TNG

Lediga jobb Umeå

Lediga jobb i Umeå just nu

Tyvärr. Vi hittar inga jobb som matchar din sökning.

Prova att ange nya sökkriterier eller gör en spontanansökan med ditt CV till TNG Talent Network! Som medlem i vårt nätverk kan du även bli personligt kontaktad av rekryterare och ta del av karriärtips och medlemsförmåner.

 

Tillbaka till lediga jobb

Rekommenderat för dig

Umeå

Dags att söka lediga jobb i Umeå

Via TNG kan du hitta lediga jobb och konsultuppdrag i Umeå. Här kan du söka tjänster inom ekonomi, teknik, inköp, sälj, marknadsföring, administration, IT, produktion och logistik.

Hur söker jag jobb via TNG?

TNG arbetar lite annorlunda än andra bemannings- och rekryteringsföretag. Vi har specialiserat oss på fördomsfri rekrytering för att än bättre hitta och lyfta fram din potential och kompetens till möjliga arbetsgivare. Det innebär bland annat att du är helt anonym i de första stegen av ansökningsprocessen. Vi ser varken hur du ser ut, vad du heter, vilken bakgrund du har eller hur gammal du är. Istället fokuserar vi på din potential och kompetens, vilket innebär att du behöver genomföra våra skräddarsydda och objektiva tester. Du behöver heller inte skicka med något personligt brev när du söker lediga jobb. Dessutom får du med vår tjänst följ din ansökan löpande återkoppling kring var du befinner dig i processen.

Umeå är en tätort i Västerbotten med över 80 000 invånare belägen vid Umeälven, cirka 15 km från kusten. Staden växer stadigt och efterfrågan på arbetskraft är därför hög. Inom den offentliga sektorn är de största arbetsgivarna Umeå kommun, Västerbottens läns landsting och Umeå universitet som tillsammans har över 20 000 anställda. Inom den privata sektorn är den största arbetsgivaren Volvo lastvagnar med omkring 2 500 anställda, men det finns även andra etablerade företag inom främst skogs- och verkstadsindustrier. Stadens starka och uthålliga tillväxt från 1990-talet har främst skett inom den privata sektorn och leder ständigt till nya lediga jobb.

Umeå hade tidigt ett välutvecklat snabbt bredband, vilket många väletablerade och nya företag i IT-branschen dragit nytta av. Till exempel är Cyberphoto, en av nordens största leverantörer av fotoutrustning baserat i staden.

Förutom inom IT finns det många lediga jobb inom verkstadsindustrin där Umeåregionen har traditioner sedan mitten på 1900-talet och har utmärkt sig med stark produktutveckling. En avgörande faktor på senare år har varit tillgång på universitetsutbildad arbetskraft och kompetens.

Vilka utbildningar finns i Umeå? 

Umeå universitet ligger cirka 2 km från centrum, där ligger även universitetssjukhuset och lantbruksuniversitetet. Universitetet är Sveriges femte största universitet och erbjuder ett brett utbud av kurser och program. Lärosätet stod färdigt 1965 och sedan dess har stadens befolkning fördubblats. I dag utgör de inflyttade 54 procent av befolkningen.

På grund av den stora andelen universitetsstudenter som väljer att stanna i staden är en många invånare högutbildade. Närmare bestämt 40 % jämfört med sverigesnittet på cirka 30 %. Detta yttrar sig även i att det finns många växande företag inom mycket tekniska sektorer som bioteknik, medicin, informationsteknologi, miljö och energi. För dig som är utbildad inom något av dessa områden är staden ett bra ställe att söka jobb eller konsultuppdrag. Och då kan du vända dig till vårt rekryteringsföretag i Umeå.

Kulturstaden Umeå

Kulturlivet i staden växte tidigt fram och har fokuserat både på eget kulturutövande och att locka gästspel till staden. De många fria teatergrupperna, sällskapen och festivalerna bidrar till att utveckla och stimulera intresset. Umeå utsågs till Europas kulturhuvudstad under 2014 och var därmed den nordligaste staden som någonsin utsetts.

Tips och gratis CV-mall för dig som söker lediga jobb

Vill du ha hjälp att vässa ditt CV för att öka dina chanser att kamma hem ditt drömjobb i Umeå så kan vi hjälpa dig.