TNG
tng_trender_rekrytering_fordomsfritt_2018_event_student_pa_hr

Föreläsning för studenter inom PA, HR och ledarskap

Varmt välkommen på trendspaning inom fördomsfri rekrytering!

Sedan flera år bjuder vi på TNG in våra kunder till en trendspaning inom fördomsfri rekrytering. En nyhet för i år är att vi också bjuder in dig som studerar att ta del av de olika trenderna, samt ger en inblick i vad fördomsfri rekrytering faktiskt innebär.

Vi fördjupar oss inom kandidattransparens, rekryteringsmarknadsföringens fällor, kvalitativa score cards, etniska algoritmer, block chains och ålderism. Vi tipsar också om nya digitala verktyg som kan hjälpa dig i ditt framtida arbete.

Anmäl dig till det event som är närmast din studieort:
(OBS! Klockslag ändrat från 10:30 till 08:00 på alla orter)

Göteborg, tisdag 17 april kl. 08:00
Malmö, onsdag 18 april kl. 08:00
Örebro, torsdag 19 april kl. 08:00
Stockholm, fredag 20 april kl. 08:00 (OBS! Fullbokat.)

Vänligen notera: Inbjudan riktar sig till främst till studenter som siktar på ett arbetsliv inom HR, rekrytering och/eller ledarskap. Du som studerar ett program på universitet, högskola eller yrkeshögskola inom HR, PA, personalvetenskap, management eller arbetsvetenskap är därför extra välkommen! Tänk på att vi har ett begränsat antal platser per ort. Det är kostnadsfritt att delta men anmälan är bindande.

Närmar du dig examen och söker jobb? Eller letar du fortfarande efter ett roligt extrajobb eller ett vettigt sommarjobb? Kika på våra lediga jobb!

Vad gör TNG?

Vi är det bemanningsföretag och rekryteringsföretag som ser bortom det uppenbara genom att bemanna och rekrytera fördomsfritt. På riktigt. Det betyder att vi ser till den sökandes framtida arbetsprestation och kompetens och låter fakta gå före magkänsla, namn, ålder, kön och ursprung. Vi gör det genom fördomsfri kompetensbaserad rekrytering och bemanning.

Vi lyckas bland annat genom vår omvända rekryteringsprocess, fördomsfria rekrytering, arbetspsykologiska screeningtester och bakgrundskontroller – urvalsmetoder där fakta och kompetens går före fördomar, ”magkänsla” och CV-historik. Något som också har stöd i modern forskning.

Läs mer om vår fördomsfria rekrytering!