TNG

Lediga jobb i Örebro och Mälardalen

Sök lediga jobb i Örebro med omnejd

Tillbaka till lediga jobb

En av de bästa jag träffat i ett mångårigt arbetsliv med många kontakter med rekryterare. Tryggt, prestigelöst och lösningsorienterat.

– Anette, jobbsökare i omdöme på Google om sin upplevelse av TNG

Lediga jobb i Örebro län och och Mälardalen

Söker du lediga jobb i Örebro län och Mälardalen?

Via TNG kan du söka interimsuppdrag och lediga ekonomijobb, liksom teknik- och ingenjörsjobbsäljjobbadministrationsjobb, HR-jobb och marknadsjobb. Vi har lediga tjänster i Örebro län och hela Mälardalen och närliggande städer som Västerås, Arboga och Eskilstuna. Det innebär massor med spännandemöjligheter för dig som fokus som vill ha en ny karriär eller gå vidare inom din bransch.

TNG kan då hjälpa dig. Vi är specialister på fördomsfri rekrytering, interim och bemanning och hjälper företag och organisationer rekrytera och hyra personal. Vårt rekryteringsföretag i Örebro har kontor på Kungsgatan 8, mitt i centrala Örebro och tillsätter jobb och konsultuppdrag i hela regionen. Hos oss hittar du ett dedikerat team med ett brett kontaktnät och mångårig erfarenhet av fördomsfri rekrytering, bemanning och second opinion. Vi arbetar med några av de mest spännande arbetsgivarna i regionen så hos oss kan du söka utmanande jobb som gynnar ditt nästa karriärsteg.

Vilka lediga jobb finns det i Örebro län?

Under de senaste åren har företag inom logistik, handel, livsmedel och företagstjänster sett störst tillväxt. Detta är tack vare de små till medelstora företagen som står för mycket av Örebros sysselsättningstillväxt och erbjuder många lediga jobb. Inom Örebro är många av småföretagen ägarledda, där ägaren bor och verkar på orten. Detta leder till ett stort engagemang för lokalsamhällets utveckling och gör småföretagaren till en stor central betydelse för Örebros växande ekonomi.

Vi matchar dig med lediga jobb i hela regionen
Sök gärna våra jobb idag i Örebro och Mälardalen, men hittar du ingen passande tjänst just nu, får du gärna göra en spontanansökan eftersom vi inte alltid publicerar alla våra lediga jobb. Vi arbetar dock alltid aktivt med att matcha dig mot ett nytt jobb eller uppdrag i Örebro!

Teknikjobb i Örebro län

Inom Örebro fungerar en stor del av företagen som underleverantörer till tillverknings- och tjänstesektorn och TNG Tech erbjuder företag i Örebro att fördomsfritt rekrytera ingenjörer. Det finns även många som är sysselsatta inom vård- och omsorgssektorn. Inom länet finns det även ett stort fokus på att fortsätta att utveckla stadens universitet och länssjukhus.

Anonym jobbansökan och löpande återkoppling

Då vi på TNG arbetar med fördomsfri rekrytering ser vår rekryteringsprocess lite annorlunda ut. Det innebär bland annat att du är helt anonym i de första stegen av ansökningsprocessen. Vi ser varken hur du ser ut, vad du heter, vilken bakgrund du har eller hur gammal du är. Istället fokuserar vi på din potential och kompetens, vilket innebär att du behöver genomföra våra skräddarsydda och objektiva tester.

Du behöver heller inte skicka med något personligt brev när du söker lediga jobb. Dessutom får du med vår tjänst följ din ansökan löpande återkoppling kring var du befinner dig i processen

Tips och gratis CV-mall för dig som söker lediga jobb

Vill du ha hjälp att vässa ditt CV för att öka dina chanser att kamma hem ditt drömjobb i Örebro län så kan vi hjälpa dig.

Rekommenderat för dig

Visa alla