TNG

Lediga jobb Malmö

Lediga jobb i Malmö just nu

Tillbaka till lediga jobb

Rekommenderat för dig

Malmö

Söker du lediga jobb eller konsultuppdrag i Malmö med omnejd?

Ta hjälp av TNG för att hitta lediga jobb i Malmö! Via oss hittar du lediga jobb inom HR, ekonomi, teknik, logistik, inköp, IT, marknad, kundservice och försäljning.

Vårt rekryteringsföretag i Malmö och bemanningsföretag har kontor på Malmöhusvägen 1, mitt i centrala Malmö. Vi arbetar med några av Skånes främsta arbetsgivare och tillsammans bidrar vi till näringslivet i Öresund och erbjuder lediga jobb och konsultuppdrag i Malmö och Skåne med omnejd, exempelvis Helsingborg, Lund, Trelleborg och Landskrona.

Vi specialiserar oss på fördomsfri rekrytering och erbjuder tjänster inom rekrytering, bemanning och interim i Malmö när de ska rekrytera eller hyra in personal. Det innebär massor med spännande jobb för dig som vill bygga din karriär i Malmö eller södra Sverige!

Vilka karriärmöjligheter finns i Malmö?

Malmö är Sveriges tredje största tätort och Nordens sjätte största med över 300 000 invånare boende i närområdet. Malmö, som är länet Skånes residensstad ingår även i Öresundsregionen med bland annat Köpenhamn. Idag finner du lediga jobb främst inom tjänstesektorn i Malmö.

I tidigare generationer var det den tunga industrin som höll Malmös näringsliv levande. Skulle du söka jobb i Malmö var det varvsindustrin och Kockums som erbjöd flest arbetstillfällen. Idag ser vi ett nytt Malmö som med snabba steg byter skepnad från industri- till kunskapsstad. Det gör att allt fler företag som utannonserar lediga tjänster som kundtjänstjobb, teknik- och ingenjörsjobb, ekonomijobb, jobb inom digital utveckling och IT-jobb.

Borta är de fåtal stora företag som en gång dominerade Malmös näringsliv. De är nu ersatta av många fler mindre företag som skapar fler varierande lediga jobb- och karriärtillfällen. Privata tjänsteföretag är de som växer mest på Malmös marknad idag. Malmö Stad är också en stor arbetsgivare som sysselsätter över 23 000 medarbetare, spridda på över 400 olika yrken.

Vad ska jag jobba med i Malmö?

Idag är Malmö starkast inom sektorer som logistik, detalj- partihandel och bygg- och fastighetsmarknad. Det skapar stora möjligheter för dig som söker IT-jobb eller en karriär inom programmering, administration eller ekonomi på hel- eller deltid.

Här finns också Malmö Stad som ofta letar efter medarbetare och annonserar ut lediga jobb.

Tack vare Malmös kunskapsintensiva omvandling dyker det även upp många företag och lediga jobb inom bio- och medicinteknik, miljöteknik, IT och digitala media. En stark utgångspunkt för dig som är nyexaminerad och söker din första anställning för ditt CV.

Utbildning som ger dig jobb i Malmö

Sedan Malmö högskola öppnade sina dörrar 1998 har högskolan vuxit kraftigt. Idag finns ca 24 000 studenter på högskolan. På högskolan finns en fokus på yrkesinriktade utbildningar men även utbildningar inriktade mot intresseområden finns tillgängliga.

Utöver Malmö högskola finns universiteten i Lund och Köpenhamn tillgängliga som båda erbjuder ett brett utbud av högre utbildning. Det gör att det också finns möjligheter för dansktalande att få jobb. Förutom dessa alternativ har Malmö länge även erbjudit utbildningar via en tandvårdshögskola, lärarhögskola och World Maritime University.

Tips och gratis CV-mall för dig som söker lediga jobb

Vill du ha hjälp att vässa ditt CV för att öka dina chanser att kamma hem drömjobbet i Malmö? Kolla in våra tips och ladda ner gratis CV-mall här!

Vi matchar dig med lediga jobb i Malmö!

Söker du jobb i Malmö men hittar inget just nu? Gör en spontanansökan idag via oss på TNG eller kolla våra lediga jobb i Malmö vid ett senare tillfälle, då det ständigt dyker upp nya lediga tjänster!