TNG
Jobba som konsult på rekryterings- och bemanningsföretaget TNG

Jobba som bemanningskonsult på TNG

Trygghet och omväxling som konsult

Funderar du på en karriär som konsult inom bemanning? Då finns många spännande möjligheter för dig! Våra bemanningskonsulter lyfter ofta fram kombinationen av trygghet och omväxling som det mest attraktiva med konsultlivet. Du får inblick i olika branscher med många givande erfarenheter, intryck och relationer. Välkommen att registrera ditt CV idag!

Som bemanningskonsult på TNG är du värdefull. Ingen anställd i mängden på ett gigantiskt bolag, utan en uppskattad person som är helt avgörande för vår framgång. Vi specialiserar oss på fördomsfri rekrytering, bemanning och interimslösningar och tror verkligen på det vi gör. Hos oss är det din kompetens, motivation och potential som spelar roll. Inget annat.

Genom TNG kan du vara konsult inom en mängd olika yrken och få en chans att testa olika branscher. Det kan vara ett av dina första jobb eller uppdrag där du får specialisera dig som interimskonsult. Kanske funderar du på en ny yrkesbana och vill testa en annan roll ett tag? Som konsult är vägen till ett nytt område ofta lättare.

Som bemanningskonsult på TNG får du:

  1. Spännande karriärmöjligheter
    Vi arbetar med några av Sveriges främsta företag samt internationella aktörer. Det gör att vi kan erbjuda konsultuppdrag med stor variation i flertalet branscher.
  2. Hjälp att hitta rätt i karriären
    Vi vet att karriären ofta är brokig. Därför får du hos oss möjlighet att jobba som bemanningskonsult i olika uppdrag och upptäcka vad som passar dig. Oavsett hur gammal du är eller varifrån du kommer.
  3. Trygghet
    Att vi är ett auktoriserat bemanningsföretag innebär att du som konsult omfattas av kollektivavtal för bemanningsbranschen och kan vara trygg med att lön, förmåner, friskvård och pension är inkluderat i anställningen.

Bli bemanningskonsult på TNG!

Vill du bli en av våra bemanningskonsulter? Kul! Följ länken nedan för att registrera ditt CV, så kontaktar vi dig när det dyker upp ett uppdrag som matchar din profil.

Registrera ditt CV här!

Upplev trygghet och omväxling som konsult hos TNG där vi sätter din kompetens, motivation och potential i centrum.

Stöttande konsultchefer

Rent praktiskt innebär konsultjobbet att du är anställd av TNG, men har din arbetsplats hos någon av våra kunder. Självklart är du del av gemenskapen på företaget, får en introduktion som nyanställd och har en arbetsledare som hjälper dig på plats.

Och sen har du två chefer, förstås. Utöver din närmaste chef på arbetsplatsen får du även en konsultchef från TNG som stöttar på distans. Och vi tar vårt ansvar som arbetsgivare på allvar. Genom en kontinuerlig dialog med både dig och uppdragsgivaren säkerställer vi att du har en bra arbetsmiljö och stimulerande arbetsuppgifter.

Arbeta som konsult hos oss på TNG och få inblick i olika branscher med många givande erfarenheter, intryck och relationer.

Trygghet med kollektivavtal

Självklart är det viktigt att du har en trygg anställning. Oavsett om du väljer att börja på ett tidsbegränsat uppdrag eller ser framför dig en konsultkarriär på flera år. Därför har vi kollektivavtal via Unionen. Det innebär schyssta anställningsvillkor, rätt lön, försäkringar, tjänstepension och semester. Liksom friskvårdsbidrag och företagshälsovård.

Vi är också ett auktoriserat bemanningsföretag. Det innebär att vår verksamhet är etablerad inom rekryterings- och bemanningsområdet, är seriöst, följer svenska lagar och regler samt betalar skatter och avgifter. Och att vi årligen blir granskade av Kompetensföretagens auktorisationsnämnd.

Vi vill aldrig vara en bromskloss i din karriär! Många av våra konsulter blir erbjudna anställning hos våra kunder. Något som helt går i linje med vår vision om en hållbar arbetsmarknad.

Våra konsulter berättar

Johanna jobbar som konsult via TNG. Läs mer om hennes upplevelse av bemanning.

Som konsult möter du olika typer av kunder och får testa på olika branscher. Du kan även prova olika typer av uppdrag. Allt detta skapar ett stort kontaktnät ihop med viktiga erfarenheter och meriter som du har nytta av i resten av din karriär.

– Johanna, konsult inom kundsupport

Läs mer om hur Johanna blev konsult!

Claes Muschkin, konsult på TNG, berättar om sin resa som konsult och det framgångsrika samarbetet med oss på TNG.

Eftersom jag bytte karriär gjorde konsulttjänsten det lättare för mig att komma in på ett företag i en spännande bransch. Det ger mig bra arbetslivserfarenhet. Oavsett hur framtiden ser ut så är det en klar fördel att få tillgång till två företag på en gång.

– Claes, konsult inom sociala medier

Läs mer om hur Claes blev konsult!

Gör som Annelie och sök jobb fördomsfritt via TNG! Läs om hennes resa till konsult på TNG här.

Konsultrollen är en positiv möjlighet att få testa olika arbetsplatser och arbetsgivare. Jag gillar allt med jobbet, men det som sticker ut är den bra stämningen och att jag lär mig nya saker hela tiden.

– Annelie, konsult som Office Manager

Läs mer om hur Annelie blev konsult!

Omid är konsult på TNG och berättar om fördelarna med att jobba som bemanningskonsult. Sök lediga jobb via TNG!

Fördelen som konsult är att du inte binder upp dig till en tjänst på samma sätt som en vanlig anställd. Det är en möjlighet att prova på både hur det är att jobba på arbetsplatsen och själva jobbet.

– Omid, konsult som kontraktansvarig

Läs mer om hur Omid blev konsult!

Rekommenderat för dig

Visa alla