TNG

Lediga jobb Västerås

Västerås

Tyvärr. Vi hittar inga jobb som matchar din sökning.

Prova att ange nya sökkriterier eller gör en spontanansökan med ditt CV till TNG Talent Network! Som medlem i vårt nätverk kan du även bli personligt kontaktad av rekryterare och ta del av karriärtips och medlemsförmåner.

 

Tillbaka till lediga jobb

Rekommenderat för dig

Västerås

Lediga jobb i Västerås

TNG hjälper dig hitta lediga jobb i Väserås! Vi specialiserar oss på fördomsfri rekrytering och bemanning och hjälper företag och organisationer i Västerås och närliggande orter, såväl som hela Sverige, att rekrytera eller hyra in personal.

Söka jobb i Västerås
Trots att industrin fortfarande har en betydande plats i staden så har Västerås många fler möjligheter och lediga jobb i dagens läge.

Idag dominerar grafisk industri, data- och elektronikföretagshandel, kommunikationer och kundservice arbetsmarknaden i Västerås och den med rätt potential och/eller erfarenhet på sitt CV har goda framtidsutsikter att få jobb. Inom stadens gränser finns över 3 700 aktiebolag registrerade, och siffran stiger stadigt.

Ett expansivt område är den industriella IT-branschen som tillsammans med Mälardalens högskola och Teknikbyrån skapar IT-jobb, teknikjobb samt ingenjörsjobb till stadens ingenjörer.

Vilka lediga jobb finns i Västerås?

Västerås, som ligger vid Mälarens norra strand ca 10 mil västnordväst om Stockholm, erbjuder lediga teknik- och ingenjörsjobb inom bland annat elkraft- och automationsteknik tack vare sina kopplingar till stora företag som ABB.

Västerås offentliga sektor har över 20 000 anställda där den största offentliga arbetsgivaren Västerås stad sysselsätter ca 11 000 av dem. Inom handel arbetar ca 25 000 anställda medan den största privata arbetsgivaren är industriföretaget ABB som drivits inom Västerås sedan 1900. Inom staden finns även företag som Alstom Power Generation AB, Alstom Power Generation AB, ICA-handlarnas AB, Loopia och KF Svenska Detaljhandelsaktiebolaget.

Jobba och leva i Västerås

I Västerås finns även många vackra parker och trädgårdar som Botaniska trädgården i centrum av staden eller Vasaparken som är den största parken i staden omgiven av stadshuset, konstmuseet, slottet, konserthuset och järnvägsstationen. I staden finns också Mästermanskälla som anses som Västerås bästa källa och omges av ett vackert grönområde som är öppet för allmänheten.

Västerås bjuder på många shoppinggator i centrum som inhyser galleriorna Punkt, Gallerian och Igor. Här finns även handelshusen Centra och Sigma där butikerna har separata entréer direkt från gatan. Västerås har även Sveriges längsta sammanlagda cykelväg, hela 34 mil lång och märkta cykelleder för längre turer.

Sök lediga jobb i Västerås – fördomsfritt och anonymt

På TNG arbetar vi med något vi kallar fördomsfri rekrytering. För dig som jobbsökare innebär det att vår rekryteringsprocess ser lite annorlunda ut. Till exempel är du helt anonym i de första stegen av procdessen och vi frågar aldrig efter din ålder, bild, bakgrund. Inte heller behöver du skicka med något personligt brev. Istället fokuserar våra rekryterare på din potential och kompetens och du får göra våra skräddarsydda och objektiva tester. Med vår tjänst följ din ansökan får du som jobbsökare även löpande återkoppling kring var du befinner dig i processen – något som enligt våra löpande uppföljningsenkäter uppskattas av de som väljer att söka jobb via oss!

Vi matchar dig med lediga jobb Västerås

Hittar du inga lediga jobb i Västerås som passar dig just nu? Passa på att snabbt och smidigt göra en spontanansökaneftersom vi inte alltid publicerar alla våra lediga jobb. Vi arbetar dock alltid aktivt med att matcha dig mot ett nytt jobb eller uppdrag i Västerås, eller där du önskar jobba!

Missa inte heller TNG:s jobbpodd där våra rekryterare delar med sig av karriärtips till dig som söker nytt jobb!