TNG
Vill du leda och bygga en unik verksamhet från grunden? Sök jobb som ledare på Residence!

Vill du leda och bygga en unik verksamhet från grunden?

Bli ledare på Residence Christie’s

 Nu söker Sveriges ledande aktör vid förmedling av exklusiva hem och gårdar – Residence Christie’s – fyra moderna ledare. 

residence-logo-sok-jobb-som-chef-via-tng-lead

Som chef på Residence Christie’s är du entreprenör för ett eget marknadsområde i Stockholms innerstad och bygger ditt eget team av Sveriges bästa mäklare. En utmärkt möjlighet för dig som vill driva eget franchiseföretag med ett etablerat och välkänt varumärke i ryggen.

Missa inte möjligheten och sök jobbet som ledare på Residence Christie’s via TNG Lead idag!

Sök jobb som ledare på Residence Christie's via TNG Lead - specialister på modern chefsrekrytering
Platsannons:
VD till Residence Christie´s nya kontor i city

Är du nästa chef på Residence Christie´s, den exklusiva fastighetsmäklaren, som står redo att starta upp nya områden i city?

Är du en sann entreprenör med viljan att driva ditt egna företag och bygga vidare varumärket för Sveriges ledande aktör vid förmedling av exklusiva hem och gårdar, Residence Christie´s, så erbjuder vi ett fantastiskt chefsjobb!

Till vår expansion söker vi fyra ledare som var och en kommer bli VD över ett av fyra nya områden i Stockholms innerstad; Vasastan, Kungsholmen, Östermalm och Södermalm. En unik möjlighet för dig som har en bakgrund som chef, egenföretagare eller franchisetagare och vill prägla en egen verksamhet.

 

Läs mer och sök jobbet
Pontus Kopparberg på Residence Christie's uppmanar dig att söka jobb via TNG Lead

Jag vill hitta rätt ledare för Residence Christie's expansion. För att hitta de bästa ledarna vill jag inte begränsas av mitt eget nätverk. Därför har vi valt att samarbeta med TNG Lead.

Är du en entreprenör och ledare som vill driva eget, så ser jag fram emot din ansökan.

Pontus Kopparberg, Sverige-VD Residence Christie's
Sök jobb som ledare på Residence Christie's
Fördelar för dig

Som ledare och franchisetagare på Residence Christie’s får du

 1. Möjlighet att bygga något eget från grunden
 2. Ett etablerat och välkänt varumärke i ryggen
 3. Bra stöttning i uppstarten
 4. Ett fritt arbete med stort eget ansvar
 5. Jobba med Sveriges mest exklusiva bostäder
 6. Driva ditt eget franchiseföretag
 7. Utvecklas i en ny bransch

Residence Christie's – en unik fastighetsmäklare

Residence Christie’s, som är en del av Christie’s International Real Estate, är specialister på försäljning av Sveriges mest exklusiva bostäder. Vi representerar ett brett spektrum av bostäder, från storstadens våningar och townhouse till exklusiva villor och sjöställen samt slott och gårdar.

Alla som jobbar här är delägare/partners vilket skapar ett för vår bransch helt unikt samarbete mellan företagets mäklare och kunder. I samband med vår expansion söker vi fyra nya ledare som driver sin egen franchiseverksamhet. En unik chans att vara med från början när Residence Christie’s bygger sin nya franchiseorganisation i Sveriges kanske mest attraktiva område – Stockholms innerstad.

Din resa kommer underlättas av att du har ett starkt varumärke och ett erfaret team hos Residence Christie’s till din hjälp.

Till Residence Christie's hemsida

Så här får du jobbet!

 • Skicka in din ansökan
  Sök jobbet via annonsen hos TNG Lead snabbt och enkelt i mobilen eller på datorn med ditt CV eller LinkedIn-profil. Eftersom du söker fördomsfritt behöver du inte skriva ett personligt brev eller skicka med ett foto. Men skriv gärna en kort motivering om varför du är intresserad!
 • Din profil anonymiseras
  Direkt efter ansökan anonymiseras ditt namn för rekryteraren. För att vi vill fokusera på din kompetens i urvalet. Samtidigt får du en bekräftelse via e-post på att vi mottagit din ansökan samt inbjudan att göra digitala tester.
 • Gör fördomsfria tester
  Nu är det dags att göra digitala tester som du har fått en inbjudan till via e-post. Testerna identifierar och mäter ledarskapspotential, digitala mognad, förändringsbenägenhet och framtida arbetsprestation. Slutför testerna så snart du kan, men senast 5 dagar efter ansökan, för att ha chans att gå vidare.

