TNG

Fördomsfri och modern chefsrekrytering

Rekrytera chefer med rätt ledarskapspotential

TNG Lead är specialister på modern, fördomsfri och hållbar chefsrekrytering. Vi identifierar ledarskapspotential och rekryterar ledare och mellanchefer som bygger framgångsrika, produktiva och välmående team genom att skapa psykologisk trygghet i gruppen.  Våra specialister jobbar i hela Sverige och har kontor i Göteborg, Stockholm, Malmö och Örebro. 

Chefsrekrytering med TNG LeadVi lever i en snabbt föränderlig omvärld som ställer nya krav på chefskapet. Dagens och morgondagens ledare måste kunna navigera i den pågående digitala transformationen. De ska vara utvecklingsorienterade, engagerade och kunna uppvisa ett tryggt ledarskap som bygger tillit.

Samtidigt ska dagens ledare kunna möta kunders förändrade beteende och leverera resultat. Det ställer höga krav på rätt personliga egenskaper och förmåga att skapa ett resultatbaserat och innovativt ledarskap. Ett ledarskap som bygger psykologisk trygghet i gruppen.

Ny forskning visar att de chefer som lyckas bygga psykologisk­ trygghet hos sina medarbetare är de som kommer bli mest framgångsrika. Så hur lyckas man identifiera de här personerna vid chefsrekrytering? Det vet vi på TNG Lead!

Modern, hållbar och fördomsfri chefsrekrytering - TNG Lead

Med TNG Lead och vår chefsrekrytering får du

  1. Chefskandidater som bygger framgångsrika grupper genom att skapa psykologisk trygghet
  2. En senior chefsrekryterare som löpande återkopplar under uppdraget
  3. En skräddarsydd, forskningsbaserad kompetensanalys baserad på VUCA-metoden
  4. En hållbar, fördomsfri och datadriven rekryteringsupplevelse: Här identifierar vi ledarskapspotential, digital mognad, förändringsbenägenhet och framtida arbetsprestation
  5. En öppen ansökningsprocess med inkluderande kandidatattraktion och transparent kandidatåterkoppling som stärker ert employer brand
  6. En fördomsfri urvalsmetod och objektiv värdering av urvalsdatan
TNG Lead har idag 16 erfarna chefsrekryterare som genom åren arbetat med över 1 000 chefsrekryteringar. 
Få mer information!

Lämna dina kontaktuppgifter i formuläret och beskriv vilken typ av chefsroll/roller du söker, så hör vi av oss så snart som möjligt.

Du når oss även direkt på  08-21 92 00.

Våra tjänster inom chefsrekrytering

TNG Lead – identifierar och mäter ledarskapspotential

TNG Lead – identifierar och mäter ledarskapspotential

Med TNG Leads fördomsfria och datadrivna rekryteringsmetodik identifierar vi de chefer och ledare som har rätt personliga egenskaper för att bygga framgångsrika team.

Vi ser bortom personliga kontakter, nätverk, ålder, kön, och bakgrund. Istället fokuserar vi på att mäta alla sökandes ledarskapspotential, digitala mognad, förändringsbenägenhet och framtida arbetsprestation.

Dessutom analyserar vi kandidaternas förmåga att skapa psykologisk trygghet. Enligt den senaste forskningen är psykologisk trygghet nyckeln till att skapa framgångsrika, förändringsbenägna och produktiva medarbetare. Vi fokuserar helt enkelt på de egenskaper som är viktigast för att lyckas med ett ledarskap som är hållbart idag och framtiden. Kort sagt – modern och fördomsfri chefsrekrytering.

TNG Lead Second Opinion Johanna Närbild

TNG Lead Second Opinion

Många företag väljer att rekrytera internt. Och för att vara säker på att rätt person hamnar på rätt plats kan TNG Lead hjälpa till med vår tjänst Second Opinion. För att minimera misstanke om att någon särbehandlas kan det också vara bra att ta in en extern aktör som sköter bedömningen åt er och överlämnar ett välgrundat beslutsunderlag

Från oss får ni därför ett objektivt underlag baserat på de krav som ställs på rollen och inte gamla meriter. Kort sagt – vi på TNG Lead hjälper till att kvalitetssäkra successionsordningen och identifiera ledarskapspotentialen hos era internt utvalda chefskandidater.

Vår process – steg för steg

1.
Kompetensanalys

Kompetensanalys baserad på VUCA och vad som skapar framgångsrika team

2.
Attraktion

Inkluderande kandidatattraktion och öppen ansökan. Kan kompletteras med TNG:s digitala search där det är motiverat

3.
Screening

Screening av alla kandidater för ett mer rättvist och mätbart urval. Öppnar möjligheten att också hitta oväntade kandidater

4.
Telefonavstämning

Telefonavstämning – säkerställa skallkrav samt löneanspråk samt presentera tjänsten och företaget

5.
Intervju

Kompetensbaserad big5 intervju – (Tengai) och personlig motivationsintervju

6.
Kandidatpresentation

Kandidatpresentation baserat på ledarskapspotential och digital mognad för att bli en bra ledare i VUCA-världen

7.
Motivationstest

Motivationstest på slutkandidater – tillval

8.
Referenstagning

Digital referenstagning på slutkandidaterna. Ger ett bättre beslutsunderlag med mer strukturerad data

Några av våra vanligaste chefsroller

CHEFSJOBB INOM EKONOMI OCH FINANS

Redovisningschef, redovisningsansvarig, CFO, ekonomiansvarig

CHEFSJOBB INOM HR OCH ADMINISTRATION

HR-chef, personalchef, administrationschef

CHEFSJOBB INOM INKÖP, LOGISTIK, PRODUKTION

Lagerchef, logistikchef, teknisk chef, planeringschef, trafikchef, Supply Chain Manager, produktionsledare, inköpschef, produktionschef, teknisk projektledare

CHEFSJOBB INOM MARKNAD OCH FÖRSÄLJNING

Marknadschef, marknadskommunikationschef, försäljningschef, affärschef, säljchef, affärsutvecklingschef

GENERELLA CHEFSROLLER

Produktchef, regionchef, projektchef, butikschef, gruppchef inom de flesta områden, servicechef, verksamhetschef, enhetschef, utvecklingschef, hållbarhetschef, interimschef inom många olika branscher och områden

Bli kontaktad av våra chefsrekryterare!

Vill du veta mer om hur TNG Lead kan hjälpa dig med chefsrekrytering? Fyll i formuläret så hör vi av oss så snart som möjligt.