TNG
TNG Trend Insights - webinar om remote onboarding i coronatider

Kostnadsfritt webinar: Remote onboarding i coronatider

Välkommen på trendspaning om digital onboarding!

TNG Trend Insights - webbinarium för chefer och HRDigital onboarding blir allt vanligare när vi fortsätter jobba hemifrån. Men hur ska du som chef eller HR tänka för att lyckas skapa en positiv onboarding-upplevelse för nyanställda – helt på distans? Hur gör andra och vilka trender finns framöver? Missa inte vår digitala trendspaning!

På TNG följer vi löpande de senaste trenderna och nyheterna inom fördomsfri rekrytering, HR-tech och kandidatattraktion. För att fortsätta dela med oss av våra insikter lanserar vi nu TNG Trend Insights – webbinarier där vi bjuder på kortare trendanalyser och spaningar kopplat till aktuella ämnen inom rekrytering.

Trender, case och konkreta tips

Temat för första webbinariet är digital, eller remote, onboarding. Under 30 minuter kommer vi lyfta fram exempel på hur andra företag arbetat, övergripande trender samt tips och lärdomar som vi på TNG fångat upp det senaste halvåret när våra kunder ska onboarda nya medarbetare.

I slutet får du tillfälle att ställa dina frågor via chatten. Så luta dig tillbaka och låt dig inspireras hur du kan skapa en bättre onboarding-upplevelse för dina nyrekryterade medarbetare.

Onsdag 30 september

13.15 – 13.45

Online – vi skickar dig länken

TNG Trend Insights #1: Remote onboarding i coronatider

Under eventet får du bland annat veta mer om:

  • Bygga relationer på distans – utmaningar och lösningar
  • Pre-boarding – en ständigt växande trend
  • Chefens roll i en digital onboarding

Dagens föreläsare Claudia Ullreich Engmér är teamleader och affärsansvarig rekryterare på TNG sedan fem år tillbaka. Med en bakgrund som personalvetare har hon lång erfarenhet av att arbeta brett med rekrytering. Hon har även varit konsult inom HR samt konsultchef.