TNG

Sök lediga teknik- och ingenjörsjobb

Ingenjörsjobb

Här hittar du alla lediga jobb för ingenjörer och tekniker hos TNG Tech just nu.

Tillbaka till lediga jobb

Rekommenderat för dig

Visa alla

Sök lediga teknik- och ingenjörsjobb

Specialistområden med lediga ingenjörsjobb
Hos TNG Tech hittar du lediga jobb i hela Sverige inom områdena Engineering, Production och Supply Chain Management. Och några av våra vanligaste tjänster inom respektive område är:

Ingenjörsjobb: Serviceingenjör, konstruktör, projektledare, labbingenjör, arbetsmiljöingenjör, geotekniker, utvecklingsingenjör, projektkoordinator.

Jobb inom Production: Processledare, produktionsledare, processingenjör, produktionsingenjör, tekniker, automationsingenjör, kvalitetsingenjör, produktionsutvecklare.

Logistik och inköpsjobb: Logistikchef, lagerchef, operativ inköpare, strategisk inköpare, produktionsplanerare, logistikutvecklare, logistikingenjör, inköpschef och logistiker.

Du kan antingen bli rekryterad och anställd direkt av ett företag som vi samarbetar med eller arbetar som konsult via oss på interimuppdrag. Och du, om du inte hittar ett ledigt ingenjörsjobb som passar dig just nu så gör gärna en spontanansökan!

Ps. Är du ny på området och vill veta mer om vad en ingenjör gör om dagarna? Läs då vår artikel Det här gör en ingenjör och civilingenjör.

Sök ingenjörsjobb hos TNG Tech
På TNG Tech rekryterar vi fördomsfritt med fakta, vetenskap och metod i fokus. Det innebär att alla jobbsökare bedöms utifrån fakta och potential, inte på magkänsla eller förutfattade meningar.

Det betyder också att vi inte frågar efter ett personligt brev eller din ålder. Din bakgrund går vi igenom först efter att du genomfört våra digitala tester – allt för att ge alla kandidater samma förutsättningar när de söker jobb. För visst är det så du vill söka teknik- och ingenjörsjobb?