Sök

Träffa oss på föreläsningar och events

Här föreläser vi snart!

Vi på TNG är ofta ute och och håller föreläsningar om ämnen som vi brinner för. Ofta handlar det om kompetensbaserad rekrytering och bemanning, fördomsfri rekrytering, ledarskap, entreprenörskap och bakgrundskontroller i rekryteringssammanhang. 

Nedan hittar du aktuella föreläsningar, seminarier och events som vi arrangerar eller medverkar på:

TNG föreläser om fördomsfri rekrytering på Trygghetsrådet i Helsingborg

Tid: 2017-03-31, 14:40 - 15:30
Plats: Dunkers kulturshus, Helsingborg

Vad är fördomsfri kompetensbaserad rekrytering? Det berättar TNGs VD Åsa Edman Källströmer om och gör samtidigt en trendspaning med framtidsperspektiv om mångfald, jobbsökande och digitala verktyg när TRR arrangerar ett kund- och klientarrangemang i Helsingborg den 31 mars!

TNG Tech föreläser för tekniker och ingenjörer på Korta vägen hos Folkuniversitetet i Göteborg

Tid: 2017-03-15 00:00
Plats: Folkuniversitetet i Göteborg (Lindholmen)

Rekryterings- och bemanningsföretaget TNG Tech föreläser för tekniker och ingenjörer som medverkar i programmet Korta vägen hos Folkuniversitetet i Göteborg den 16/3. Rekryteringsspecialister från TNG besöker deltagarna och gästföreläser om rekryterings- och bemanningsbranschen samt delar med sig av jobbsökartips för de som vill söka teknik- och ingenjörsjobb.

TNG medverkar på mässan Personal & Chef 2017

Tid: 2017-02-22 - 2017-02-23
Plats: Monter R4, Kistamässan, Stockholm

Det fördomsfria rekryterings- och bemanningsföretaget TNG medverkar i år på Personal & Chef. Kom och besök oss i monter R4 om du vill diskutera hur du kan rekrytera rätt kompetens och hitta nya talanger fördomsfritt inom administration, teknik, ekonomi, IT, marknad, kundtjänst, inköp och finans. Personer som söker jobb är självklart välkomna för att diskutera karriärmöjligheter på plats.

TNGs VD Åsa Edman Källströmer trendspanar om fördomsfri rekrytering på Personal & Chef 2017

Tid: 2017-02-22 16:00 CET - 2017-03-22 16:30 CET
Plats: Personal & Chef 2017, Kistamässan, Konferensrum E3

TNGs VD Åsa Edman Källströmer trendspanar om objektiv och fördomsfri rekrytering på mässan Personal & Chef 2017 den 22 februari på Kistamässan i Stockholm.Här tittar hon in i spåkulan och djupdyker bland aktuella trender och tendenser med fokus på objektiv och fördomsfri rekrytering.

TNG Tech medverkar på jobbmässa hos Ericsson i Kumla

Tid: 2017-02-10 00:00
Plats: Ericsson, Kumla

Specialistrekryterarna på TNG Tech medverkar den 10 februari på en jobbmässa för Ericssonanställda. Här kommer de träffa ingenjörer och tekniker och prata karriärmöjligheter samt vad de ska tänka på när de letar och söker nytt teknik- och ingenjörsjobb. Mässan arrangeras av Ericsson pga tidigare lagt varsel.

Rekryteringsföretaget TNG Tech medverkar på Campusmässan 9/2, Örebro

Tid: 2017-02-09 00:00
Plats: Örebro Universitet, monter 23.

Rekryteringsföretaget TNG Tech medverkar den 9/2 på Campusmässan 2017 i Örebro. Du hittar våra specialistrekryterare i monter 23 där vi gärna pratar med dig om din karriär och framtida teknik- och ingenjörsjobb. Varmt välkommen!

TNG föreläser för redovisningsekonomer på Korta vägen hos Folkuniversitetet i Göteborg

Tid: 2017-02-06 00:00
Plats: Folkuniversitetet, Första långgatan, Göteborg

TNG i Göteborg föreläser för Redovisningsekonomer på Korta vägen, ett samarbete mellan Folkuniversitetet och Arbetsförmedlingen, är en förberedande utbildning för arbetssökande med utländsk examen. TNG besöker deltagarna på programmet och gästföreläser om rekryterings- och bemanningsbranschen samt delar med sig av jobbsökartips.

TNG medverkar i paneldebatt på Working for Change

Tid: 2016-11-22, 08:30 - 14:30
Plats: Plats: Stockholmsmässan, Mässvägen1, Älvsjö

TNGs VD Åsa Edman KÄllströmer medverkar den 22 november i en paneldebatt på konferensen Working for Change. Tema för årets konferens är: ”vilket ledarskap behövs för att leda och hantera mångfald, skapa en inkluderande arbetsplats och därmed ta vara på den kompetens Sverige behöver nu och framtiden.”

TNG medverkar på seminariet "Vi gör det varje dag – vi sätter folk i arbete"

Tid: 2016-10-26, 11:00 - 12:00
Plats: Finlandsinstitutet, Snickarbacken 2-4 (vid Birger Jarlsgatan 35)

TNGs VD Åsa Edman Källströmer medverkar på Bemanningsföretagens seminarium "Vi gör det varje dag – vi sätter folk i arbete" - ett seminarium med bemannings- och rekryteringsbranschen om de utmaningar som utrikesfödda möter på väg in på den svenska arbetsmarknaden. Hon kommer här berätta hur TNG lyckosamt arbetat med fördomsfri rekrytering och skapat mångfald på arbetsplatser runt om i Sverige.

Infoträff Java4women

Tid: 2016-09-21, 13:00 - 14:00
Plats: Arbetsförmedlingen, Tunnelgatan 3, Stockholm

Infoträff om den unika rekryteringsutbildningen Java4Women™ som TNG arrangerar ihop med Arbetsförmedlingen och Lexicon. Här berättar vi mer om hur utbildningen kommer att gå till, urval och nästa steg. Infoträffen riktas till de som är intresserade att ta del av denna kostnadsfria utbildning för att bli javautvecklare.