TNG
Rekrytera medarbetare tillsammans med TNG IT Digital inom IT-support och drift

Rekrytera och hyr personal inom IT-support och drift

TNG IT Digital är specialister inom IT-rekrytering och bemanning av IT-support och driftspecialister. Vi hittar personalen som gör skillnad.

Rekrytera eller hyr personal inom IT-support och drift

Behöver du förstärka din helpdesk och IT-support med supporttekniker som sätter kunden i fokus och pratar samma språk som användarna? IT-tekniker som gör en uppenbar skillnad och snabbt bidrar till att bemanna vid semestertider, helger, arbetstoppar eller out-of-office-hours? Då kan vi hjälpa dig med din IT-rekrytering!

Vår erfarna rekryteringskonsulter ifrågasätter gamla sanningar och utmanar ert sätt att hitta och attrahera IT-medarbetare. Med utgångspunkt i kompetens, potential och fakta hittar vi kandidater med inte bara serviceorientering, logisk förmåga, hög stresstolerans och god problemlösningsförmåga. Utan också rätt motivation och förutsättningar att långsiktigt lyckas hos just er.

Med TNG IT Digital får du:

 • Kvalitetssäkrad IT-personal som aktivt bidrar till skapa nöjda kunder och användare.
 • En transparent och inkluderande kandidatupplevelse där era kandidater bemöts som kunder, vilket stärker ert employer brand.
 • Utökade bakgrundskontroller som en extra säkerhetskontroll så att du kan känna dig trygg innan du anställer.

Kom igång idag!

Kunder vi jobbar med just nu

Trygg rekrytering och bemanning inom IT-support

Kvalitetssäkrade medarbetare ger bättre SLA:er

Vi vet att ett CV och tidigare erfarenheter inte garanterar kommande prestationer. Därför utgår vi alltid från kompetens, relevans och fakta när vi rekryterar inom IT. Och ser bortom namn, ålder, kön och bakgrund. Med skräddarsydda arbetspsykologiska tester mäter vi de personliga egenskaperna som är viktiga i rollen: serviceorientering, problemlösningsförmåga och systematiskt arbetssätt. På så sätt hittar vi IT-medarbetare till first och second line med störst potential att lyckas, utvecklas och utföra jobbet bäst hos er.

Dessutom kvalitetssäkrar vi alla sökande. Som IT-support- eller drifttekniker har man ofta behörigheter till olika system och tillgång till konfidentiell och affärskritisk information. Därför inkluderar vi utökade bakgrundskontroller i våra konsult- och rekryteringsuppdrag. Så att du om arbetsgivare kan känna dig trygg när marknadens krav på ökad säkerhet hela tiden förändras.

Rekrytering och bemanning inom IT som ökar er kundnöjdhet och SLA

IT-support tekniker på kort varsel

Behöver du snabbt bemanna eller rekrytera till er existerande IT-support? Eller kanske starta upp en helt ny avdelning? Då kan vi hjälpa dig! TNG IT Digital bemannar flertalet IT-support och helpdeskar på olika bolag i Sverige och kan på kort varsel hyra ut supportekniker och IT-specialister från vårt talangnätverk.

Vi har också erfarenhet och kunskap av att rekrytera och bemanna IT-supportpersonal som pratar andra språk än svenska. Exempelvis norska, danska, finska, och engelska.

Vi har fått hjälp med att hitta otroligt begåvade IT-tekniker som har visat sig ha störst potential att klara jobbet. Som ett resultat anställde vi till exempel en kandidat som först togs in på bemanningsuppdrag. Hon lärde sig extremt snabb trots ett cv som inte var det typiska för rollen.

– Björn Björkman, konsultchef på Atea
Rekrytera medarbetare inom IT-support och drift med TNG IT Digital

Hur kan vi hjälpa dig?

Vill du veta mer om hur TNG IT Digital kan hjälpa dig med rekrytering och bemanning inom IT-support och drift? Lämna dina kontaktuppgifter i formuläret så ringer vi upp!

IT-rekrytering i Stockholm

Saknar du IT-kompetens i Stockholm? På vårt Stockholmskontor i Solna sitter våra rekryteringskonsulter och konsultchefer tillsammans med erfarna researchers. Samtliga med flera års kunskap av IT-rekryteringar och bemanningstjänster inom IT.

Kontakta oss när du behöver hjälp med ett rekryterings- eller bemanningsuppdrag i Stockholm med omnejd. Vi har rekryterat åt organisationer och företag i Stockholm Södertälje, Gävle, Norrköping, Uppsala och norra Sverige.

08-219200
info@tng.se

Visa på karta

Rekrytera till IT-support i Göteborg

Är du i behov av en IT-specialist eller supporttekniker i Göteborg? Hör av dig till våra rekryteringskonsulter på TNG IT Digital!

På Göteborgskontoret sitter våra rekryteringskonsulter med erfarenhet inom rekrytering och bemanning av personer inom bland annat IT. Vi sitter i centrala Göteborg och rekryterar till Landvetter, Mölndal, Lerum, Borås, Alingsås, Mölnlycke, Kungsbacka och Stenungsund.

031-7612220
info@tng.se

Visa på karta

Rekrytera och hyr IT-support i Malmö

Vårt Malmökontor ligger beläget på Nordenskiöldsgatan, i centrala Malmö. Hit kan du vända dig när du behöver en IT-rekrytering eller bemanning av roller som exempelvis IT-specialist eller supporttekniker.

Vi finns tillgängliga för bemannings- och rekryteringsuppdrag i hela Skåne. Till exempel i Helsingborg, Trelleborg, Lund, Kristianstad, Ystad. Men också i Ängelholm, Hässleholm, Bromölla och övriga Sverige.

08-21 92 00
info@tng.se

Visa på karta

IT-rekrytering i Örebro

Behöver du rekrytera inom IT i Örebro? Då är du välkommen att kontakta våra rekryteringsspecialister på TNG IT Digital. Vi hjälper dig med rekrytering såväl som bemanning i Örebro och har hjälpt till med många IT-rekryteringar.

Vi rekryterar och hyr även ut IT-tekniker i hela Mälardalen. Bland annat till orter som Kopparberg, Västerås, Arboga, Hallsberg, Kumla, Eskilstuna, Katrineholm, Munksjö, Karlskoga och Degerfors.

08-21 92 00
info@tng.se

Visa på karta

Roller inom IT-support vi nyligen tillsatt

 • Supporttekniker
 • IT-tekniker
 • First-line support
 • Second-line support
 • IT-ansvarig
 • Testare
 • Drifttekniker
 • Helpdesktekniker
 • Onsitetekniker
 • Servicedesktekniker
 • NOC-tekniker

Rekommenderat för dig

Visa alla