TNG
Trendseminarium om fördomsfri rekrytering i Stockholm, Göteborg, Malmö och Örebro!

Student: Välkommen på trendspaning inom fördomsfri rekrytering!

Den 14–17 maj är det dags för TNG:s populära trend- och frukostseminarier i Örebro, Göteborg, Malmö och Stockholm. I år är ämnet ”Fördomsfri rekrytering 2020: Human and Beyond”. Dessutom lanserar vi världsnyheten Tengai – som du även får chans att möta personligen. Du som studerar PA, HR, management och ledarskap, eller är studie- och yrkesvägledare, är välkommen att anmäla dig via länkarna nedan!

Trendseminarierna riktar sig till TNG:s kunder, rekryterande chefer, HR-ansvariga, interna rekryterare, ledningsgrupper, professorer, studie- och yrkesvägledare samt studenter. Här kommer vi dela med oss av de senaste trenderna och framtidsspaningarna inom fördomsfri rekrytering och hur framtidens HR-teknik kommer att påverka jobbsökare, chefer och medarbetare. Och självklart ge konkreta tips, tricks och inspiration!

Träffa världsnyheten Tengai

Under eventen kommer vi även att lansera TNG:s och Furhat Robotics omtalade världsnyhet Tengai – en social och fördomsfri AI-intervjurobot. För dig som är nyfiken på ett personligt möte med Tengai kommer roboten att finnas på plats för ett Meet and Greet före och efter föreläsningarna.

Söker du jobb?

Närmar du dig examen och söker jobb? Eller letar du fortfarande efter ett roligt extrajobb eller vettigt sommarjobb? Kika på våra lediga jobb! Eller kika på några av våra rekryterares tips.

Anmäl dig här!

Frukostseminarium Örebro

Datum: tisdag 14 maj (frukost startar 07:30, föreläsningarna 08:00)
Tid: 07:30 – 09:30
Plats: Scandic Grand Örebro Fabriksgatan 21-23

TILL ANMÄLAN!

 

TNG är ett bemanningsföretag rekryteringsföretag som finns centralt Malmö och hjälper företag rekrytera fördomsfritt.

 

Frukostseminarium Malmö

Datum: onsdag 15 maj (frukost startar 07:30, föreläsningarna 08:00)
Tid: 07:30 – 09:30
Plats: Malmö Börshus, Skeppsbron 2, Malmö

TILL ANMÄLAN!

 

TNG Göteborg är ett rekryteringsföretag som rekryterar och bemannar i Göteborg och väst-sverige.

Frukostseminarium Göteborg

Datum: torsdag 16 maj (frukost startar 07:30, föreläsningarna 08:00)
Tid: 07:30 – 09:30
Plats: Draken (biograf), Järntorgsgatan, Göteborg

TILL ANMÄLAN!

 

rekryteringsföretag-bemanningsföretag-stockholm-lediga-jobb

Frukostseminarium Stockholm – pass 1

Datum: fredag 17 maj (frukost startar 07:30, föreläsningarna 08:00)
Tid: 07:30 – 09:30
Plats: Hotell Birger Jarl, Birger Jarlsgatan 61 A, Stockholm

TILL ANMÄLAN!

 

rekryteringsföretag-bemanningsföretag-stockholm-lediga-jobb

Frukostseminarium Stockholm – pass 2

Datum: fredag 17 maj (fika startar 10:00, föreläsningarna 10:30)
Tid: 10:00 – 12:00
Plats: Hotell Birger Jarl, Birger Jarlsgatan 61 A, Stockholm

TILL ANMÄLAN!

Vänligen notera: Inbjudan riktar sig till främst till studenter som siktar på ett arbetsliv inom HR, rekrytering och/eller ledarskap samt studie- och yrkesvägledare mot dessa utbildningsprogram. Du som studerar ett program på universitet, högskola eller yrkeshögskola inom HR, PA, personalvetenskap, management eller arbetsvetenskap är därför extra välkommen!

Tänk på att vi har ett begränsat antal platser per ort. Det är kostnadsfritt att delta men anmälan är bindande och vi tillämpar no show-avgift. Läs mer på anmälan för respektive ort.

Vad gör TNG?

Vi är det bemanningsföretag och rekryteringsföretag som ser bortom det uppenbara genom att bemanna och rekrytera fördomsfritt. På  riktigt. Det betyder att vi ser till den sökandes framtida arbetsprestation och kompetens och låter fakta gå före magkänsla, namn, ålder, kön och ursprung. Vi gör det genom fördomsfri kompetensbaserad rekrytering och bemanning.

Vi lyckas bland annat genom vår omvända rekryteringsprocess, fördomsfria rekrytering, anonyma ansökningar, arbetspsykologiska screeningtester och bakgrundskontroller – urvalsmetoder där fakta och kompetens går före fördomar, ”magkänsla” och CV-historik. Något som också har stöd i modern forskning.

Jag vill veta mer om fördomsfri rekrytering!