TNG
TNG hjälper företag med rekrytering och bemanning inom administration.

Rekrytering och bemanning inom administration

Rekrytera eller hyr personal fördomsfritt inom administration

TNG hjälper dig snabbt, enkelt och kostnadseffektivt med fördomsfri rekrytering och bemanning inom administration. Våra kunder finns inom de flesta branscher och vi tillsätter löpande roller som receptionist, kontorsansvarig, säljadministratör och VD-assistent. Med vår fördomsfria rekryteringsmetodik™ hittar vi de kandidater som levererar bäst i din organisation, idag och i framtiden.

TNG har lång erfarenhet av bemanning och rekrytering inom administration. Sedan starten 2004 har vi rekryterat och hyrt in medarbetare i början av sin karriär liksom erfarna specialister till olika roller inom administration. Vi gör urval på fakta, inte magkänsla, vilket ger ditt företag den kandidat som är bäst för er och snabbt kommer igång med arbetsuppgifterna. Med oss får du alltid:

  1. Administratörer som genomgått vår datadrivna process där vi effektivt identifierar rätt kompetens och potential.
  2. Specialanpassade färdighetstester för alla sökande, så som inkorgsövningar och tester på simultankapacitet, stresstålighet, samarbetsförmåga och noggrannhet.
  3. Utökade bakgrundskontroller som en sista objektiv kvalitetscheck.

Kort sagt, vi sköter allt åt dig så att du kan fokusera på annat medan du väntar på din nästa medarbetare!

Vi rekryterar just nu

Kontakta TNG för att få hjälp med rekrytering av administratörer

Hör av dig!

Vill du veta mer om hur TNG kan hjälpa dig med rekrytering och bemanning inom administration? Lämna dina kontaktuppgifter och beskriv vilken typ av roll du söker, så ringer vi upp dig!

Kompetensbaserad rekrytering av administratörer i hela Sverige

Rekrytering med kompetens i fokus

Vår fördomsfria rekryteringsupplevelse innebär för dig som kund att vi tillsätter medarbetare uteslutande utifrån dina kompetenskrav. Vi gör helt enkelt våra urval från relevans och fakta. Inte ”magkänsla” och fördomar. Det innebär att vi inte frågar efter ålder, personligt brev, eller ser bilder på kandidaterna eftersom det kan påverka det objektiva urvalet.

Vårt sätt att arbeta bidrar också till mångfald på många arbetsplatser. Detta är speciellt viktigt för administrationsjobb som bara ”ska fungera” i en organisation.

Via oss på TNG kan du både hyra och rekrytera administratörer

Hyra istället för rekrytera administratörer?

Vi kan hjälpa dig med hela din rekrytering eller bemanning på hel- eller deltid. Vi skapar bemanningslösningar som anpassas efter dina arbetstoppar, semesterplanering och sjukfrånvaro på dag-, vecko- och månadsbasis. Självklart alltid snabbt och kostnadseffektivt!

Dessutom erbjuder vi en ”Hyr-först”-tjänst. Tjänsten passar bra när ni är osäkra över hur länge ni har personalbehov eller vill prova en kandidat i organisationen innan ni fastanställer.

Boka möte direkt!

Här kan du som vill veta mer om någon av våra tjänster inom rekrytering och bemanning av administratörer boka ett möte, fysiskt eller digitalt, direkt med en av våra rekryterare.

Boka möte här!

Rekrytering inom administration i Göteborg

Göteborg

Östra Hamngatan 16
411 09 Göteborg
  031-7612220

Rekrytera inom administration i Göteborg

Saknar du kompetens i form av administratörer i Göteborg? Välkommen till vårt Göteborgskontor! Här arbetar rekryterare med flera års erfarenhet inom rekrytering och bemanning av personer inom administration.

Kontoret är beläget i centrala Göteborg, men vi rekryterar även på platser  runtom Hisingen, Kungälv, Mölndal, Partille, Mölnlycke, Landvetter, Ale, Lerum, Borås, ner mot Kungsbacka och upp mot Stenungsund.

 

Rekrytera administratörer i Göteborg

Rekrytera inom administration i Stockholm

Behöver du rekrytera administratörer i Stockholm? En kort promenad från Westfield Mall of Scandinavia i Solna sitter våra affärsansvariga rekryterare, konsultchefer, kandidatansvariga tillsammans med erfarna researchers.

Vi tar oss an uppdrag i Stockholm med omnejd, och har hjälpt företag i Södertälje, Uppsala, Norrköping, Gävle och upp i norra Sverige. Vi har nyligen tillsatt roller som assistent, SAP-administratör, koordinator och orderadministratör.

 

Rekrytera administratörer i Stockholm
Rekrytering och bemanning inom administration i Stockholm

Stockholm

Pyramidvägen 7
169 56 Solna
  08-219200

Rekrytering inom administration i Örebro

Örebro

Kungsgatan 8
702 11 Örebro
  08-21 92 00

Rekrytering av administratörer i Örebro

Är du i behov av ett rekryterings- och bemanningsföretag i Örebro som hjälper dig att rekrytera talanger inom administration till roller som exempelvis kontorsansvarig, säljadministratör, handläggare och växeltelefonist?

På TNG i Örebro arbetar våra rekryterare och researchers varje dag som hjälpt många företag och organisationer att hitta administratörer och koordinatorer till sina team. Vi rekryterar och hyr även ut personer inom administration till orter som Västerås, Hallsberg, Eskilstuna, Katrineholm, Kumla, Munksjö, Karlskoga, Degerfors, Kopparberg och Arboga.

 

Rekrytera inom administration i Örebro

Rekrytera administratörer till Malmö

Vårt kontor i Malmö ligger på Nordenskiöldsgatan, med andra ord väldigt centralt i Malmö. Här kan du få hjälp när du behöver rekrytera personer inom administration som exempelvis roller som receptionist, kontorsansvarig, kontorsassistent och VD-assistent.

Vi erbjuder tjänster inom rekrytering och bemanning i hela Skåne, som i Helsingborg, Lund, Höör, Kristianstad, Trelleborg och Ystad, men också i Bromölla, Ängelholm, Hässleholm och övriga Sverige.

 

Rekrytera administratörer i Malmö
Rekrytering inom administration i Malmö och södra Sverige

Malmö

Nordenskiöldsgatan 24
211 19 Malmö
  08-21 92 00

Rekommenderat för dig

Visa alla