TNG
TNG event fördomsfri rekrytering

Aktuella föreläsningar och events

Här föreläser vi snart!

Vi på TNG är ofta ute och och håller föreläsningar om ämnen som vi brinner för. Ofta handlar det om kompetensbaserad rekrytering och bemanning, fördomsfri rekrytering, ledarskap, entreprenörskap och bakgrundskontroller i rekryteringssammanhang. 

Nedan hittar du aktuella föreläsningar, seminarier och events som vi arrangerar eller medverkar på:

TNG deltar på eventet Utsikt

Tid: 2018-10-07 - 2018-10-08
Plats: Uppsala Konsert & Kongress, Uppsala

Rekryterings- och bemanningsföretaget TNG deltar i framtidseventet Utsikt som arrangeras av Mälardalens Handelskammare. Här samlas närmare 450 deltagare från företag, universitet, offentliga aktörer och den ideella sektorn som alla vill vara med och påverka tillväxten och utvecklingen i Örebroregionen.

Utöver medverkan på eventet deltar TNG:s VD Åsa Edman Källströmer i en paneldebatt om digitalisering under temat: Digitalisering - Människan i framtidens företagande.  

TNG medverkar och föreläser om jobbshopping på Personal & Chef Göteborg 2018

Tid: 2018-09-18 - 2018-09-19
Plats: Monter B07:39, Svenska Mässan, Göteborg

TNG, specialister inom fördomsfri rekrytering och bemanning medverkar som utställare (monter B07:39) och föreläsare på Personal & Chef Göteborg 2018, den 18 – 19 september på Svenska Mässan. 

Dessutom kommer TNG:s regionchef i Väst Anna Rydbacken föreläsa om hur företag kan attrahera jobbshoppande kandidater i Inspirationsloungen den 18/9, samt medverka i en Talentmanagement panel den 19 september för att diskutera attraktion i rekryteringsprocessen. 


Kort om föreläsningen: 
Kandidaters beteende när de söker jobb har utvecklats i en enorm takt senaste åren, man shoppar sitt nya jobb, vill enkelt kunna jämföra olika arbetens förmåner och se var i processen man befinner sig – precis som man kan följa sitt paket man beställt på nätet. 

Och platsannonsen behöver innehålla beskrivning av hur den planerade introduktionen kommer gå till samt vilket ansvar och befogenheter man kommer ha i tjänsten. Hur kan vi som arbetsgivare möta de behoven för att attrahera de kandidater vi vill åt?

Tidigare event:

TNG medverkar på paneldebatt i Almedalen: Missa inte kompetensen när du rekryterar

Tid: 2018-07-03, 10:00 - 10:45 CEST
Plats: Fornsalen, Gotlands Museum, Strandgatan 14, Visby.

TNGs VD Åsa Edman Källströmer medverkar i Attention:s paneldebatt ”Missa inte kompetensen när du rekryterar” i Almedalen 2018. 

Social kompetens och förmåga att ha ”många bollar i luften” är vanliga krav vid rekryteringar, men kan det vara engagemang, expertkunskap och förmåga att fokusera som behövs? Hur ska arbetsgivare få del av kompetensen hos personer med ADHD och annan NPF?

Mer om eventet: http://program.almedalsveckan.info/event/user-view/51654

TNG medverkar på 600 minutes Leadership and HR i Stockholm

Tid: 2018-05-30 00:00 CEST
Plats: Clarion Skanstull, Ringvägen 98, Stockholm

TNG, specialister på fördomsfri rekrytering, medverkar på eventet 600 minutes Leadership and HR den 30 maj i Stockholm. Här kommer vi nätverka och diskutera hur en digital fördomsfri kompetensbaserad rekryteringsmetod hjälper företag att skapa mångfald och samtidigt bygga innovativa och produktiva team.

TNG Tech föreläser för TekNat på Örebro universitet

Tid: 2018-04-26, 11:00 - 12:00 CEST
Plats: Örebro universitet

TNG Tech - specialister på vetenskaplig och fördomsfri teknikrekrytering - föreläser för teknik- och ingenjörsstudenter på Örebro Universitet om fördomsfri rekrytering och utvecklingen inom rekrytering. Föreläsningen är en del av samarbetet mellan TNG Tech och TekNat. Varmt välkommen som medlem i sektionen!

