TNG

Aktuella föreläsningar, utbildningar och events

Här föreläser vi snart!

Vi på TNG är ofta ute och och håller föreläsningar om ämnen som vi brinner för. Ofta handlar det om kompetensbaserad rekrytering och bemanning, fördomsfri rekrytering, ledarskap, entreprenörskap och bakgrundskontroller i rekryteringssammanhang. Via vår utbildningsverksamhet TNG Evolve arrangerar vi även löpande öppna kurser inom fördomsfri rekrytering, intervjuteknik för chefer samt kandidatattraktion.

Nedan hittar du aktuella föreläsningar, seminarier, kurser och events som vi arrangerar eller medverkar på:

Elin och roboten Tengai på NEXT 2020

Tid: 2020-04-16, 08:00 – 17:00 CEST
Plats: Stockholm Waterfront Congress Centre

Elin Öberg Mårtenzon, VD på Tengai AB, ska föreläsa om mötet mellan människa och robot och hur fördomar behöver utmanas med kompetens.

Efter föreläsningen är det en Meet and Greet där du får möjlighet att ställa frågor och träffa Tengai, en robot gör rekryteringsprocessen både effektiv och objektiv.

Rekrytering och intervjuteknik för chefer – öppen kurs i Stockholm 2020-03-12

Tid: 2020-03-12, 09:00 – 11:00 CET
Plats: Pyramidvägen 7 (våning 6), Stockholm

Vill du som chef lära dig mer om hur du kan hitta de bästa nya medarbetarna som bidrar till ditt företags lönsamhet och innovation? Under en inspirerande förmiddag delar vi med oss av konkreta tips och verktyg på hur du sköter allt från kravprofil och anställningsintervju till objektiv bedömning samt hur du får den bästa kandidaten att tacka ja till just ditt anställningserbjudande. Kursen hålls i mindre grupper om max 12 deltagare, med gott om utrymme för diskussion och reflektion tillsammans med kursledaren.

Rekrytering och intervjuteknik för chefer – öppen kurs i Göteborg 2020-03-11

Tid: 2020-03-11, 09:00 – 11:00 CET
Plats: TNG, United Spaces, Östra Hamngatan 16, Göteborg

Vill du som chef lära dig mer om hur du kan hitta de bästa nya medarbetarna som bidrar till ditt företags lönsamhet och innovation? Under en inspirerande förmiddag delar Anna Rydbacken, regionchef för TNG Väst, med sig av konkreta tips och verktyg på hur du sköter allt från kravprofil och anställningsintervju till objektiv bedömning för att undvika att gå på "magkänsla". Kursen hålls i mindre grupper om max 12 deltagare med gott om utrymme för diskussion och reflektion tillsammans med kursledaren.

Fördomsfri rekrytering – öppen grundkurs i Stockholm 2020-02-28

Tid: 2020-02-28, 08:30 – 13:30 CET
Plats: TNG, Pyramidvägen 7, Solna

Vill du som HR eller rekryterande chef lära dig hur du skapar en fördomsfri rekryteringsprocess – hela vägen från kravprofil och platsannons till urval och intervjumetodik? Under den här halvdagskursen får du en helhetsbild av metoden samt verktyg och tips för att effektivt hitta nya medarbetare och samtidigt undvika (ofta omedveten) diskriminering. Kursen hålls i mindre grupper om max 12 deltagare med gott om utrymme för diskussion och reflektion. Lätt lunch och kaffe ingår.

Fördomsfri rekrytering – öppen grundkurs i Göteborg 2020-02-26

Tid: 2020-02-26, 08:30 – 13:30 CET
Plats: TNG, United Spaces, Östra Hamngatan 16, Göteborg

Vill du som HR eller rekryterande chef lära dig hur du skapar en fördomsfri rekryteringsprocess – hela vägen från kravprofil och platsannons till urval och intervjumetodik? Under den här halvdagskursen får du en helhetsbild av metoden samt verktyg och tips för att effektivt hitta nya medarbetare och samtidigt undvika (ofta omedveten) diskriminering. Kursen hålls i mindre grupper om max 12 deltagare med gott om utrymme för diskussion och reflektion. Lätt lunch och kaffe ingår.

