TNG

Aktuella föreläsningar och events

Här föreläser vi snart!

Vi på TNG är ofta ute och och håller föreläsningar om ämnen som vi brinner för. Ofta handlar det om kompetensbaserad rekrytering och bemanning, fördomsfri rekrytering, ledarskap, entreprenörskap och bakgrundskontroller i rekryteringssammanhang. 

Nedan hittar du aktuella föreläsningar, seminarier och events som vi arrangerar eller medverkar på:

Träffa TNG på 600Minutes Leadership and HR 2019

Tid: 2019-04-02 00:00 CEST
Plats: STOCKHOLM WATERFRONT NILS ERICSONS PLAN 4 101 32 STOCKHOLM SWEDEN

På 600Minutes Leadership and HR på Stockholm Waterfront får du som chef möjlighet att utbyta tankar och idéer med andra beslutsfattare. Som partner till evenemanget kommer TNG att finnas på plats under dagen för att diskutera trender inom rekrytering och bemanning. 

Träffa TNG Tech och rekryteringsroboten Tengai på Advanced Engineering & Elektronikmässan!

Tid: 2019-03-27 09:00 CET - 2019-03-28 17:00 CET
Plats: Åbymässan, Main Entrancé Åbyvägen 12 431 62 Mölndal

Under Advanced Engineering och Elektronikmässan på Åbymässan i Göteborg kommer TNG Tech hålla i Match Making Arena – ett utrymme för personliga möten mellan jobbsökare och arbetsgivare inom tech. Dessutom kommer besökare ha möjlighet att träffa och bli intervjuade världens första fördomsfria rekryteringsrobot – Tengai Unbiased.

Tidigare event:

Frukostseminarium i samarbete med Jusek: Fördomsfri rekrytering, på riktigt! (Stockholm)

Tid: 2019-03-21, 08:00 - 09:00 CET
Plats: Citykonferensen, Malmskillnadsgatan 46, Stockholm

För att skapa en fördomsfri rekryteringsprocess behöver vi ändra det vi gör av gammal vana när vi rekryterar och bemannar. Det innebär att vi både måste låta bli att göra vissa saker, och addera andra. Och kanske AI kan hjälpa oss att bli ännu mer fördomsfria i våra rekryteringar?

Elin Öberg Mårtenzon föreläser på HR Tech 2019 i Oslo

Tid: 2019-03-14, 09:00 - 16:30 CET
Plats: Scandic Fornebu Martin Linges Vei 2 1364 Fornebu Norge

Fördomsfri rekrytering, framtiden och en värld av robotar! Den 14 mars föreläser Elin Öberg Mårtenzon, regionchef och Chief Innovation Officer på TNG, på HR Tech 2019 i Oslo. Med sig har hon TNG:s och Furhat Robotics fördomsfria intervjurobot – Tengai Unbiased.

Frukostseminarium i samarbete med Jusek: Fördomsfri rekrytering, på riktigt! (Malmö)

Tid: 2019-03-13, 08:00 - 09:00 CET
Plats: Malmö Börshus, Skeppsbron 2, Malmö

Fördomar. Alla har vi dem. Oavsett hur medvetna vi är om dem så påverkar de varje beslut vi fattar – inte minst i rekryteringssammanhang. Så hur kan vi då göra för inte välja bort någon av fel anledning när man vill hitta den bästa medarbetaren? Under detta frukostseminarium delar Anna Rydbacken, regionchef på TNG Väst, med sig av konkreta tips på hur du skapar en fördomsfri rekryteringsprocess. På riktigt.

Frukostseminarium i samarbete med Jusek: Fördomsfri rekrytering, på riktigt! (Göteborg)

Tid: 2019-03-12, 08:00 - 09:00 CET
Plats: Centralhuset Konferens, Nils Ericsonsplatsen 4, Göteborg

Alla har vi dem, fördomarna. Vi är inte alltid medvetna om dem, men de påverkar de beslut vi fattar, inte minst i rekryteringssammanhang. Så hur ska man då göra för inte välja bort av fel anledning när man vill hitta den bästa medarbetaren? Anna Rydbacken, regionchef på TNG Väst, ger dig konkreta tips på hur du skapar en fördomsfri rekryteringsprocess, på riktigt. 

Föreläsning på internationella kvinnodagen – jämställdhet och fördomsfri rekrytering

Tid: 2019-03-08, 08:15 - 12:00 CET
Plats: Stora Badhusgatan 2b, Länsstyrelsens Hörsal, Göteborg

Vad kan näringslivet och samhället vinna på jämställd kompetensförsörjning? Hur skapar vi initiativ som fungerar för nyanlända kvinnor? Kom och bli inspirerad av företag och organisationer, utmana dina föreställningar och mingla med näringsliv inom Västra Götalands län!

Arbetsförmedlingen och Länsstyrelsen i Västra Götalands län bjuder in dig som arbetar inom HR, rekrytering, integration eller jämställdhet till en inspirerande förmiddag med jämställdhet på arbetsmarknaden i fokus. Bland annat kommer Anna Rydbacken, regionchef på TNG Väst, föreläsa om fördomsfri rekrytering och hur TNG i sin rekryteringsprocess utmanar fördomar och etablerade tankesätt.

TNG-regionchef föreläser om fördomsfri rekrytering och sociala robotar på Nordic HR Tech Days

Tid: 2019-03-06 - 2019-03-07
Plats: Scandic Copenhagen i centrala Köpenhamn

Hur kan vi navigera i en förändrad rekryteringsvärld med ett massivt flöde av ny teknik, och hur uppfyller vi kandidatkraven utan att störa kandidatupplevelsen eller resultatet? Vad kan en fördomsfri och objektiv AI-robot bidra med till rekryteringsprocessen? Möt Elin Öberg Mårtenzon, regionchef för TNG Syd, och Tengai – världens första fördomsfria sociala rekryteringsrobot!

TNG Tech bjuder in ingenjörsstudenter via TekNat

Tid: 2019-02-28, 18:00 - 20:00 CET
Plats: TNG Group AB, Kungsgatan 8, Örebro

TNG Tech fortsätter sitt samarbete med TekNat på Örebro universitet.

Under eventet bjuder TNG Tech och samarbetspartnern Euromaint på karriärtips för ingenjörer och tekniker. Ta del av möjliga karriärvägar och hur en ingenjörs vardag kan se ut efter studierna.

Anmälan sker via inbjudan från TekNat och TNG Tech.

TNG Tech medverkar på Campusmässan 2019, Örebro universitet

Tid: 2019-02-13 00:00 CET
Plats: Örebro universitet

TNG Tech - specialister på vetenskaplig teknikrekrytering - medverkar på Campusmässan 2019 på Örebro Universitet. Varmt välkommen till vår monter och prata om din ingenjörskarriär och jobbmöjligheter!

Kort om TNG Tech:

TNG Tech rekryterar fördomsfritt med fakta, vetenskap och metod i fokus. Vår unika rekryteringsmetod följer alltid en strukturerad, mätbar, process där magkänsla och fördomar aldrig får styra över din verkliga potential. Vi ser helt enkelt bortom ditt CV, ålder, bakgrund, namn och kön. Det gör att vi lägger allt fokus på din tekniska kompetens, potential och framtida arbetsprestation.