TNG
TNG event fördomsfri rekrytering

Aktuella föreläsningar och events

Här föreläser vi snart!

Vi på TNG är ofta ute och och håller föreläsningar om ämnen som vi brinner för. Ofta handlar det om kompetensbaserad rekrytering och bemanning, fördomsfri rekrytering, ledarskap, entreprenörskap och bakgrundskontroller i rekryteringssammanhang. 

Nedan hittar du aktuella föreläsningar, seminarier och events som vi arrangerar eller medverkar på:

TNG-regionchef föreläser om fördomsfri rekrytering och sociala robotar på Nordic HR Tech Days

Tid: 2019-03-06 - 2019-03-07
Plats: Scandic Copenhagen i centrala Köpenhamn

Hur kan vi navigera i en förändrad rekryteringsvärld med ett massivt flöde av ny teknik, och hur uppfyller vi kandidatkraven utan att störa kandidatupplevelsen eller resultatet? Vad kan en fördomsfri och objektiv AI-robot bidra med till rekryteringsprocessen? Möt Elin Öberg Mårtenzon, regionchef för TNG Syd, och Tengai – världens första fördomsfria sociala rekryteringsrobot!

Under Nordic HR Tech Days 2019 får du höra Elin Öberg Mårtenzon berätta om TNG:s arbete med fördomsfri rekrytering och de olika utmaningarna och upplevelserna längs vägen. Du får lära dig om omedvetna fördomar och hur man kan övervinna dem, hur du fokuserar på potential vid rekrytering och hur du bidrar till en mer hållbar arbetsmarknad. Du får även insikt i kandidatkraven och hur tekniska innovationer kan öppna nya dörrar inom fördomsfri rekrytering.

På agendan:

  • Styrkan i fördomsfri rekrytering och hur en objektiv rekryteringsprocess behöver stöd från tekniken
  • Ökad kandidatmakt skapar nya behov av transparens för att få insikt, deltagande och uppmuntra engagemang
  • Möt Tengai Unbiased – den fördomsfria sociala rekryteringsroboten, ett samarbete mellan TNG och Furhat Robotics
  • Et(n)iska algoritmer – diskriminerande kod
Elin Öberg Mårtenzon är en visionär och rekryteringspionjär som drivs av att förändra, förbättra och innovera HR- och rekryteringsområdet. Hon har lång erfarenhet från rekryteringsbranschen och jobbar på det progressiva rekryteringsföretaget TNG, som är specialister på fördomsfri rekrytering och bemanning. Elin sätter fingret på verkliga utmaningar och talar med stor entusiasm om att kombinera rekryteringsprocessen med spännande tekniska lösningar.

TNG:s VD och AI-roboten Tengai medverkar på UBM 2019

Tid: 2019-02-14 08:00 CET - 2018-11-09 17:00 CET
Plats: Uppsala Konsert & Kongress Vaksala torg 1, 753 31 Uppsala

Uppsala Business Meeting (UBM) är en heldagskonferens med föreläsare som talar om allt från smarta städer, storytelling, AI och nya affärer till morgondagens ledarskap, självledarskap och livskvalitet. Samtidigt skapas en mötesplats för nya kontakter och samarbeten inom näringslivet i hela Uppsalaregionen och kringliggande städer.

Under dagen kommer rekryteringsföretaget TNG:s VD Åsa Edman Källströmer intervjuas av moderator Lennart Ekdal kring hur fördomsfri rekrytering kan bidra till att skapa en hållbar arbetsmarknad. Med sig på scenen kommer hon även ha TNG:s och KTH-startupen Furhat Robotics blivande assisterande rekrytere – den sociala AI-roboten Tengai!

Några av frågorna för dagen:

  • Hur använder vi jämställdhet som en motor för innovation och affärsutveckling?
  • Vad är agilt ledarskap och hur släpper du lös potentialen i din organisation?
  • Hur löser vi kompetensbristen i Uppsala? Är internationell talangattraktion svaret?

