TNG
TNG är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag med kollektivavtal

Vi är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag

Tryggt – vi är auktoriserade med kollektivavtal

Auktorisering via Kompetensföretagen är en trygghet för dig som kund. Du vet att det företag du anlitar utövat verksamhet inom rekryterings- och bemanningsområdet sedan minst ett år tillbaka, är seriöst, följer svenska lagar och regler samt betalar skatter och avgifter.

Auktorisationen ges av Kompetensföretagen, en arbetsgivare- och branschorganisation för personaluthyrnings- och rekryteringsföretag som ingår i Almega och är medlem i Svenskt Näringsliv.

Grundkraven för att bli ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag är:

Alla företag granskas i samband med inträdet och därefter en gång om året. Den årliga granskningen av auktoriserade av rekryterings- och bemanningsföretag genomförs av Kompetensföretagens auktorisationsnämnd. I denna nämnd ingår representanter för branschen, Kompetensföretagen, LO och Unionen/Akademikerförbunden.

Är ditt rekryteringsbolag auktoriserat?

På sajten Trygg bemanning kan du försäkra dig om ett bemanningsföretag och rekryteringsföretag är auktoriserat. Där skriver du in namnet eller organisationsnumret på företaget som du tänker anlita och får svar direkt.

Miljödiplomering

TNG är också miljödiplomerade enligt Svensk miljöbas. Vi arbetar aktivt med att förbättra vår miljöprestanda så långt det är tekniskt möjligt och ekonomiskt rimligt. Vi vill bidra till hållbar utveckling som gör det möjligt för kommande generationer att njuta av ren och frisk luft, gröna skogar, och bad- och drickbart vatten.