TNG
Fördomsfri rekrytering och bemanning inom administration och kontor - snabbt och effektivt

Rekrytering och bemanning administration

TNG hjälper dig med rekrytering och bemanning inom administration och backoffice – enkelt och kostnadseffektivt.

Kvalitetssäkrade administratörer som fixar jobbet!

TNG hjälper dig snabbt, enkelt och kostnadseffektivt att hyra och rekrytera medarbetare inom administration, kontor och backoffice. Våra kunder finns i hela Sverige och inom de flesta branscher. Vi tillsätter kandidater som är i början av sin karriär liksom erfarna specialister. Våra rekryteringskonsulter tar rekryteringsbeslut baserat på kompetens, potential och fakta, inte magkänsla. Resultatet blir att ditt företag får den medarbetare som är bäst för er och snabbt kommer igång med arbetsuppgifterna.

Med TNG får du alltid:

 • Kvalitetssäkrade administratörer där vi identifierar rätt kompetens och potential.
 • Specialanpassade färdighetstester för alla sökande, så som inkorgsövningar och tester på simultankapacitet, stresstålighet, samarbetsförmåga och noggrannhet.
 • Utökade bakgrundskontroller som en sista objektiv kvalitetscheck.

Kom igång idag!

Kunder vi jobbar med just nu

Kompetensbaserad rekrytering av administratörer i hela Sverige

Rekrytering med kompetens i fokus

Vår fördomsfria rekryteringsupplevelse innebär för dig som kund att vi tillsätter medarbetare uteslutande utifrån dina kompetenskrav. Vi gör helt enkelt våra urval från relevans och fakta. Inte ”magkänsla” och fördomar. Detta innebär att vi inte frågar efter ålder, personligt brev, eller ser bilder på kandidaterna. Eftersom det kan påverka det objektiva urvalet.

Vårt sätt att arbeta bidrar också till mångfald på många arbetsplatser. Något som är speciellt viktigt för administrationsjobb som bara ”ska fungera” i en organisation.

Via oss på TNG kan du både hyra och rekrytera administratörer

Hyra istället för rekrytera administratörer?

Vi kan hjälpa dig med hela din rekrytering eller bemanning på hel- eller deltid. Vi skapar bemanningslösningar som anpassas efter dina arbetstoppar, semesterplanering och sjukfrånvaro på dag-, vecko- och månadsbasis. Självklart alltid snabbt och kostnadseffektivt!

Dessutom erbjuder vi en ”Hyr-först”-tjänst. Tjänsten passar bra när ni är osäkra över hur länge ni har personalbehov eller vill prova en kandidat i organisationen innan ni fastanställer.

Nyligen tillsatta roller inom administration

 • Receptionist
 • Kontorsansvarig
 • Koordinator
 • VD-assistent
 • Kontorsassistent
 • Administratör
 • Löneassistent
 • Växeltelefonist
 • Säljadministratör

Jag har känt mig förstådd och lyssnad till, och TNG har hittat jätteduktiga kandidater. Alla nya i teamet utom en kommer idag från TNG.

– Maria Zanetta Sjöberg, reskontrachef Cabonline Group
Kontakta TNG för att få hjälp med rekrytering av administratörer

Hur kan vi hjälpa dig?

Kul att du vill veta mer om hur vi på TNG kan hjälpa till att hitta din nästa medarbetare inom administration. Lämna dina kontaktuppgifter och beskriv vilken typ av roll du söker, samt om du vill rekrytera eller hyra en konsult så ringer vi upp!

Rekrytera inom administration i Göteborg

Saknar du kompetens i form av administratörer i Göteborg? Välkommen till vårt Göteborgskontor! Här arbetar rekryterare med flera års erfarenhet inom rekrytering och bemanning av personer inom administration.

Kontoret är beläget i centrala Göteborg, men vi rekryterar även på platser runtom Hisingen, Kungälv, Mölndal, Partille, Mölnlycke, Landvetter, Ale, Lerum, Borås, ner mot Kungsbacka och upp mot Stenungsund.


031-7612220
info@tng.se

Visa på karta

Rekrytera inom administration i Stockholm

Behöver du rekrytera administratörer i Stockholm? En kort promenad från Westfield Mall of Scandinavia i Solna sitter våra affärsansvariga rekryterare, konsultchefer, kandidatansvariga tillsammans med erfarna researchers.

Vi tar oss an uppdrag i Stockholm med omnejd. Och har även hjälpt företag i Södertälje, Uppsala, Norrköping, Gävle och upp i norra Sverige. Vi har nyligen tillsatt roller som assistent, SAP-administratör, koordinator och orderadministratör.

08-219200
info@tng.se

Visa på karta

Rekrytering av administratörer i Örebro

Är du i behov av ett rekryterings- och bemanningsföretag i Örebro som hjälper dig att rekrytera talanger inom administration? Exempelvis till roller som kontorsansvarig, säljadministratör, handläggare och växeltelefonist?

På TNG i Örebro arbetar våra rekryterare och researchers varje dag som hjälpt många företag och organisationer att hitta administratörer och koordinatorer till sina team. Vi rekryterar och hyr även ut personer inom administration på andra platser i Mälardalen. Exempelvis Västerås, Hallsberg, Eskilstuna, Katrineholm, Kumla, Munksjö, Karlskoga, Degerfors, Kopparberg och Arboga.

08-21 92 00
info@tng.se

Visa på karta

Rekrytera administratörer till Malmö

Vårt kontor i Malmö ligger på Nordenskiöldsgatan, med andra ord väldigt centralt i Malmö. Här kan du få hjälp när du behöver rekrytera personer inom administration som exempelvis roller som receptionist, kontorsansvarig, kontorsassistent och VD-assistent.

Vi erbjuder tjänster inom rekrytering och bemanning i hela Skåne. Såsom Helsingborg, Lund, Höör, Kristianstad, Trelleborg och Ystad, men också i Bromölla, Ängelholm, Hässleholm och övriga Sverige.

08-21 92 00
info@tng.se

Visa på karta

Nyhetsbrev om fördomsfri rekrytering från TNGInsights och trender inom fördomsfri rekrytering – direkt till din mail

Vill du hålla dig uppdaterad med de senaste trenderna inom fördomsfri rekrytering, mångfald och inkludering? Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få nyheter, insights och inspiration direkt till din inkorg. Kostnadsfritt varje månad.

Prenumerera på nyhetsbrevet

Rekommenderat för dig

Visa alla