TNG

Sök lediga teknik- och ingenjörsjobb

Lediga Ingenjörsjobb just nu

Tillbaka till lediga jobb

Min rekryterare gjorde ett fantastiskt jobb med att hitta mig för att passa en specifik jobbprofil.

– Elaina, jobbsökare i omdöme på Google om sin upplevelse av TNG Tech

Rekommenderat för dig

Visa alla

Sök lediga teknik- och ingenjörsjobb

Söker du lediga ingenjörsjobb eller interimsuppdrag?

Hos TNG Tech hittar du lediga teknik- och ingenjörsjobb i hela Sverige inom områdena Engineering, Production och Supply Chain Management. Via oss kan du få anställning på spännande bolag eller arbeta som underkonsult.

Vilka lediga ingenjörsjobb finns?

Här nedan finns några av de jobb vi brukar rekrytera till:

Ingenjörsjobb: Serviceingenjör, konstruktör, projektledare, labbingenjör, arbetsmiljöingenjör, geotekniker, utvecklingsingenjör och projektkoordinator.

Jobb inom Production: Processledare, produktionsledare, processingenjör, produktionsingenjör, tekniker, automationsingenjör, kvalitetsingenjör och produktionsutvecklare.

Logistik- och inköpsjobb: Logistikchef, lagerchef, operativ inköpare, strategisk inköpare, produktionsplanerare, logistikutvecklare, logistikingenjör, inköpschef och logistiker.

Du kan antingen bli rekryterad och anställd direkt av ett företag som vi samarbetar med eller arbetar som konsult via oss på interimuppdrag. Och du, om du inte hittar ett ledigt ingenjörsjobb som passar dig just nu så gör gärna en spontanansökan!

Ps. Är du ny på området och vill veta mer om vad en ingenjör gör om dagarna? Läs då vår artikel Det här gör en ingenjör och civilingenjör.

Sök ingenjörsjobb hos TNG Tech

Digitaliseringen och utvecklingen inom Industri 4.0 gör att efterfrågan på teknisk kompetens ökar kraftigt. För att lyckas med teknik- och ingenjörsrekrytering behöver vi därför tänka om och utmana synen på kompetens. Och det är just det vi på TNG Tech gör. Vi rekryterar fördomsfritt och datadrivet med fakta, vetenskap och metod i fokus. Det innebär att alla kandidater bedöms utifrån fakta och potential, inte på magkänsla eller förutfattade meningar.

Det betyder också att vi inte frågar efter ett personligt brev eller din ålder. Din bakgrund går vi igenom först efter att du genomfört våra arbetspyskologiska tester – allt för att ge alla kandidater samma förutsättningar när de söker jobb. Schysst eller hur? Det tycker också alla de organisationer vi arbetar med. Så hitta rätt arbetsgivare för nästa steg i din karriär. För visst är det så du vill söka rätt teknik- och ingenjörsjobb?