TNG
Rekrytera och hyr ingenjörer, inköpare och tekniker vetenskapligt med TNG Tech

TNG Tech: Fördomsfri teknikrekrytering av ingenjörer

Vetenskaplig rekrytering, kvalitetssäkrad kompetens

Har du svårt att hitta nya medarbetare med den kunskap, erfarenhet och personliga egenskaper som krävs för att utveckla din verksamhet i den takt du önskar? Söker du tekniker och ingenjörer med kvalitetssäkrad kompetens, hög motivation och potential att göra ett riktigt bra jobb? Låt då TNG Tech sköta din teknikrekrytering!

TNG Tech Logga Medium

Digitaliseringen och utvecklingen inom Industri 4.0 gör att efterfrågan på teknisk kompetens ökar kraftigt, samtidigt som alla slåss om samma kandidater. För att lyckas med teknikrekrytering behöver vi därför tänka om och utmana den traditionella rekryteringsprocessen och synen på kompetens. Och det är just det vi på TNG Tech gör. Varje dag.

Med grund i fakta, vetenskap och mätbara processer hjälper vi arbetsgivare i hela Sverige att hitta nya talanger och kvalificerade medarbetare som andra missar. Teknikkompetens som långsiktigt bidrar till mångfald, innovation och lönsamhet!

Teknikrekrytering utifrån dina behov

TNG Tech rekryterar och hyr ut ingenjörer och tekniker inom tre områden: Engineering, Production och Supply Chain Management. Oavsett om du söker en komplett rekryteringsprocess eller tjänster från våra seniora underkonsulter så ser vi till att hitta ett upplägg som passar just din verksamhet. Via TNG Tech Interim erbjuder vi även flexibla interimslösningar, exempelvis när du snabbt behöver få in en teknisk specialist eller chef.

Vill du ha hjälp med rekrytering av ingenjörer och tekniker?

Hör av dig!

Vill du ha hjälp med rekrytering av ingenjörer och tekniker? Lämna dina kontaktuppgifter i formuläret och beskriv vilken typ av roll du söker så ringer vi upp!

Du når oss även direkt på  08-21 92 00

Vi rekryterar just nu

Kompetens och potential i fokus vid rekrytering av ingenjörer. Fotograf: Emilia Jimenez-Bergmark

Potential, kompetens och mångfald

Vi, precis som Sveriges ingenjörer och tekniker, arbetar alltid med vetenskapligt förankrade metoder för att nå bästa resultat.

Vår unika rekryteringsmetod bygger på vetenskapliga fakta för att säkerställa framtida arbetsprestation. Vi följer alltid en strukturerad process där magkänsla och fördomar aldrig får styra över teknikkandidatens verkliga potential eller kompetens. Med arbetspsykologiska tester och andra mätbara urvalsmetoder kvalitetssäkrar vi sökandes kompetens och potential – alltid kopplat till varje enskild roll och uppdrag.

Vi hittar ingenjörer utanför traditionella nätverk och bland kandidater som blivit bortvalda på felaktiga subjektiva grunder. Det är ingenjörer och tekniker som får ditt företag att växa genom mångfald och innovation.

Hyr interimskonsult TNG Tech

Hyr interimskonsult inom Tech

Funderar du på att hyra in en interims- eller teknikkonsult? Att hyra en konsult för att få in spetskompetens, ersätta en teknisk specialist eller chef som slutat, täcka upp under en rekryteringsprocess blir idag allt vanligare. TNG Tech hjälper dig hitta en teknikkonsult som passar just ditt företag!

Genom TNG Tech fick jag hjälp att ställa allt lite på sin spets och ta reda på vad som egentligen är viktigast. De utmanade mig. Det finns ju lite olika saker som är viktiga för olika roller. Men det blev väldigt smidigt och ni fick det att klarna lite mer kring kravprofilen.

–Daniel Sandström, logistik- och inköpschef Camfil
Boka möte med TNG Tech. Fotograf: Emilia Jiménez-Bergmark

Boka möte direkt!

Här kan du som vill veta mer om någon av våra tjänster inom rekrytering och bemanning boka ett möte direkt med en av våra kundansvariga säljare.

Teknikrekrytering i Göteborg

Är du i behov av teknisk kompetens i Göteborg? Hör av dig till vårt rekryteringsbolag TNG Tech!

På vårt Göteborgskontor arbetar rekryterare med flera års erfarenhet inom teknikrekrytering. Kontoret är beläget i centrala Göteborg, men vi rekryterar även på platser runtom Hisingen, Kungälv, Mölndal, Partille, Landvetter, Ale, Lerum, Borås, ner mot Kungsbacka och upp mot Stenungsund.

 

Rekrytera tekniker i Göteborg
Rekrytera tekniker och ingenjörer i Göteborg

Göteborg

Östra Hamngatan 16
411 09 Göteborg
  031-7612220

Rekrytera tekniker och ingenjörer i Malmö

Malmö

Nordenskiöldsgatan 24
211 19 Malmö
  08-21 92 00

Teknikrekrytering i Malmö

Vårt Malmökontor är beläget centralt på Nordenskiöldsgatan. Hit kan du vända dig och få hjälp av våra erfarna rekryterare när du söker tekniker inom våra tre områden: Engineering, Production eller Supply Chain. Roller som vi tillsätter med jämna mellanrum är allt från strategiska inköpare till logistikchefer och konstruktörer.

Vi erbjuder rekrytering och bemanning i hela Skåne, som i Helsingborg, Lund, Höör, Kristianstad, Trelleborg och Ystad, men också i Bromölla, Ängelholm, Hässleholm och övriga Sverige.

 

Rekrytera tekniker i Malmö

Teknikrekrytering i Örebro

Söker du ett rekryterings- och bemanningsföretag i Örebro inriktade på teknikrekrytering? Då har du hittat rätt.

Vi på TNG Tech i Örebro erbjuder fördomsfri teknikrekrytering av ingenjörer och tekniker för morgondagens utmaningar. Kontakta oss när du behöver rekryteringshjälp eller när du vill hyra en interimskonsult.

 

Rekrytera tekniker i Örebro
Rekrytera tekniker i Örebro

Örebro

Kungsgatan 8
702 11 Örebro
  08-21 92 00

Teknikrekrytering i Stockholm

Stockholm

Pyramidvägen 7
169 56 Solna
  08-219200

Teknikrekrytering i Stockholm

Söker du tekniker och ingenjörer med kvalitetssäkrad kompetens i Stockholm? Då har du hittat rätt. Vi erbjuder vetenskapliga och fördomsfria rekryteringar, alltid med grund i fakta och mätbara processer.

Vårt Stockholmskontor hittar du ett stenkast från Mall of Scandianavia i Solna. Hit kan du vända dig när du vill komma i kontakt med våra affärsansvariga rekryterare. Vi tar oss an alla typer av rekryteringsuppdrag i Stockholm med alla kringorter, inklusive Uppsala, Enköping, Gävle, Södertälje och Gotland.

 

Rekrytera tekniker i Stockholm

Exempel på roller vi nyligen tillsatt

 • Strategisk inköpare
 • Operativ inköpare
 • Leverantörsutvecklare
 • Logistikchef
 • Produktionsplanerare
 • Inköpschef
 • Platschef
 • Produktionschef
 • Produktionstekniker
 • Fleet manager
 • Konstruktör
 • Beräkningsingenjör
 • Provningsingenjör
 • Utvecklingschef
 • Kontraktsansvarig
 • Processingenjör
 • Driftledare
 • Produktionsledare

Rekommenderat för dig

Visa alla