TNG
Rekrytera medarbetare tillsammans med TNG IT Digital inom IT-support och drift

Rekrytera och hyr personal inom IT-support och drift

Rekrytera och hyr personal IT-support 

TNG IT Digital är specialister inom IT-rekrytering och bemanning av IT-support och driftspecialister.

Rekrytera eller hyr personal inom IT-support och drift

Behöver du förstärka din helpdesk och IT-support med supporttekniker som sätter kunden i fokus och pratar samma språk som användarna? IT-tekniker som gör en uppenbar skillnad och snabbt bidrar till att bemanna vid semestertider, helger, arbetstoppar eller out-of-office-hours? Då kan vi hjälpa dig med din IT-rekrytering.

TNG IT Digital är specialiserade inom IT-rekrytering och bemanning av IT-support och driftspecialister. Vi vet vad som krävs för att skapa nöjda kunder, överträffa er SLA och göra skillnad. Våra IT-rekryterare ifrågasätter gamla sanningar och utmanar ert sätt att hitta och attrahera IT-medarbetare. Tack vare vår specialistkompetens och erfarenhet inom datadriven och fördomsfri IT-rekrytering hittar vi kandidater med serviceorientering, logisk förmåga, hög stresstolerans, god problemlösningsförmåga. Och framför allt viljan och motivationen att skapa nöjda användare och kunder!

Vi ser bortom namn, ålder, kön och bakgrund. Därför hittar vi IT-medarbetare som inte alltid har den mest väntade bakgrunden. Men som har störst potential att utvecklas och leverera på jobbet. Dessutom bidrar vi till mångfald på er arbetsplats och en kundfokuserad IT-support.

När vi rekryterar inom IT-support får du:

  • Kvalitetssäkrad IT-personal som aktivt bidrar till skapa nöjda kunder och användare.
  • En transparent och inkluderande kandidatupplevelse där era kandidater bemöts som kunder, vilket stärker ert employer brand.
  • Skräddarsydda arbetspsykologiska tester för alla sökande, innan vi tittar på deras CV.
  • Utökade bakgrundskontroller som en extra säkerhetskontroll så att du kan känna dig trygg innan du anställer.

Kom igång idag!

Kunder vi jobbar med just nu

Trygg rekrytering och bemanning inom IT-support

Kvalitetssäkrade medarbetare till din IT-support

Vi vet att ett CV och tidigare erfarenheter inte garanterar kommande prestationer. Därför utgår vi alltid från kompetens, relevans och fakta när vi rekryterar inom IT. Vår fördomsfria och garanterar att vi tillsätter den som har störst potential att utföra bäst jobb hos dig. Det kan tyckas självklart. Men ofta styr normer, magkänsla och fördomar.

Som IT-support- eller drifttekniker har man ofta behörigheter till olika system och tillgång till konfidentiell och affärskritisk information. Därför inkluderar vi utökade bakgrundskontroller i våra konsult- och rekryteringsuppdrag. Så att du om arbetsgivare kan känna dig trygg när marknadens krav på ökad säkerhet hela tiden förändras.

Rekrytering och bemanning inom IT som ökar er kundnöjdhet och SLA

Bättre kundnöjdhet och SLA:er

Vilka egenskaper är avgörande för att lyckas idag, och i framtiden? Vår specialistkompetens och erfarenhet inom IT-rekrytering gör att vi kan vägleda våra kunder att fokusera på rätt kompetenser. Genom att mäta personliga egenskaper som serviceorientering, problemlösningsförmåga och systematiskt arbetssätt hittar vi nya talanger och medarbetare. Vi gör det genom att låta alla sökande genomföra skräddarsydda arbetspsykologiska tester. Innan vi tittar på deras CV.

Här mäter vi egenskaper med service i fokus så att dina framtida medarbetare aktivt bidrar till att överträffa er SLA och ökar kundnöjdhet bland era användare. Tillsammans med CV, tester och intervjuer gör vi sedan en samlad bedömning om den sökandes potential och serviceförmåga.

Boka möte direkt!

Här kan du som vill veta mer om våra tjänster inom rekrytering, bemanning eller interim boka ett möte direkt med en av våra rekryterare.

Boka möte här!

IT-rekrytering i Stockholm

Saknar du IT-kompetens i Stockholm? På vårt Stockholmskontor i Solna sitter våra affärsansvariga rekryterare, kandidatansvariga och konsultchefer tillsammans med erfarna researchers. Samtliga med flera års kunskap av IT-rekryteringar och bemanningstjänster inom IT. 

Kontakta oss när du behöver hjälp med ett rekryterings- eller bemanningsuppdrag i Stockholm med omnejd. Vi har rekryterat åt organisationer och företag i Södertälje, Gävle, Norrköping, Uppsala och upp i norra Sverige. 

08-219200
info@tng.se

Visa på karta

Rekrytera till IT-support i Göteborg

Är du i behov av en IT-specialist eller supporttekniker i Göteborg? Hör av dig till våra rekryteringsspecialister på TNG! 

På Göteborgskontoret sitter våra affärsansvariga rekryterare med erfarenhet inom rekrytering och bemanning av personer inom bland annat IT. Vi sitter i centrala Göteborg, men rekryterar också i Landvetter, Mölndal, Hamlstad, Lerum, Borås, Alingsås, Mölnlycke, ner mot Kungsbacka och upp mot Stenungsund. 

031-7612220
info@tng.se

Visa på karta

Rekrytera inom IT-support i Malmö

Vårt Malmökontor ligger beläget på Nordenskiöldsgatan, i centrala Malmö. Hit kan du vända dig när du behöver en IT-rekrytering eller bemanning av roller som exempelvis IT-specialist eller supporttekniker. 

Vi finns tillgängliga för rekryteringsuppdrag i hela Skåne, som Helsingborg, Trelleborg, Lund, Kristianstad, Ystad men också i Ängelholm, Hässleholm, Bromölla och övriga Sverige. 

08-21 92 00
info@tng.se

Visa på karta

IT-rekrytering i Örebro

Behöver du rekrytera inom IT i Örebro? Då är du välkommen att kontakta oss på TNG. Vi hjälper dig med rekrytering såväl som bemanning i Örebro och har hjälpt till med många IT-rekryteringar. Vi rekryterar och hyr även ut IT-tekniker till orter som Kopparberg, Västerås, Arboga, Hallsberg, Kumla, Eskilstuna, Katrineholm, Munksjö, Karlskoga och Degerfors. 

08-21 92 00
info@tng.se

Visa på karta

Rekrytera medarbetare inom IT-support och drift med TNG IT Digital

Hur kan vi hjälpa dig?

Vill du veta mer om hur TNG IT Digital kan hjälpa dig med rekrytering och bemanning inom IT-support och drift? Lämna dina kontaktuppgifter i formuläret så ringer vi upp!

Rekommenderat för dig

Visa alla