  Tips!
  Säkerställ att du inom några minuter efter ansökan har fått två mail från TNG Lead och kika vid behov i din skräppost.
 • Screening
  TNG Lead gör fördomsfria urval bland alla testade kandidater. I en screening av testresultat och CV säkerställer vi att du har rätt kvalifikationer för jobbet som ledare. Urvalet sker strukturerat och fördomsfritt där alla sökande bedöms utifrån samma kriterier. Uppgifter såsom namn, kön, bakgrund, ålder eller nätverk är oväsentliga – det viktigaste är din kompetens och potential, något vi bland annat kan se via testresultaten.
 • Telefonavstämning
  Alla sökande som är vidare efter screeningen blir kontaktade på telefon av en chefsrekryterare. Under samtalet får du kompletterade frågor om din ansökan, en presentation av tjänsten samt möjlighet att lyfta egna frågor om jobbet.
 • Intervju med AI-roboten Tengai
  Blir du inbjuden på intervju så kommer du först att få träffa intervjuroboten Tengai på en kompetensbaserad intervju. Kort beskrivet kommer Tengai ställa frågor om hur du agerar och reagerar i olika arbetssituationer, lärdomar du tar med dig och hur du är som person.
 • Intervju med chefsrekryterare på TNG Lead
  Direkt efter mötet med Tengai träffar du även en chefsrekryterare för en personlig motivationsintervju. Här kan du lyfta fram dina ambitioner, intresset för Residence Christie’s och varför du är en bra ledare och entreprenör. Vi berättar förstås även mer om vad Residence Christie’s erbjuder, besvarar dina frågor om jobbet samt går igenom detaljer för kommande urvalssteg.
 • Fördjupande motivationstest
  Nu får du även göra ett fördjupande motivationstest. Det digitala testet belyser vad som generellt motiverar dig i arbetslivet samt lyfter dina ambitioner, driv och motivatorer. Ett särskilt uppskattat inslag hos mång av våra chefskandidater, eftersom det ger ett bra underlag i karriären oavsett utgången i denna rekrytering.
 • Intervju med Residence Christie’s
  Äntligen är det dags för en personlig intervju med din framtida chef och ledningen på Residence Christie’s. Här får du utrymme att ställa specifika frågor om expansionen, mäklarfirman, förväntningar och framtida arbetsuppgifter.
 • Bakgrundskontroll
  Nu är det inte mycket kvar! I sista steget kontrollerar vi formalia som personuppgifter och juridisk bakgrund. Här kontaktar TNG Lead även dina referenser. Därefter ligger sista beslutet hos Residence Christie’s, om vilka sökande som erbjuds en av de fyra tjänsterna som ledare.
 • Erbjudande!
  Vi hoppas att du säger ja. Välkommen till din framtida karriär som chef och ledare på Residence Christie’s i Stockholms innerstad!

Sök jobbet nu!

TNG Lead är specialister på modern och hållbar chefsrekrytering och rekryterar ledare och chefer fördomsfritt i hela Sverige
TNG Lead – specialister på modern och hållbar chefsrekrytering

TNG Lead är specialister på modern och hållbar chefsrekrytering. Vi identifierar och rekryterar ledare med förmåga att skapa framgångsrika och välmående grupper i en snabbt föränderlig värld.

Självklart söker du alla lediga jobb fördomsfritt vilket innebär att ditt namn, kön, bakgrund, ålder eller nätverk inte spelar någon roll. Istället lägger vi fokus på din ledarskapspotential, digitala mognad, förändringsbenägenhet och framtida arbetsprestation. Rättvist för dig, medarbetarna och arbetsplatsen samtidigt som vi gemensamt bidrar till en långsiktigt hållbar arbetsmarknad.