TNG

Välkommen till TNG Insights – vi hjälper dig utvecklas i din karriär

Karriärstöd, trender och branschtips för just din yrkesroll

Vad roligt att du hittat till TNG Insights! Här samlar vi löpande aktuella tips och branschinformation som kan hjälpa dig i din karriär. Oavsett om du just nu söker lediga jobb, karriärstöd eller bara vill ha lite ny kunskap och inspiration. Välj din yrkesroll här nedanför och klicka dig vidare!

  • Hur ser framtidens jobb och arbetsmarknad ut?
  • Vilka kompetenser kommer vara viktigast om 5 år?
  • Hur kommer ökad automatisering och digitalisering påverka din bransch?

Vi lever i en tid där den tekniska utvecklingen går snabbare än någonsin. Och det är inte alltid lätt att ha koll på allt som händer. Därför vill vi på TNG underlätta för dig genom att löpande dela med oss av handplockade artiklar med karriärstöd, trender inom jobbsök samt inspiration som hjälper dig utvecklas i din yrkesroll. Både på kort och lång sikt.

Har du förslag på ämnen och intressanta trender? Tveka inte att kontakta oss. Missa inte heller vår guide till att skriva CV, tips inför din anställningsintervju samt vår jobbpodd med karriärrådgivning för dig som söker lediga jobb. Trevlig läsning!

VÄLJ DIN YRKESROLL!

Sök jobb rättvist och fördomsfritt

Dags för nästa steg i din karriär? Rekryterarna på TNG fokuserar på din potential, motivation och kompetens när du söker jobb. Inte på din bakgrund, ålder, namn eller CV-historik.

Med hjälp av moderna verktyg arbetar vi metodiskt och objektivt för att kunna vara mänskliga och personliga när vi träffas och hjälper dig vidare i karriären.

jag vill veta mer!