Sök

Träffa oss på föreläsningar och events

Här föreläser vi snart!

Vi på TNG är ofta ute och och håller föreläsningar om ämnen som vi brinner för. Ofta handlar det om kompetensbaserad rekrytering och bemanning, fördomsfri rekrytering, ledarskap, entreprenörskap och bakgrundskontroller i rekryteringssammanhang. 

Nedan hittar du aktuella föreläsningar, seminarier och events som vi arrangerar eller medverkar på:

TNG föreläser på Framtidens Kompetens i Malmö 23 november

Tid: 2017-11-23, 09:00 - 16:30 CET
Plats: Scandic Triangeln, Triangeln 2, Malmö

TNG:s VD Åsa Edman Källströmer föreläser om fördomsfri rekrytering på konferensen Framtidens Kompetens i Malmö. 

Konferensen fokuserar på de två första stegen i en medarbetares livscykel: attraktionskraft och rekrytering och täcker in ämnen som att kandidaten är kund, fördomsfri rekrytering, mångfald, inkludering, belongingGig-rekrytering och ny teknik. 

Konferensen riktar sig till HR-avdelningar, rekryterande chefer och andra som arbetar praktiskt eller strategiskt med kompetensförsörjning. 

Frukostseminarium: Java4Women - anställ kvinnliga javautvecklare

Tid: 2017-11-23, 08:00 - 09:30 CET
Plats: TNG, Västra Järnvägsgatan 15, Stockholm.

Välkommen på ett frukostseminarium om TNG IT Digitals initiativ Java4Women. Främst riktar vi oss till dig som är intresserad av att hitta och anställa kvinnliga juniora javautvecklare.

Under seminariet kommer vi på TNG IT Digital att berätta om vårt IT-initiativ Java4Women och hur de kvinnliga deltagarna kan bidra till att öka innovation och kompetens i ditt utvecklingsteam. På plats finns också företagen Mapsiot och Riada som delar med sig av sina erfarenheter och lärdomar från första omgången av Java4Women.   

Elin Öberg, TNG, föreläser på ”Olikheter lika med styrkor” – symposium inom dyslexi

Tid: 2017-11-21, 13:00 - 00:00 CET
Plats: Kungliga slottet, ingång Västra valvet

Elin Öberg, regionchef för rekryterings- och bemanningsföretaget TNG i Skåne, kommer medverka som föreläsare på symposiet ”Olikheter lika med styrkor” som arrangeras av Prins Carl Philips och Prinsessan Sofias Stiftelse den 21 november.

Temat för symposiet är dyslexi och styrkan med att vara olika i samhället, skolan och på arbetsmarknaden. På plats kommer Prins Carl Philip inledningstala följt av talare som Susanna Cederquist, Pigge Werkelin, idéhistoriker Gustav Källstrand. Dessutom kommer det att bli en frågestund med utbildningsminister Gustav Fridolin.

Anmälan: Senast måndag 20 november kl. 12.00 till Essi Väänänen, E-post: essi.vaananen@royalcourt.se

Om så söker du jobb idag och i framtiden

Tid: 2017-11-14, 15:15 - 16:30 CET
Plats: Segerstedt Sal: Tuvstarren, Dag Hammarskjölds Väg 7, Uppsala, Sverige

Johanna Hellman och Henrik Jönsson från TNG föreläser på Uppsala Universitet på temat "Så söker du lediga jobb idag och i framtiden." De delar med sig av de senaste trenderna inom rekrytering, bland annat artificiell intelligens (AI), vetenskaplig rekrytering, consumerism - när kandidaten blir kund, kompetensbrist och virtual reality. Vad ska du tänka på när du söker jobb? Hur funkar arbetspsykologiska tester?

Varje år gör TNG en gedigen trendspaning inom området fördomsfri rekrytering som de delar med sig av till intresserade kunder, jobbsökare och media. Och just nu händer det mycket inom objektiv rekrytering, det rör sig bland annat om AI, blindrekrytering, HR-tech, gamification, kompetensbrist, Virtual reality och Consumerism.

