TNG
Trendspaning fördomsfri rekrytering 2020 - välkommen till årets rekryteringsfrukost i Stockholm, Göteborg, Malmö och Örebro!

Save the Date: Välkommen till årets rekryteringsfrukost!

12–15 maj är det för femte året i rad dags för TNG att arrangera våra uppskattade trend- och frukostseminarier i Malmö, Göteborg, Örebro och Stockholm. Förra året var det fullsatt med över 1 000 anmälda chefer och HR-specialister. Ses vi i år? Anmälan öppnar 2 april, så gör dig redo genom att boka in nedan datum redan nu!

Gustaf Josefsson Tadaa gästföreläsning på TNG:s trendseminarium inom fördomsfri rekrytering 2020
Gustaf Josefsson Tadaa

Under en fullspäckad morgon presenterar vi de viktigaste trenderna inom fördomsfri rekrytering, HR-tech och kandidatattraktion som ger dig som chef nya verktyg och insikter för att lyckas bygga team och organisationer i en konstant föränderlig värld.

Dessutom bjuder vi på en inspirationsföreläsning med Gustaf Josefsson Tadaa – en av Sveriges mest anlitade föreläsare. Han kommer djupdyka i de mänskliga aspekterna av digitalisering på arbetsplatser, i ledarskapet och i våra liv.

På plats har du även tillfälle att nätverka med branschkollegor och prata med våra rekryteringsspecialister från TNG, TNG Tech, TNG IT Digital och TNG Evolve samt träffa och testa Tengai – världens första intervjurobot som TNG varit med och utvecklat. I Stockholm finns även vårt dotterbolag Ada Digital på plats som medarrangör.

Här är allt du behöver veta!

Pris: Kostnadsfritt inkl. frukost och kaffe
Tid: Frukost från 07:30, seminarium 08:00–09:30 (extrainsatt pass i Stockholm kl. 10:00–12:00)
Datum och plats: Se nedan

Rekrytering Malmö – vi hjälper dig med din rekrytering snabbt, effektivt och alltid fördomsfritt

Tisdag 12 maj
Malmö Börshus, Malmö

Rekrytering Göteborg: Vi hjälper dig fördomsfritt och effektivt i Göteborg!

Onsdag 13 maj
Gothia Towers, Göteborg

TNG hjälper dig med rekrytering i Örebro och Mälardalen

Torsdag 14 maj
Conventum, Örebro

Bemanningsföretag Stockholm - vi hjälper dig med bemanning inom ekonomi, HR, administration, kundtjänst, IT, industri, teknik m.m.

Fredag 15 maj
Hotel Birger Jarl, Stockholm

Håll utkik efter mer information och länk till anmälan den 2 april. Ett tips är att följa oss på LinkedIn, där du alltid hittar senaste nytt om vad som på gång hos oss på TNG.

Vill du färska upp minnet kring vilka åtta rekryteringstrender vi presenterade förra året? Följ länken här nedanför!

SE ALLA TRENDER FRÅN FÖRRA ÅRET!