TNG

Extrajobb, deltidsjobb och studentjobb i hela Sverige

Sök lediga deltids- och extrajobb

Tillbaka till lediga jobb

Trevliga och bra på att informera vad som händer. Kul att det var en fördomsfri rekrytering!

– Alexandra, jobbsökare i omdöme på Google om sin upplevelse av TNG

Rekommenderat för dig

Visa alla

Extrajobb och deltidsjobb – sök idag!

Söker du lediga jobb på deltid, helger eller extrajobb?

På TNG hittar och söker du lediga extrajobb och deltidsjobb inom flera olika yrkesområden i hela Sverige. TNG har kontor i Stockholm, Malmö, Örebro och Göteborg men vi annonserar ut deltidsjobb i hela landet löpande. Kanske vill du ha ett extrajobb på helger, ett studentjobb några timmar per vecka eller jobb på deltid ? På TNG rekryterar vi löpande till olika extrajobb och deltidsjobb men också heltidsjobb inom kundservice, administration, ekonomi och marknadsföring. Så att du kan bygga på din erfarenhet och CV. Under sommaren annonserar vi sommarjobb på heltid för dig som är student eller av andra anledningar vill jobba på semestern.

TNG är ett bemannings- och rekryteringsföretag som specialiserat på fördomsfri rekrytering och bemanning. Därför söker du alltid deltids- och extrajobb fördomsfritt. Du får en rättvis bedömning av din ansökan – oavsett ålder, kön, bakgrund, namn, eller lärosäte. Det är din kompetens och fakta som ska stå i fokus och inte ett beslut som tas på magkänsla. Du söker dessutom enkelt utan personligt brev, och kan sedan följa din ansökan transparent genom hela rekryteringen.

Hur får man extrajobb som konsult eller blir rekryterad på deltid?

En del av de lediga extrajobb som vi rekryterar till innebär att du blir anställd av TNG. Då jobbar du som konsult ute hos våra kunder. Vi är ett auktoriserat bemanningsföretag med kollektivavtal. Som anställd bemanningskonsult omfattas du av gällande villkor för exempelvis lön, försäkringar, tjänstepension och semester. Utöver det erbjuder vi friskvårdsbidrag och företagshälsovård.

Att jobba deltid när du är student eller har en annan huvudsaklig sysselsättning ger dig värdefull insyn i nya branscher och yrken. En erfarenhet när du söker nytt jobb, en merit som också uppskattas om du vill jobba som konsult.

I många fall är ett extrajobb som student också en bra väg för den framtida karriären. Och våra rekryterare tipsar gärna om bästa sättet att hitta de här jobben. Många som tidigare haft ett deltidsjobb under sina studier väljer att söka jobb som trainee. Ett spännande karriärval som kan ge dig snabbspår till spännande roller på hög nivå.

Hittar du inga lediga deltidsjobb eller extrajobb just nu bland våra lediga jobb, så får du gärna göra en spontanansökan och ladda upp ditt CV eller din Linkedin-profil. Så hör vi av oss så fort vi får in ett passande jobb för dig!

Behöver du tips och goda råd i ditt jobbsökandes så lyssna gärna på vår jobbpodd där våra rekryterare på TNG delar med sig av tips och trix, och vill du veta mer om hur vi rekryterar fördomsfritt och rättvist så kolla filmen här nedan!