TNG

Lediga jobb Östersund

Lediga jobb i Östersund just nu

Tyvärr. Vi hittar inga jobb som matchar din sökning.

Prova att ange nya sökkriterier eller gör en spontanansökan med ditt CV till TNG Talent Network! Som medlem i vårt nätverk kan du även bli personligt kontaktad av rekryterare och ta del av karriärtips och medlemsförmåner.

 

Tillbaka till lediga jobb

Rekommenderat för dig

Östersund

Sök lediga jobb eller konsultuppdrag i Östersund

Upptäck möjligheterna till karriärutveckling genom att utforska lediga jobb i Östersund, särskilt inom områden som detaljhandel, ekonomi, finans, teknik och industri. Östersund är en stad i Jämtlands län och centralort för Östersunds kommun. Staden ligger i mellersta Sverige vid Storsjön och är Storsjöbygdens, Jämtlands län och landskapets enda stad med över 60 000 invånare inom kommunen. Den stora befolkningen och växande regionen gör att staden är en bra plats att söka nytt jobb på.

Då Östersund ytgeografiskt sett är lokaliserat mest centralt i landet brukar staden även kallas för Sveriges mittpunkt. I staden finns lediga jobb på bland annat småföretag med fokus på detaljhandel men också större arbetsgivare inom bank och finans, liksom industrin. Den största offentliga arbetsgivaren är Östersunds kommun med över 4 800 anställda.

Lediga jobb inom teknikbranschen i Östersund

Östersund erbjuder en intressant blandning av teknik och natur. I regionen finns flera teknik- och innovationsföretag som erbjuder jobb för de med teknikintresse. Här hittar jobbsökare en perfekt balans mellan arbetsliv och fritid, vilket skapar en unik möjlighet för teknikentusiaster att förena sin passion med en hög livskvalitet i en vacker naturmiljö.

Vill du jobba med grön omställning och främja hållbarhet?

Östersund arbetar som så många andra regioner också med en grön omställning för att främja hållbarhet. Utveckling sker inom avancerad skogsindustri till smarta lösningar för jordbruk och nya energilösningar. Dessutom stöttas transformationen av många företag inom mjukvaruutveckling och IT-konsulttjänster. Här kan man hitta alla TNG Techs lediga ingenjörsjobb.

Handelsstaden Östersund

I stil med övriga Jämtland är småföretag med fokus på detaljhandel den största delen av stadens näringsliv. Inom Östersunds gränser finns över 300 butiker och staden räknas idag som Jämtlands läns handelscentrum.

Hjärtat av handeln finns i stadens centrala delar på gågatan Prästgatan där stora varuhus som Mittpunkten, Åhlens och Kärnan finns. Östersund är den stad som har flest skyltfönster per invånare. Eftersom staden är en utpräglad handelsstad är den perfekt för den som söker lediga jobb, studentjobb eller extrajobb på deltid. Att kunna visa upp arbetslivserfarenhet på ditt CV innan examen visar på en framåtanda som kan vara starten på en ny karriär.

Välkända arbetsgivare i handelsstaden

Östersund är också hemstad till många andra stora företag som Cybercom, Tieto, Svenska Dagbladets kundtjänst, Swedbanks Telefonbank, Telia och Husqvarna. Det ger möjlighet till att söka jobb inom kundtjänst i staden. Andra stora tillverkande företag i staden är Jonsson & Paulsson, Areco, Moretens, Byggelit och Lenko.

Vad finns det för utbildningsmöjligheter i Östersund?

I Östersund ligger Mittuniversitetets största campus. Detta campus är ett av tre och fungerar som en rekryteringsbas för många av stadens företag. Universitet fokuserar främst på hälsovetenskap, samhällsvetenskap och socialt arbete. Men även affärsutveckling, mjukvaruutveckling och elektronikproduktion studeras på universitet.

TNG rekryterar löpande till företag i Östersundsregionen och vill gärna komma i kontakt med dig som går i karriärtankar. Är du intresserad av att hitta ett jobb i Östersund på hel- eller deltid, skicka då gärna in en spontanansökan till oss eller sök andra lediga jobb runt om i Sverige just nu. Vill du också ha lite extra inspiration lyssna gärna på vår jobbpodd av och med våra rekryterare för att ge dig lite extra inspiration