TNG
Rekrytera och hyr medarbetare inom Produktion med TNG Tech

Rekrytering och interim av tekniker inom produktion

Våra specialister inom produktion rekryterar och hyr ut tekniker, ingenjörer och chefer inom produktionsflödet. Medarbetare som skapar lönsamhet och innovation.

Personal inom produktion som utvecklas med teknikförändringen

Söker du efter tekniker, ingenjörer och chefer inom produktionsflödet? Medarbetare som är delaktiga i att skapa lönsamhet och innovation i takt med digitaliseringens och industri 4.0 intåg i er produktion? Då är vi på TNG Tech rätt rekryteringspartner för er.

Våra kunder finns inom cleantech, läkemedel-, process-, och verkstadsindustrin samt gruvnäringen. Till dem rekryterar och hyr vi ut personal och teknikkonsulter som förstår produktion och process. Teknisk kompetens som kan samarbeta internt och externt, effektivisera verksamheten, jobba med kvalitetsförbättrande åtgärder samt arbeta både strategiskt och operativt.

Med TNG Tech får du:

 • En inkluderande talent attraktion och hög digital räckvidd mot rätt målgrupp.
 • En vetenskaplig och datadriven rekryteringsprocess där vi hittar rätt teknisk kompetens och fler diversifierade talanger – inom och utanför de traditionella nätverken.
 • Skräddarsydda arbetspsykologiska tester för alla sökande, där vi mäter logisk förmåga, problemlösning och simultankapacitet.

Kom igång idag!

Pågående uppdrag just nu

Rekrytera medarbetare inom produktion som utvecklas i takt med teknikförändringen

Kvalitetssäkrad kompetens

För att hitta rätt ingenjörer och tekniker till din organisations produktionsavdelning arbetar vi med mätbara objektiva urvalsmetoder som kvalitetssäkrar kompetens och potential. Alla sökande hos TNG Tech får genomgå en fördomsfri och datadriven rekryteringsprocess där vi styr kompetensanalysen via vårt unika Talent Score Card™. Metodiken bygger på vetenskaplig fakta för att säkerställa och mäta kandidatens framtida arbetsprestation. Och därmed hitta fler diversifierade sökande med rätt teknisk kompetens.

Vi arbetar långsiktigt med våra kunders kompetensförsörjning och ser potentialen hos varje kandidat och sätter tekniken i fokus. Alltid. Vi genomför också alltid ytterligare kvalitetssäkring med bakgrundskontroll av slutkandidaten så att du som beställare ska känna dig trygg med din nya medarbetare.

Kvalitetssäkrade medarbetare med rätt kompetens inom produktion

Rätt marknadsföring lyfter ert varumärke

På TNG Tech jobbar vi aktivt med inkluderande talent marketing, hög digital räckvidd och att lyfta ert employer brand – alltid på de sökandes villkor. Dessutom bemöter vi alla sökande som om de vore våra (och era!) kunder och har byggt en digital kandidatupplevelse där de kan följa sin ansökan transparent genom hela rekryteringen. Resultatet? Fler och bättre kandidater, samt och mer diversifierade sökande.

I de fall när vi letar efter en väldigt smal profil eller en bristkompetens använder vi oss av vår datadrivna search. Oavsett process är den gemensamma nämnaren densamma: Att hitta teknisk kunnig personal som bidrar till den tekniska utvecklingen och hjälper till att lyfta affären.

Hyr och rekrytera kvalitetssäkrade medarbetare inom Produktion med TNG Tech

Hyr interims- och teknikkonsulter inom produktion

På TNG Tech hjälper vi dig gärna med teknikrekrytering. Men du kan också anlita oss och hyra in våra interims- och teknikkonsulter inom produktion. Här erbjuder vi kvalitetssäkrade konsulter som garanterar säkra resultat. En flexibel lösning när du exempelvis behöver ersätta en teknisk specialist, eller en produktionschef som slutat. Allt för att ett projekt inte ska stanna upp eller produktiviteten gå ner.

Vi skräddarsyr interimslösningar över hela Sverige under kortare- eller längre tidsperioder samt under längre projekt eller uppdrag där du söker en speciell profil och inte vill anställa.

Några teknik- och ingenjörsjobb vi tillsatt inom Produktion

 • Processledare
 • Produktionsledare
 • Processingenjör
 • Ingenjör processkonstruktion
 • Produktionschef
 • Produktionsingenjör
 • Tekniker
 • Automationsingenjör
 • Automationstekniker
 • Underhållschef
 • Projektledare
 • Kvalitetsingenjör
 • Produktionsutvecklare
 • Processintegratör
 • Kvalitetstekniker

Så säger våra kunder

TNG Tech letar fram duktiga kandidater och det går snabbt. Dessutom vågar de utmana oss att tänka lite nytt kring hur en typisk medarbetare ska se ut.

– Olof Nilsson, platschef Ahlstrom-Munksjö

TNG Tech stack ut direkt. De var tydliga med hur de skulle bära sig åt för att hitta de här personerna. De är en entreprenör som kunde sätta sig in i mina tankar och bolagets situation.

– Johan Bennarsten, VD Hedén Group AB

Vill du ha hjälp med rekrytering av ingenjörer och tekniker? Kontakta TNG Tech.

Hur kan vi hjälpa dig?

Vill du veta mer om hur TNG Tech kan hjälpa dig med rekrytering, konsult- och interimslösningar inom produktion? Lämna dina kontaktuppgifter och beskriv vilken typ av roll du söker, så blir du strax uppringd. Vi ser fram emot att höra från dig!

Rekommenderat för dig

Visa alla