Kort om TNG Tech:

TNG Tech rekryterar vi fördomsfritt med fakta, vetenskap och metod i fokus. Vår unika rekryteringsmetod följer alltid en strukturerad, mätbar, process där magkänsla och fördomar aldrig får styra över din verkliga potential. Vi ser helt enkelt bortom ditt CV, ålder, bakgrund, namn och kön. Det gör att vi lägger allt fokus på din tekniska kompetens, potential och framtida arbetsprestation. 

TNG föreläser på Nationella Beteendevetardagen 2018 i Uppsala

Tid: 2018-04-21, 13:00 - 13:45 CEST
Plats: Blåsenhus, von Kraemers allé 5, Uppsala

TNG bjuder alla deltagande studenter på en föreläsning om fördomsfri rekrytering. Här delar vi med oss av konkreta tips för hur organisationer kan rekrytera mer fördomsfritt. På 30 minuter bjuder vi på 15 konkreta och användbara tips.

Nationella Beteendevetardagen är ett initiativ av beteendevetarstudenter för beteendevetarstudenter där bildning, nätverkande och underhållning står i centrum.

Frukost Stockholm: Fördomsfria rekryteringstrender 2018 och artificiell intelligens

Tid: 2018-04-20, 08:00 - 10:15 CEST
Plats: Hotel Birger Jarl, Tulegatan 8, Stockholm

För tredje året i rad bjuder TNG i Stockholm in till en trendspaning inom fördomsfri rekrytering. Vi fördjupar oss inom kandidattransparens, rekryteringsmarknadsföringens fällor, kvalitativa score cards, etniska algoritmer, block chains och ålderism. Vi tipsar också om nya digitala verktyg som kan hjälpa dig i ditt dagliga arbete.

Dessutom bjuder vi på en gästföreläsning inom artificiell intelligens (AI) och rekrytering med trendspanaren och framtidsforskaren Peter Siljerud samt en efterföljande diskussion om ämnet och de olika rekryteringstrenderna.

Är du journalist och vill medverka på eventet så maila direkt till vår marknadschef Charlotte.ulvros@tng.se. 

TNG medverkar på IT-mässan i Lund 2018

Tid: 2018-04-19, 10:00 - 13:00 CEST
Plats: Ideon Agora, Scheelevägen 15, Lund

Varmt välkommen som jobbsökare inom IT att besöka TNG på IT-mässan i Lund 2018. Hos oss söker du kvalificerade jobb inom IT och vi ser fram emot att träffa dig som söker nästa steg i karriären!

Rekryteringsmässan vänder sig till dig som söker jobb inom IT-branschen. Mässan är öppen för alla att besöka, och ingen föranmälan krävs för besökare.

Frukost Örebro: Fördomsfria rekryteringstrender 2018 och artificiell intelligens

Tid: 2018-04-19, 08:00 - 10:15 CEST
Plats: Elite Stora Hotellet, Drottninggatan 1, Örebro

För tredje året i rad bjuder TNG i Örebro in till en trendspaning inom fördomsfri rekrytering. Vi fördjupar oss inom kandidattransparens, rekryteringsmarknadsföringens fällor, kvalitativa score cards, etniska algoritmer, block chains och ålderism. Vi tipsar också om nya digitala verktyg som kan hjälpa dig i ditt dagliga arbete.

Dessutom bjuder vi på en gästföreläsning inom artificiell intelligens (AI) och rekrytering med trendspanaren och framtidsforskaren Peter Siljerud samt en efterföljande diskussion om ämnet och de olika rekryteringstrenderna.

Är du journalist och vill medverka på eventet så maila direkt till vår marknadschef Charlotte.ulvros@tng.se. 

TNG medverkar på Sommar- och extrajobbsmässa på Lunds universitet 2018

Tid: 2018-04-10, 10:00 - 13:00 CEST
Plats: Lilla salen i AF-borgen, Lunds universitet.

Varmt välkommen som student att besöka TNG på Sommar- och extrajobbsmässan på Lunds universitet 2018! Hos oss söker du kvalificerade jobb efter examen samt intressanta sommarjobb och extrajobb som går att kombinera med studier.