TNG
Årets rekryteringsevent för dig som chef eller HR-specialist - Unbiased Day 2021 Mars

Tack för din anmälan till Unbiased Day 2021!

Vi ses online den 18 mars!

Vad roligt att du vill delta i Unbiased Day 2021! Vi ser fram emot en inspirerande förmiddag tillsammans med många nya insikter och lärdomar. Håll utkik i din mail efter mer information, så ses vi snart!

Har du frågor eller behöver avboka din plats? Tveka inte att kontakta oss på event@tng.se

Program  Talare

TNG – din specialist på fördomsfri rekrytering och bemanning.
TNG – din specialist på fördomsfri rekrytering och bemanning.

TNG är specialister på fördomsfri rekrytering och bemanning. Med 15 års utvecklingsarbete, löpande forskning och praktisk erfarenhet i ryggen rekryterar vi idag fördomsfritt och kompetensbaserat. Allt för att hitta de allra bästa kandidaterna till våra kunder.

Framgångsreceptet ligger i vår unika, fördomsfria och datadrivna rekryteringsmetodik™ som opartiskt mäter kandidaters kompetens och förutspår framtida potential och arbetsprestation. Det gör att vi kan erbjuda en modern helhetslösning inom fördomsfri rekrytering där vi sköter allt från datadrivna opartiska kompetensurval, arbetspsykologiska tester och anonymiserade ansökningar till inkluderande talent marketing, kandidatåterkoppling och kvalitetssäkring.

Du hittar oss på våra kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö och Örebro. Tack vare digitala lösningar och verktyg är vi dessutom geografiskt obundna och kan hantera uppdrag i hela Sverige.

Kontakta oss idag om du vill veta mer!