TNG
Karriär hos TNG - tips som hjälper dig söka jobb och utvecklas i din karriär

Karriär hos TNG – vi hjälper dig utvecklas i din karriär

Stöd och tips för din framtida karriär

Karriär är ett viktigt och ständigt angeläget ämne. Oavsett om du just nu söker lediga jobb, funderar på nästa steg i din karriär eller bara vill ha tips och inspiration kring jobbsökande så finns vi på TNG här för dig.

På TNG vill vi underlätta för dig som jobbsökare att komma framåt i din karriär. Därför har vi här samlat handplockade artiklar med användbara tips, karriärstöd och inspiration som hjälper dig hitta ett nytt jobb eller riktning i din karriär.

Har du frågor kring karriärutveckling, lediga jobb eller hur du kan söka jobb rättvist och fördomsfritt? Tveka inte att kontakta oss. Missa inte heller vår guide till att skriva CV, tips inför din anställningsintervju samt vår jobbpodd med karriärrådgivning för dig som söker lediga jobb.

Sök jobb rättvist och fördomsfritt

Ja, vi vet. Att söka jobb kan vara både utmanande och tidskrävande. Och inte blir det lättare när många arbetsgivare har otydliga rekryteringsprocesser med bristande återkoppling. Därför har vi på TNG valt att vända på alltihop – och ge dig en fördomsfri jobbsökarupplevelse!

När du söker jobb via TNG så sätter vi din kompetens och potential i centrum. Inte hur du ser ut, din ålder, ditt namn eller vilket nätverk du har. Istället är vi nyfikna på dina färdigheter och vill ha fakta framför gissningar och magkänsla. Eftersom magkänsla oftast bygger på massor av personliga antaganden, fördomar och gissningar som snarare svärtar ner än lyfter fram din kompetens. Så välkommen till TNG när du ska söka jobb! Vi erbjuder heltids- och deltidsjobb i hela Sverige inom ett flertal olika yrkesområden och branscher.

TNG erbjuder många spännande möjligheter för dig i din karriär

Guider för dig som söker nytt jobb

Skriva CV - gratis mall

Skriva CV: Guide och gratis mall

Allt du behöver veta om att skriva ett CV som leder till jobb.

Platsannons tips jobbsökare

Platsannonsen: Så tolkar du den

Måste man uppfylla alla arbetsgivarens krav i en platsannons?

Skriva motivering

Skriva motivering

Rekryteraren tipsar om hur du beskriver motivation.

Tips för att få drömjobbet

Så kniper du drömjobbet

Plötsligt bara dyker den upp – annonsen för ditt drömjobb. Så här ska du agera nu!

Podd om jobb och karriär från TNG

Podd om jobb och karriär

10 minuter långa avsnitt med allt du behöver veta om att söka jobb.

Tips inför din anställningsintervju

Tips inför din anställningsintervju

Dags för anställningsintervju? Så här imponerar du på arbetsgivaren!

Välja karriär? Lär dig mer om olika yrken!

Funderar du över din framtida karriär och vilken yrke som skulle passa dig? Klicka dig vidare här nedanför för att läsa allt du behöver veta om olika yrkesroller!

 

Dags för nästa steg i din karriär?

När du söker jobb via TNG kan du känna dig trygg att du får ett rättvist bemötande. Våra rekryterare fokuserar på din potential, motivation och kompetens när du söker jobb. Inte på din bakgrund, ålder, namn eller CV-historik.

Med hjälp av moderna verktyg arbetar vi metodiskt och objektivt för att kunna vara mänskliga och personliga när vi träffas och hjälper dig vidare i karriären.

SÖK LEDIGA JOBB IDAG!