:

Nyfiken, engagerad och intresserad av att utvecklas och lära dig mer
Noggrant i ditt arbetssätt och förstår vikten av att säkerställa att uppgifterna är korrekta
Flexibel och har ett lösningsorienterat arbetssätt
Självsäker och har lätt för att arbeta självständigt med god samarbetsförmåga

Alla lediga jobb