TNG
Martin Åkerblom ny regionchef för TNG Stockholm

​Martin Åkerblom ny regionchef för TNG Stockholm

”Borde vara en självklarhet att rekrytera fördomsfritt”

TNG Stockholm har en ny regionchef: Martin Åkerblom! Martin kommer senast från 4potentials samt roller som försäljningsdirektör och affärsområdeschef på Schibsted-ägda Blocket Jobb och Stepstone. Han efterträder tidigare regionchef Henrik Jönsson, som går vidare inom koncernen.

Martin Åkerblom

Titel: Regionchef TNG Stockholm och norra Sverige

Kommer senast från: 4potentials, Blocket Jobb

KONTAKTA MARTIN

– Jag har med spänning följt TNG under flera år och varit imponerad av företagets innovationsförmåga, tillväxt och fokus på fördomsfri rekrytering och konsulttillsättning.

Det berättar Stockholms nya regionchef och fortsätter:

– Det borde vara en självklarhet att alla bolag arbetar fördomsfritt, men det är långt ifrån en verklighet. Jag ser verkligen fram emot att bli en del av teamet och vara med i den fortsatta utvecklings- och tillväxtresan. Extra spännande är att också få vara delaktig när TNG nu är återförsäljare av intervjuroboten Tengai.

Hållbarhet och en fördomsfri rekryteringsupplevelse i fokus

Åsa Edman Källströmer, VD TNG Group AB
Åsa Edman Källströmer, VD TNG Group AB

Trots rådande coronapandemi har TNG under 2020 fortsatt utveckla sin verksamhet. Bland annat med en ännu mer datadriven rekryteringsmetodik, ökad omsättning på tech-sidan och en utökad utbildningsverksamhet. Vidare har TNG gått från att utveckla den fördomsfria intervjuroboten Tengai, till att bli svensk återförsäljare för produkten.

– TNG har i många år utvecklat sin verksamhet för att uppnå vår vision om en hållbar arbetsmarknad. Vi leder utvecklingen av fördomsfri rekrytering och bemanning i Sverige och vill hjälpa ännu fler företag och kandidater att få en fördomsfri kandidat- och rekryteringsupplevelse via oss, säger Åsa Edman Källströmer, VD på TNG Group AB och fortsätter:

– Jag är övertygad om att Martin med sin långa och gedigna erfarenhet inom ledarskap och försäljning, samt höga kunskap om digitala kanaler för jobbsökare och svensk arbetsmarknad snabbt kommer att fortsätta utveckla Region Stockholm till nästa nivå.

Martin efterträder Henrik Jönsson som, efter många framgångsrika år som regionchef på TNG, nu går vidare som Operations Manager inom koncernen till bakgrundskontrollsföretaget ToFindOut.

Fördomsfri rekrytering och bemanning med TNG

TNG gör fördomsfri rekrytering enkelt för dig.

Vår fördomsfria och datadrivna rekryteringsmetodik™ mäter opartiskt kompetens, potential och framtida arbetsprestation. Oasvett bransch eller yrkesområde gör vi det komplicerade enkelt och hittar rätt kandidater, utan att påverkas av förutfattade meningar eller magkänsla. Ett hållbart arbetssätt som gör att vi snabbt och kostnadseffektivt levererar rätt medarbetare som bidrar till mångfald, innovation och lönsamhet på ditt företag.

Våra digitala lösningar och verktyg gör att vi är geografiskt obundna och kan hantera uppdrag i hela landet. Och givetvis håller vi en nära och tät dialog med både kunder som kandidater, oavsett var de befinner sig.

Läs mer och kontakta oss!