Huvudtalarna är Fredrik Reinfeldt, före detta statsminister, Thomas Erikson, författare till den populärvetenskapliga boken Omgiven av idioter, och Jackie Kothbauer, en av Sveriges främsta digitala experter.

Utifrån dina egna intressen och behov plockar du sedan ihop ditt eget program för dagen. Vi avslutar kvällen tillsammans med att mingla och knyta nya kontakter på vår Afterwork till tonerna av Jack Vreeswijk.

TNG Tech medverkar på Campusmässan 2019, Örebro universitet

Tid: 2019-02-13 00:00 CET
Plats: Örebro universitet

TNG Tech - specialister på vetenskaplig teknikrekrytering - medverkar på Campusmässan 2019 på Örebro Universitet. Varmt välkommen till vår monter och prata om din ingenjörskarriär och jobbmöjligheter!

Kort om TNG Tech:

TNG Tech rekryterar fördomsfritt med fakta, vetenskap och metod i fokus. Vår unika rekryteringsmetod följer alltid en strukturerad, mätbar, process där magkänsla och fördomar aldrig får styra över din verkliga potential. Vi ser helt enkelt bortom ditt CV, ålder, bakgrund, namn och kön. Det gör att vi lägger allt fokus på din tekniska kompetens, potential och framtida arbetsprestation. 

Tidigare event:

Frukostseminarium: Hur ser jobbsökandes krav och förväntningar ut vid fördomsfri rekrytering?

Tid: 2018-11-14 08:00 CET - 2018-10-25 09:30 CEST
Plats: TNG, Västra Järnvägsgatan 15, Stockholm

Välkommen till ett frukostseminarium på TNG där vi bjuder på ny statistik om jobbsökares synpunkter på fördomsfri rekrytering.

Under våren 2018 genomförde vi en omfattande undersökning bland jobbsökare i hela Sverige. Vi frågade kandidaterna om deras upplevelse och syn på fördomsfri rekrytering, samt vilka krav och förväntningar de har på potentiella arbetsgivare när de söker jobb. 

På dagens frukostseminarium delar vi med oss av resultatet för att hjälpa dig som chef och HR-specialist att hålla sig uppdaterade om jobbsökandes behov och önskemål på en allt mer konkurrensutsatt marknad. 

TNG föreläser på HR-dagen på Umeå universitet

Tid: 2018-11-09, 12:15 - 13:15 CET
Plats: Rotundan, vån 2 i Universum-huset, Umeå Universitet, Umeå.

TNG föreläser på HR-dagen på Umeå universitet. Under föreläsningen delar vi med oss av smarta tips och trix kring fördomsfri rekrytering som är användbara både för den som själv ska arbeta med rekrytering och kompetensförsörjning, liksom den som söker arbete själv. Välkomna!

HR-dagen är en inspirationsdag som hålls varje år för samtliga studenter och alumner inom HR och personalvetenskap vid Umeå universitet. Årets tema är "HR i vår tid".

TNG:s VD föreläser om fördomsfri rekrytering på Sjukvårdens Kompetensdag 2018

Tid: 2018-11-07, 14:20 - 14:50 CET
Plats: Lundqvist & Lindqvist Klara Strand, Klarabergsviadukten 90 Stockholm

Åsa Edman Källströmer, VD på TNG, föreläser på Sjukvårdens Kompetensdag i Stockholm den 7 november 2018. Temat för föreläsningen är "Trendanalys – från fördomsfri rekrytering till vetenskapliga rekryteringar och AI".

Vad kommer behövas i framtiden för att lyckas med det stora rekryteringsbehovet och vilka trender kan man se inom HR-branschen? Under Sjukvårdens Kompetensdag 2018 får du de senaste trendanalyserna och benchmarking med hur andra branscher har lyckats.

Åsa föreläser kl. 14.20–14.50. 

Ur programmet:

Trendanalys – från fördomsfri rekrytering till vetenskapliga rekryteringar och AI
Åsa Edman Källströmer, VD TNG

Nya faktorer och lösningar spelar in vid rekrytering. Vilka krav och förväntningar har dagens jobbsökare på organisationer, företag och chefer under sin process när de söker arbete? Fördomsfri rekrytering, intervju och urval via AI och att se jobbsökande som en kund, är de senaste trenderna inom rekrytering och vad kan vi se i spåkulan inför framtiden?

