TNG

Rekrytering och bemanning inom administration

Rekrytera eller hyr personal fördomsfritt inom administration.

TNG hjälper dig snabbt, enkelt och kostnadseffektivt med fördomsfri rekrytering och bemanning inom administration. Våra kunder finns inom de flesta branscher och vi har nyligen tillsatt roller som receptionist, kontorsansvarig, säljadministratör och VD-assistent. Med vår fördomsfria rekryteringsmetodik™ hittar vi de kandidater som levererar bäst i din organisation, idag och i framtiden.

TNG har lång erfarenhet av bemanning, konsultuthyrning och rekrytering inom administration. Sedan starten 2004 har vi rekryterat och hyrt in medarbetare i början av sin karriär liksom erfarna specialister till olika roller inom administration. Alltid fördomsfritt och med fokus på rätt kompetens. Snabbt och enkelt för dig som beställare.

Med oss får du alltid administratörer som genomgått vår datadrivna process där vi effektivt bedömer kompetens och potential. Alla som söker lediga jobb inom administration får även göra specialanpassade färdighetstester för administrativa roller. Det kan handla om inkorgsövningar och tester på simultankapacitet, stresstålighet, samarbetsförmåga och noggrannhet. Som en sista objektiv kvalitetscheck gör vi även bakgrundskontroller. Kort sagt, vi sköter allt åt dig så att du kan fokusera på annat medan du väntar på din nästa medarbetare!

Rekrytering och bemanning inom administration
Rekrytering och konsultuthyrning inom administration

3 skäl att välja TNG

 1. Kvalitetssäkrad kompetens

  Vi mäter och kvalitetssäkrar kompetens. Alla sökande gör färdighetstester på inkorgsövningar och simultankapacitet.

 2. Fördomsfri rekrytering och bemanning

  Vi gör urval på fakta, inte magkänsla, vilket ger ditt företag den kandidat som är bäst för er.

 3. Snabbt på plats

  Våra riktade marknadsföringskanaler gör att vi snabbt får tag på rätt administratör som levererar direkt på din arbetsplats.

TNG hjälper företag i Stockholm, Göteborg, Malmö, Örebro samt hela Sverige med rekrytering och bemanning inom adminstration

Rekrytering och bemanning med kompetens i fokus

Vår fördomsfria rekryteringsupplevelse innebär för dig som kund att vi tillsätter medarbetare uteslutande utifrån dina kompetenskrav. Vi gör helt enkelt våra urval från relevans och fakta. Inte ”magkänsla” och fördomar. Det innebär att vi inte frågar efter ålder, personligt brev, eller ser bilder på kandidaterna eftersom det kan påverka det objektiva urvalet.

Vårt sätt att arbeta bidrar också till mångfald på många arbetsplatser. Detta är speciellt viktigt för administrationsjobb som bara ”ska fungera” i en organisation.

TNG är ett auktoriserat rekryteringsföretag

Vi finns här när du behöver

Vi kan hjälpa dig med hela din rekrytering eller bemanning på hel- eller deltid. Vi skapar bemanningslösningar som anpassas efter dina arbetstoppar, semesterplanering och sjukfrånvaro på dag-, vecko- och månadsbasis. Självklart alltid snabbt och kostnadseffektivt.

TNG är dessutom auktoriserade av Kompetensföretagen, vilket gör att du kan känna dig trygg när du anlitar oss för rekrytering och bemanning. Våra konsulter trivs på jobbet, ger oss höga NPS-värden och har kollektivavtal.

Tjänster inom administration vi rekryterat i år:
 • Administratör
 • Receptionist
 • Handläggare
 • VD-assistent
 • Assistent
 • SAP-administratör
 • Säljadministratör
 • Kontorsansvarig
 • Kontorsassistent
 • Koordinator
 • Växeltelefonist
 • Orderadministratör
Bli kontaktad av våra rekryteringsspecialister!

Vill du veta mer om hur TNG kan hjälpa dig med rekrytering och bemanning inom administration? Lämna dina kontaktuppgifter i formuläret och beskriv vilken typ av roll du söker, så återkommer vi strax med ett lösningsförslag.