TNG
Rekrytering och bemanning inom IT-support och drift - kontakta oss idag!

Rekrytera eller hyr personal inom IT-support och drift

IT-support som ökar kundnöjdheten

Behöver du förstärka din helpdesk och IT-support med supporttekniker som sätter kunden i fokus och pratar samma språk som användarna? IT-tekniker som gör en uppenbar skillnad och snabbt bidrar till att bemanna vid semestertider, helger, arbetstoppar eller out-of-office-hours? Då kan vi hjälpa dig med din IT-rekrytering.

rekrytering it digital rekryteringsföretag

TNG IT Digital är specialiserade inom IT-rekrytering och bemanning av IT-support och driftspecialister. Vi vet vad som krävs för att skapa nöjda kunder, överträffa er SLA och göra skillnad.

Våra IT-rekryterare ifrågasätter gamla sanningar och utmanar ert sätt att hitta och attrahera IT-medarbetare. Vår specialistkompetens och erfarenhet inom datadriven och fördomsfri IT-rekrytering gör att vi hittar kandidater med serviceorientering, logisk förmåga, hög stresstolerans, god problemlösningsförmåga. Och framför allt viljan och motivationen att skapa nöjda användare och kunder!

Kontakta oss här!

Öka kundnöjdheten på er IT-support

Vi ser bortom namn, ålder, kön och bakgrund. Därför hittar vi IT-medarbetare som inte alltid har den mest väntade bakgrunden – men som har störst potential att utvecklas och leverera på jobbet. På köpet bidrar vi till mångfald på er arbetsplats och en kundfokuserad IT-support. Med oss får du:

  1. Kvalitetssäkrad IT-personal som aktivt bidrar till skapa nöjda kunder och användare.
  2. Skräddarsydda arbetspsykologiska tester för alla sökande, innan vi tittar på deras CV.
  3. En transparent och inkluderande kandidatupplevelse där era kandidater bemöts som kunder, vilket stärker ert employer brand.
  4. Utökade bakgrundskontroller som en extra säkerhetskontroll så att du kan känna dig trygg innan du anställer.

Trygg rekrytering och bemanning inom IT-support

Kvalitetssäkrade medarbetare till din IT-support

Vi vet att ett CV och tidigare erfarenheter inte garanterar kommande prestationer. Därför utgår vi alltid från kompetens, relevans och fakta när vi rekryterar inom IT. Vår fördomsfria och garanterar att vi tillsätter den som har störst potential att utföra bäst jobb hos dig. Det kan tyckas självklart, men ofta styr normer, magkänsla och fördomar.

Som IT-support- eller drifttekniker har man ofta behörigheter till olika system och tillgång till konfidentiell och affärskritisk information. Vi inkluderar därför utökade bakgrundskontroller i våra konsult- och rekryteringsuppdrag så att du om arbetsgivare kan känna dig trygg när marknadens krav på ökad säkerhet hela tiden förändras.

Rekrytering och bemanning inom IT som ökar er kundnöjdhet och SLA

Bättre kundnöjdhet och SLA:er

Vilka egenskaper är avgörande för att lyckas idag, och i framtiden? Vår specialistkompetens och erfarenhet inom IT-rekrytering gör att vi kan vägleda våra kunder att fokusera på rätt kompetenser. Genom att mäta personliga egenskaper som serviceorientering, problemlösningsförmåga och systematiskt arbetssätt hittar vi nya talanger och medarbetare. Vi gör det genom att låta alla sökande genomföra skräddarsydda arbetspsykologiska tester, innan vi tittar på deras CV.

Här mäter vi egenskaper med service i fokus så att dina framtida medarbetare aktivt bidrar till att överträffa er SLA och ökar kundnöjdhet bland era användare. Tillsammans med CV, tester och intervjuer gör vi sedan en samlad bedömning om den sökandes potential och serviceförmåga.

Rekrytera medarbetare inom IT-support och drift med TNG IT Digital

Hör av dig!

Vill du veta mer om hur TNG IT Digital kan hjälpa dig med rekrytering och bemanning inom IT-support och drift? Lämna dina kontaktuppgifter i formuläret så ringer vi upp!

Boka möte direkt!

Här kan du som vill veta mer om någon av våra tjänster inom rekrytering och konsultuthyrning inom IT-support och drift boka ett möte direkt med en av våra rekryterare.

Boka möte här!

Rekommenderat för dig

Visa alla

...eller kontakta oss lokalt för din IT-rekrytering!

Rekrytering inom IT-support i Stockholm

Stockholm

Pyramidvägen 7
169 56 Solna
  08-219200

Rekrytering inom IT-support i Stockholm

Stärk upp din IT-support i Stockholm med TNG IT Digital! Våra IT-rekryterare hjälper dig rekrytera eller hyra ut supporttekniker, IT-tekniker och servicetekniker för att förbättra er kundupplevelse. Att anställa IT-tekniker gör stor skillnad direkt – få hjälp att bemanna under semestertider, helger och kvällar.

Vi hjälper företag med IT-rekrytering i hela Stockholmsområdet, som i Uppsala, Södertälje, Norrköping, Gävle och upp i norra Sverige.

 

Rekrytera till IT-support i Stockholm

Rekrytering inom IT-support i Göteborg

Som auktoriserat rekryterings- och bemanningsbolag i Göteborg har vi lång erfarenhet av att hjälpa företag stärka upp sin IT-support. Vi hjälper löpande till med tillsättning av allt från IT-tekniker, onsitetekniker och drifttekniker. Saknar du kompetens? Tveka inte att höra av dig till våra erfarna rekryterare på TNG IT Digital i Göteborg.

 

Rekrytera till IT-support i Göteborg
Rekrytera supporttekniker i Göteborg

Göteborg

Östra Hamngatan 16
411 09 Göteborg
  031-7612220

Rekrytera supporttekniker i Malmö

Malmö

Nordenskiöldsgatan 24
211 19 Malmö
  08-21 92 00

Rekrytera supporttekniker i Malmö

Behöver du stärka upp din IT-support i Malmö? På TNG IT Digital erbjuder vi rekrytering såväl som bemanning i hela Malmöområdet med omnejd. Kanske behöver du anställa IT-tekniker, supporttekniker, helpdesktekniker eller NOC-tekniker? Oavsett IT-roll ser vi till att ro i hamn rekryteringen. Vårt fysiska kontor är beläget i centrala Malmö, på Nordenskiöldsgatan. Välkommen att höra av dig till oss när du behöver rekryteringshjälp!

 

Rekrytera till din IT-support i Malmö

Rekrytera till din IT-support i Örebro

Vill du stärka upp teamet till din IT-support i Örebro? På TNG IT Digital erbjuder vi rekrytering såväl som bemanning i Örebro med omnjed, och matchar roller som servicedesktekniker till drifttekniker och onsitetekniker.

Få hjälp med rekryteringen eller bemanningen i Örebro – vi tillsätter IT-tekniker löpande till orter som Arboga, Degerfors, Kopparberg, Karlskoga, Eskilstuna, Munksjö och Västerås.

 

Rekrytera till din IT-support i Örebro
Rekrytera till din IT-support i Örebro

Örebro

Kungsgatan 8
702 11 Örebro
  08-21 92 00