TNG
Karriär hos TNG - tips som hjälper dig söka jobb och utvecklas i din karriär

Karriär via TNG – allt du behöver veta

Hitta rätt karriär för dig

Vill du förändra din arbetssituation och karriär? Byta yrkesbana? Få högre lön? Oavsett om du vill ta ett litet kliv eller ett stort steg framåt har TNG lediga jobb, konsultuppdrag, yrkesguider och massor av tips som ger fart i karriären.

Funderar du på hur du ska ta dig vidare i din karriär, vad som är ditt nästa steg? Vill du byta jobb, yrke, arbetsgivare, bransch? Eller upptäcka vad som kan vara ett bra karriärval för just dig? På den här sidan samlar TNG allt du behöver veta om att komma vidare i karriären och söka jobb – inte minst inom vår nisch fördomsfri rekrytering. Välkommen!

Hitta rätt karriär med nytt jobb

Karriärguider från TNG

Vad är karriär?

Slår du upp ordet karriär så handlar det om en persons utveckling i arbetslivet – ens yrkesbana. Och rent historiskt har karriär ofta handlat om hierarki. Alltså att successivt klättra uppåt, likt en stege, där varje roll blir mer och mer avancerad. För att vid något tillfälle bli chef och sedan avsluta karriären på topp när det är dags för pension.

Men idag finns det många olika karriärvägar. Ett arbetsliv är långt och det som är karriär för dig kanske inte är det samma som för någon annan. Därför är det viktigt att hitta vad som är rätt för just dig.

Olika karriärvägar

En variant på karriär kan vara att bli specialist, där du inte klättrar uppåt i en hierarki utan istället fördjupar din kunskap på ett yrkesområde. En annan är att vara generalist och att bredda sin kompetens, kanske att byta bransch men bibehålla samma typ yrkesroll. Eller att du tar dig an fler uppgifter hos samma arbetsgivare.

Sedan finns givetvis chefsspåret. Men idag är det också vanligt att vara ledare en del av arbetslivet, för att sedan gå tillbaka till att vara specialist. Det är också en typ av personlig utveckling och meningsfull karriär.

Tips! Lyssna gärna på ett kort och kärnfullt avsnitt om karriär på 10 minuter i TNG:s jobbpodd.

Nästa jobb i din karriär?

Med TNG kan du få en ny karriär med vår fördomsfria rekrytering

Ny karriär med fördomsfri rekrytering

Att söka jobb är ofta både utmanande och tidskrävande. Och inte blir det lättare när många arbetsgivare har otydliga rekryteringsprocesser med bristande återkoppling. Därför har vi på TNG valt att vända på alltihop – och ge dig en fördomsfri jobbsökarupplevelse där du kan följa din ansökan!

När du vill utvecklas i din karriär och söker jobb via TNG sätter vi din kompetens och potential i centrum. Inte hur du ser ut, din ålder, ditt namn eller vilket nätverk du har. Istället är vi nyfikna på dina färdigheter och vill ha fakta framför gissningar och magkänsla. Eftersom magkänsla oftast bygger på massor av personliga antaganden, fördomar och gissningar som snarare svärtar ner än lyfter fram din kompetens.

Hitta en karriär som underkonsult eller bemanningskonsult via TNG

Ny karriär som konsult?

Har du funderat på att jobba som konsult? Då finns många spännande möjligheter för dig! Våra bemanningskonsulter på TNG lyfter ofta fram kombinationen av trygghet och omväxling som det mest attraktiva med konsultlivet. Du får inblick i olika branscher med många givande erfarenheter, intryck och relationer.

Vill du hellre använda din spetskompetens i egen regi kan du även ta uppdrag som underkonsult. Då bestämmer du själv vilka uppdrag du vill ta dig an och kan tacka nej till förfrågningar som inte passar eller intresserar dig. Till exempel har du lyxen att kunna tacka nej inför sommaren, eller jobba lite mer inför skidresan. Valet är ditt!

Superbra, bra kommunikation, kunniga och måna om både kund och arbetssökande. En av de bästa jag träffat i ett mångårigt arbetsliv med många kontakter med rekryterare. Tryggt, prestigelöst och lösningsorienterat.

– Anette, jobbsökare i omdöme på Google om sin upplevelse av TNG

Redo för en ny karriär?

På TNG hittar du  lediga jobb och konsultuppdrag inom ekonomi, kundservice, IT, teknik, HR, drift, inköp, administration, logistik, marknad, sälj, kommunikation och finans i hela Sverige. Självklart ansöker du alltid fördomsfritt och utan personligt brev. Allt för att din kompetens ska stå i fokus. Inget annat.

Hitta nytt jobb med TNG

Rekommenderat för dig

Visa alla