TNG
Team Lead inom ILS till SAAB i Arboga

Publicerat

Team Lead inom ILS till SAAB i Arboga

Spännande tjänst som Teamleader inom ILS-arbete till framgångsrika SAAB i Arboga. Sök idag!

Har du erfarenhet av att leda team i komplexa projekt? Vill du arbeta i ett ledande företag inom försvarsindustrin med ett viktigt syfte? Bra! Till SAAB i Arboga, mellan Örebro och Västerås, söker vi nu dig som vill arbeta inom ILS (Integrated Logistics Support) i en betydande roll som teamledare / Team Lead där du har en central uppgift - Att leda och hålla ihop alla funktioner inom projekt! Nyfiken att veta mer?

Vi ser fram emot din ansökan!

Ditt anställningserbjudande

SAAB är ett ledande företag inom försvarsindustrin med över 22 000 anställda världen över. De är verksamma i en högteknologisk förtroendebaserad bransch med kunder som har höga förväntningar på deras leveranser som bidrar till en säkrare värld. Hos SAAB erbjuds du goda möjligheter till kompetensutveckling och en karriär både nationellt och internationellt.

Communications är en produktenhet baserad i Arboga, Linköping och Järfälla. De jobbar främst med integrationer av olika kundanpassade system där kommunikation eller ledningsförmåga krävs. De har inom produktenheten hela projektkedjan från systemarkitekter till montörer. Där jobbar ca 130 medarbetare men de siktar på att bli 150+ innan året är slut.

Som ILS - Manager/ Team Lead kommer du jobba i projektteam och agera representant inför kunden och större underleverantörer gällande ILS-frågor. 

Arbetstidsförkortning
Arbetstidsförkortning
Flextid
Flextid
Karriär&shymöjligheter
Karriär­möjligheter
Kompetens&shyutveckling
Kompetens­utveckling

Dina arbetsuppgifter

Arbetet sker i nära samarbete med övriga discipliner på företaget och dina huvudsakliga uppgifter kan bestå av följande:

Värt att veta

Det finns möjligheter att arbeta viss tid på distans, men eftersom detta är en verksamhetsnära roll ser vi dock helst att du prioriterar att arbeta på plats i Arboga. Flexibel arbetstid tillämpas och resor förekommer både nationellt och internationellt. 

För kännedom: Inför kontraktsskrivning sker en säkerhetsprövning. För befattningar där Saab har krav på säkerhetsklassinplacering kan det medföra krav på visst medborgarskap.

I denna rekrytering arbetar vi med löpande urval och tjänsten kan komma bli tillsatt innan ansökningsdatum har gått ut. Så vänta inte med din ansökan!

Våra förväntningar

Vi söker dig med en teknisk utbildning motsvarande minst en kandidatexamen eller med likvärdig arbetslivserfarenhet inom lämpligt område. Då detta är en tjänst som kräver kunskaper i att leda team ser vi gärna att du har tidigare erfarenhet inom liknande roll. Kanske har du tidigare arbetat med projektledning, logistik eller underhåll och vill ta nästa steg i karriären tillsammans med oss? Erfarenhet från liknande tjänster är ett plus men inte ett krav då personlighet och andra faktorer kan väga upp.

Meriterande för tjänsten är om du har erfarenhet av praktiskt ILS-arbete och RAMS. 

Som person är du driven, samarbetsvillig och nyfiken. Du har stort fokus på leverans och åtagande och har förmågan att finna struktur i en miljö av flexibel karaktär. 

Lär känna SAAB Surveillance – din framtida arbetsgivare

Saab är ett ledande försvars- och säkerhetsföretag med uppdrag att hjälpa nationer att skydda sin befolkning och bidrar till trygghet för människor och samhällen. Med 22 000 talangfulla medarbetare utvecklar Saab teknik och lösningar för en säkrare och mer hållbar värld. Saab utvecklar, tillverkar och underhåller avancerade system inom flygteknik, vapen, ledningssystem, sensorer och undervattenssystem. Saab har sitt huvudkontor i Sverige men en global verksamhet där Saab är en del av många nationers försvarsförmåga

Affärsområdet Surveillance tillhandahåller effektiva lösningar för säkerhet och trygghet, för övervakning och beslutsstöd, samt för hotdetektering, lokalisering och skydd. Surveillance har världsledande mikrovågs- och antennteknologi baserad på effektiv långsiktig produktutveckling som utnyttjar synergier mellan de olika produktområdena.

Video thumbnail

Avstånd till arbetsplatsen

Kungsörsvägen 60, Arboga. Öppna Google Maps för att räkna ut resvägen till din framtida arbetsplats.

Karriärtips från Sandra Précenth – din rekryterare

Sandra Précenth

Jag tycker att du ska söka jobbet eftersom:

  • Saab har valt att rekrytera fördomsfritt, datadrivet och rättvist med oss på TNG.
  • Vi inledningsvis döljer alla kandidaters namn och kontaktuppgifter för en anonym och rättvis hantering av ansökningar.
  • Du direkt kan se hur din ansökan hanteras och följa våra beslut i realtid via hemsidan.

Frågor om jobbet? Hör av dig till mig
Sandra Précenth


0762137255


SAAB Surveillance

Individuell lön
Rekryteringen sker i samarbete med TNG Tech – specialister på datadriven och fördomsfri teknik- och ingenjörsrekrytering, samt bemanning och interim. Vi ser fram emot att få din ansökan med CV eller LinkedIn-profil, och utan personligt brev, i vårt enkla ansökningsformulär. Notera att vi inte kan ta emot ansökningar via e-post, men att du alltid är välkommen att maila rekryteraren vid frågor. Efter inskickad ansökan kommer vi dels anonymisera dina personuppgifter, dels be dig att göra ett par rekryteringstester, innan vi gör en första bedömning. Givetvis får du mer information om varje steg när det är dags och så snart du skickat in din ansökan kan du följa den i realtid via vår hemsida. Observera att vi gör urval löpande och tjänsten kan därför tillsättas före sista ansökningsdatum. Varmt välkommen!
Process
Sök jobbet

Sista ansökningsdag 2024-07-26