TNG föreläser på Opportunity Day om kompetensbaserad och därmed fördomsfri rekrytering

Tid: 2017-10-30, 09:00 - 15:00 CET
Plats: Clarion Hotel Post, (kostnadsfria seminarier) förmiddag kl 9-12, eftermiddag kl 12.30-15.00

Anna Rydbacken, regionchef på TNG, föreläser på Opportunity Day i Göteborg. Eventet bidrar med kunskap och visar på integrationens möjligheter för en arbetsmarknad med kompetensbrist. Anna talar om kompetensbaserad och fördomsfri rekrytering under seminariedelen O-Zone. Seminarierna är kostnadsfria.

Informationsträff Java4women 14 augusti

Tid: 2017-08-14, 14:00 - 15:30 CEST
Plats: Arbetsförmedlingen City, Tunnelgatan 3 i Stockholm.

Nu bjuder vi in till informationsträff kring andra omgången av Java4Women – TNGs och Arbetsförmedlingens unika accelerated learning program – i samarbete med Lexicon. Av de som medverkade under första omgången har 77 % fått jobb, resten är i praktik. Informationsträffen är frivillig. Begränsat antal platser så först till kvarn gäller. För mer info: www.tng.se/ansok-java4women

Informationsträff Java4women

Tid: 2017-06-19, 14:00 - 15:30 CEST
Plats: Arbetsförmedlingen City, Tunnelgatan 3 i Stockholm.

Nu bjuder vi in till informationsträff kring andra omgången av Java4Women – TNGs och Arbetsförmedlingens unika accelerated learning program – i samarbete med Lexicon. Av de som medverkade under första omgången har 77 % fått jobb, resten är i praktik. Informationsträffen är frivillig. Begränsat antal platser så först till kvarn gäller. För mer info: www.tng.se/ansok-java4women

TNG föreläser på Arbetsförmedlingens vårprognos - så blir arbetsmarknaden i Stockholms län 2017-2018

Tid: 2017-06-13, 09:00 - 11:00 CEST
Plats: Plats: Stockholms Handelskammare, Brunnsgatan 2, Stockholm.

Två gånger om året gör Arbetsförmedlingen prognoser över arbetsmarknadsutsikterna. Vårens prognos presenteras tisdag 13 juni. På plats finns också samarbetspartners från näringslivet. TNGs VD Åsa Edman Källströmer medverkar och föreläser om TNGs samarbete med Arbetsförmedlingen kring jämställdhetsprojektet Java4women.

TNG föreläser på Trygghetsrådet om fördomsfri rekrytering och trender

Tid: 2017-05-30, 07:30 - 09:00 CEST
Plats: TRR Trygghetsrådet, Gustav Adolfs Torg 4 i Malmö

TNGs VD Åsa Edman Källströmer föreläser på TRR Trygghetsrådet i Malmö. Hon bjuder på en trendspaning inom fördomsfri rekrytering med framtidsperspektiv om mångfald, jobbsökande och digitala verktyg. Frukost serveras från 7.30. Anmälan sker till: christel.roos@trr.se

TNG föreläser på Samhalls årsstämma

Tid: 2017-04-27, 13:00 - 13:45 CEST
Plats: Hörsalen S:ta Clara, Lundqvist & Lindqvist, Klarabergsviadukten 90 Stockholm

TNGs VD Åsa Edman Källströmer föreläser under Samhalls årsstämma på temat "Ökad framgång med rätt person på rätt plats." Seminariet handlar om hur företag hittar framtida talanger och rätt matchning. Utöver Åsa medverkar också Anna-Karin Hatt, vd på Almega, Ann Ekengren, People & Culture Manager på Nordic Choice Hotels och Fredrik Moser, HR-Chef på Burger King.