Digital kandidatattraktion – öppen kurs i Göteborg 2020-02-20

Tid: 2020-02-20, 09:00 – 12:00 CET
Plats: United Spaces, Östra Hamngatan 16, Göteborg

Vill du som HR eller rekryterande chef uppdatera dina kunskaper inom digital kandidatattraktion och talent acquisition? Under den här kursen får du kunskap, inspiration och mängder med användbara verktyg att börja använda redan när du är tillbaka på kontoret. Vi går bland annat igenom rekryterings-SEO och platsannonsens struktur och hur den påverkar visibilitet på Google och jobbsajter. Kursen hålls i mindre grupper om max 12 deltagare, med gott om utrymme för diskussion och reflektion. 

Kursledare är Rebecca Hallberg, Talent Community Specialist på TNG, som dagligen arbetar med kandidatupplevelse och recruitment marketing.

Digital kandidatattraktion – öppen kurs i Stockholm 2020-02-06

Tid: 2020-02-06, 09:00 – 12:00 CET
Plats: TNG, Pyramidvägen 7, Solna

Vill du som HR eller rekryterande chef uppdatera dina kunskaper inom digital kandidatattraktion och talent acquisition? Under den här kursen får du kunskap, inspiration och mängder med användbara verktyg att börja använda redan när du är tillbaka på kontoret. Vi går bland annat igenom rekryterings-SEO och platsannonsens struktur och hur den påverkar visibilitet på Google och jobbsajter. Kursen hålls i mindre grupper om max 12 deltagare, med gott om utrymme för diskussion och reflektion. Kursledare är Rebecca Hallberg, Talent Community Specialist på TNG som dagligen arbetar med kandidatupplevelse och recruitment marketing.

Tidigare event:

TNG och Tengai medverkar på Ateas temadag om innovation

Tid: 2019-11-15, 08:00 – 13:30 CET
Plats: Scandic Grand Hotel, Fabriksgatan 21-23, Örebro

Atea bjuder in till en temadag kring verksamhetsutveckling och digital transformation i Örebro den 15 november. Eventet vänder sig till alla som står inför förändring, verksamhetsutveckling och digitalisering. TNG kommer under dagen att föreläsa om hur de använder den sociala AI-intervjuroboten Tengai i sin rekrytering.

TNG och Tengai medverkar på TRR:s rekryteringsträff i Jönköping 15/11

Tid: 2019-11-15, 09:30 – 14:30 CET
Plats: Elmia, Elmiavägen, Jönköping

TRR Trygghetsrådet anordnar i samverkan med Elmia ett rekryteringsmingel inne på underleverantörsmässan Subcontractor. TNG och Tengai medverkar genom att föreläsa om fördomsfri rekrytering på innovationsscenen och kommer också att ha en monter på plats. Som besökare har du även möjlighet att få en pratstund med Tengai, världens första fördomsfria intervjurobot, och prova på hur en robot-anställningsintervju går till.

Elin Öberg Mårtenzon och Tengai på IT-Support i Fokus 2019

Tid: 2019-11-14, 15:20 – 16:20 CET
Plats: Sheraton Stockholm

Hur kan man skapa en mer fördomsfri och objektiv rekryteringsprocess?

Elin berättar om hur Tengai föddes ur TNG:s löpande insatser under de senaste 15 åren för att utveckla en fördomsfri rekryteringsprocess i syfte att öka organisationers mångfald, innovationstakt och lönsamhet. Och hur Tengai nu utmanar den del av rekryteringsprocessen som påverkas mest av mänskliga fördomar och magkänsla. Fram tills nu.