Välkommen!

TNG medverkar på TRRs Rekryteringsmässa 19 oktober i Göteborg

Tid: 2018-10-19, 10:00 - 14:00 CEST
Plats: Chalmers Konferens, Chalmersplatsen 1, Göteborg

TNG medverkar på TRR Trygghetsrådets Rekryteringsmässa i Göteborg. Här kommer deltagare kunna träffa TNGs rekryterare och diskutera framtida jobbmöjligheter samt hur vi på TNG rekryterar fördomsfritt, där potential och kompetens står i fokus. Välkomna!

Frukost Malmö 12/9: Fördomsfri rekrytering – så vill kandidater på svenska arbetsmarknaden söka jobb 2018

Tid: 2018-09-19, 08:00 - 10:15 CEST
Plats: TNG, Malmöhusvägen 1, Malmö

Välkommen till ett fullmatat frukostseminarium på TNG! Ta del av färsk statistik från vår nya rapport om jobbsökares synpunkter på fördomsfri rekrytering – exklusivt innan vi släpper rapporten officiellt.

Under våren 2018 genomförde vi en omfattande undersökning bland alla som sökt jobb hos oss. Vi frågade kandidaterna om deras upplevelse av vår fördomsfria rekryteringsprocess, samt vilka krav och förväntningar de har på potentiella arbetsgivare när de söker jobb.

Resultatet av rapporten är värdefullt dels för oss på TNG, då det hjälper oss att utveckla vår verksamhet och skapa en ännu bättre kandidatupplevelse. Men också för alla chefer och HR-anställda som vill hålla sig uppdaterade om jobbsökandes behov och önskemål.

Frukost Örebro 13/9: Fördomsfri rekrytering – så vill kandidater på svenska arbetsmarknaden söka jobb 2018

Tid: 2018-09-13, 08:00 - 10:15 CEST
Plats: TNG, Kungsgatan 8, Örebro

Välkommen till ett fullmatat frukostseminarium på TNG! Ta del av färsk statistik från vår nya rapport om jobbsökares synpunkter på fördomsfri rekrytering – exklusivt innan vi släpper rapporten officiellt.

Under våren 2018 genomförde vi en omfattande undersökning bland alla som sökt jobb hos oss. Vi frågade kandidaterna om deras upplevelse av vår fördomsfria rekryteringsprocess, samt vilka krav och förväntningar de har på potentiella arbetsgivare när de söker jobb.

Resultatet av rapporten är värdefullt dels för oss på TNG, då det hjälper oss att utveckla vår verksamhet och skapa en ännu bättre kandidatupplevelse. Men också för alla chefer och HR-anställda som vill hålla sig uppdaterade om jobbsökandes behov och önskemål.

Frukost Göteborg 12/9: Fördomsfri rekrytering – så vill kandidater på svenska arbetsmarknaden söka jobb 2018

Tid: 2018-09-12, 08:00 - 10:15 CEST
Plats: TNG, Korsgatan 3, Göteborg

Välkommen till ett fullmatat frukostseminarium på TNG! Ta del av färsk statistik från vår nya rapport om jobbsökares synpunkter på fördomsfri rekrytering – exklusivt innan vi släpper rapporten officiellt.

Under våren 2018 genomförde vi en omfattande undersökning bland alla som sökt jobb hos oss. Vi frågade kandidaterna om deras upplevelse av vår fördomsfria rekryteringsprocess, samt vilka krav och förväntningar de har på potentiella arbetsgivare när de söker jobb.

Resultatet av rapporten är värdefullt dels för oss på TNG, då det hjälper oss att utveckla vår verksamhet och skapa en ännu bättre kandidatupplevelse. Men också för alla chefer och HR-anställda som vill hålla sig uppdaterade om jobbsökandes behov och önskemål.