TNG
Jobba som konsult via TNG. Bemanningskonsult är ett bra val för dig som vill ha en varierad arbetsdag och karriär.

Jobba som konsult på TNG

Både trygghet och omväxling som bemanningskonsult

Att jobba som konsult inom bemanning och konsultuthyrning hos TNG är som nästan vilket jobb som helst. Du har en trygg anställning med kollektivavtal samtidigt som du får ett omväxlande arbete med möjligheten att vidareutveckla din karriär. Och sen har du två chefer, förstås.

Som konsult på TNG är du värdefull. Ingen anställd i mängden på ett gigantiskt bolag, utan en uppskattad person som är helt avgörande för vår framgång. Vi specialiserar oss på fördomsfri rekrytering och bemanning och tror verkligen på vad vi gör. Hos oss är det din kompetens, motivation och potential som spelar roll – och inget annat!

Allting börjar med att du söker ett ledigt jobb som passar dig. Det kan vara ett jobb på heltid, deltid eller timanställning, och gälla ett uppdrag på några veckor eller samma arbetsplats i flera år.

Rent praktiskt innebär konsultjobbet att du är anställd av TNG, men har din arbetsplats hos någon av våra kunder. Självklart är du del av gemenskapen på företaget, får en introduktion som nyanställd och har en arbetsledare som hjälper dig på plats.

Du får en extra stöttepelare i din karriär

Utöver din närmaste chef på arbetsplatsen får du även en konsultchef från TNG som stöttar på distans. Och vi tar vårt ansvar som arbetsgivare på allvar. Genom en kontinuerlig dialog med både dig och uppdragsgivaren säkerställer vi att du har en bra arbetsmiljö och stimulerande arbetsuppgifter.

För hos oss på TNG blir du en betydelsefull medarbetare som gör skillnad. Faktum är att som konsult är du extra betydelsefull, eftersom det är du som träffar våra uppdragsgivare varje dag. Och vi vet att medarbetare som trivs gör ett bättre jobb.

 

I samband med medarbetarundersökningen 2019 gav våra konsulter oss ett nöjdhetsindex (Employee Net Promoter Score) på 55. En siffra som motsvarar ”världsklass”.

Många av våra konsulter lyfter ofta fram kombinationen av trygghet och omväxling som det mest attraktiva med konsultlivet. ”Variatio delectat”, omväxling förnöjer, är ett klassiskt latinskt citat – och livet som konsult bjuder just det. Du får inblick i olika branscher med många värdefulla erfarenheter, intryck och nya relationer.

TNG är ett auktoriserat bemanningsföretag med kollektivavtal

Apropå trygghet så tycker vi att det är viktigt att du har en trygg anställning – oavsett om du väljer att börja på ett tidsbegränsat uppdrag eller ser framför dig en konsultkarriär på flera år.

Därför har vi kollektivavtal via Unionen. Det innebär schyssta anställningsvillkor, rätt lön, försäkringar, tjänstepension och semester. Liksom friskvårdsbidrag och företagshälsovård.

Vi är också ett auktoriserat bemanningsföretag. Det innebär att vår verksamhet är etablerad inom rekryterings- och bemanningsområdet, är seriöst, följer svenska lagar och regler samt betalar skatter och avgifter. Och att vi årligen granskas av Kompetensföretagens auktorisationsnämnd.

Konsult passar många olika personer

Vi hjälper dig att hitta de uppdrag som passar dig bäst, utifrån din kompetens och intressen. Oavsett om du söker en långsiktig anställning eller vill ta ett kortare uppdrag mellan andra jobb eller kanske en längre resa.

Hos oss kan du vara konsult inom en mängd olika yrken och få en chans att testa olika branscher. Det kan vara ett av dina första jobb efter skolan och det kan vara ett uppdrag som interimskonsult på chefsnivå. Kanske funderar du på en ny yrkesbana och vill testa en annan roll ett tag? Som konsult är vägen till ett nytt område ofta lättare.

Leder ofta till fast anställning

På TNG tar vi bemanning lika seriöst som rekrytering, vilket innebär att vi alltid vill hitta de mest lämpade medarbetarna till våra kunder. Det är inte en slump att många av våra konsulter ofta får erbjudande om fast anställning hos våra kunder när uppdraget är slut.

En annan fördel med TNG:s arbetsmetod är att vi fokuserar på kompetens när vi matchar dig mot ett ledigt jobb. Och då blir också resultatet det bästa – för såväl kund som konsult. Rätt tjänst till rätt person, helt enkelt. Du bidrar med kunskap och engagemang och vi på TNG bidrar med spännande uppdrag som stärker det bästa du har, din kompetens.

5 bra skäl att jobba som konsult hos TNG

  1. Spännande karriärmöjligheter. Vi på TNG arbetar med några av Sveriges främsta företag samt internationella aktörer, vilket gör att vi kan erbjuda konsultuppdrag med stor variation i flertalet branscher.
  2. Vi hjälper dig hitta rätt i karriären. Hos oss är det okej att inte veta vad du ska göra om fem år. Vi vet att karriären ofta är brokig, och hos oss får du därför möjlighet att jobba som konsult i olika uppdrag och upptäcka vad som passar dig. Oavsett hur gammal du är eller varifrån du kommer.
  3. Vi är ett auktoriserat bemanningsföretag. Det innebär att du som konsult omfattas av kollektivavtal för bemanningsbranschen och kan vara trygg med att lön, förmåner, friskvård och pension är inkluderat i anställningen.
  4. Vi tar bemanning och rekrytering på lika stort allvar. Det innebär att vi är måna om att du jobbar som konsult där din kompetens kommer till sin rätt. För att veta att vi lyckats har vi regelbunden uppföljning med både dig och företaget, för att säkerställa att ni trivs med varann.
  5. Vi vill aldrig vara en bromskloss i din karriär. Många av våra konsulter blir erbjudna anställning hos våra kunder. Något som helt går i linje med vår vision om en hållbar arbetsmarknad.

Visa alla lediga jobb!

Våra konsulter berättar

Johanna jobbar som konsult via TNG. Läs mer om hennes upplevelse av bemanning.

Johanna, konsult inom kundsupport:

”Som konsult möter du olika typer av kunder och får testa på olika branscher. Du kan även prova olika typer av uppdrag. Allt detta skapar ett stort kontaktnät ihop med viktiga erfarenheter och meriter som du har nytta av i resten av din karriär.”

Läs mer om hur Johanna blev konsult!

Omid är konsult på TNG och berättar om fördelarna med att jobba som bemanningskonsult. Sök lediga jobb via TNG!

Omid, konsult som kontraktansvarig:

”Fördelen är att du inte binder upp dig till en tjänst på samma sätt som en vanlig anställd. Det är en möjlighet att prova på både hur det är att jobba på arbetsplatsen och själva jobbet.”

Läs mer om hur Omid blev konsult!

Claes, konsult inom sociala medier:

”Eftersom jag bytte karriär gjorde konsulttjänsten det lättare för mig att komma in på ett företag i en spännande bransch. Det ger mig bra arbetslivserfarenhet. Oavsett hur framtiden ser ut så är det en klar fördel att få tillgång till två företag på en gång.”

Läs mer om hur Claes blev konsult!

Gör som Annelie och sök jobb fördomsfritt via TNG! Läs om hennes resa till konsult på TNG här.

Annelie, konsult som office manager:

”Konsultrollen är en positiv möjlighet att få testa olika arbetsplatser och arbetsgivare. Jag gillar allt med jobbet, men det som sticker ut är den bra stämningen och att jag lär mig nya saker hela tiden.”

Läs mer om hur Annelie blev konsult!