TNG
Chefsrekrytering med TNG Lead - rekrytering av chefer med rätt ledarskapspotential

Chefsrekrytering – datadriven, modern och hållbar

Rekrytera chefer med modernt ledarskap

TNG Lead är specialister på modern, fördomsfri och hållbar chefsrekrytering. Vi identifierar ledarskapspotential och rekryterar ledare och mellanchefer som bygger framgångsrika, produktiva och välmående team genom att skapa psykologisk trygghet i gruppen.  Våra specialister jobbar i hela Sverige och har kontor i Göteborg, Stockholm, Malmö och Örebro

Chefsrekrytering med TNG LeadVi lever i en snabbt föränderlig omvärld som ställer nya krav på chefskapet. Dagens och morgondagens ledare måste kunna navigera i den pågående digitala transformationen. De ska vara utvecklingsorienterade, engagerade, nyfikna, öppna och kunna uppvisa ett tryggt ledarskap som bygger tillit.

Samtidigt ska dagens ledare kunna möta kunders förändrade beteende och leverera resultat. Det ställer höga krav på rätt personliga egenskaper och förmåga att skapa ett resultatbaserat och innovativt ledarskap. Ett ledarskap som bygger psykologisk trygghet i gruppen.

Ny forskning visar att de chefer som lyckas bygga psykologisk­ trygghet hos sina medarbetare är de som kommer bli mest framgångsrika. Så hur lyckas man identifiera de här personerna vid chefsrekrytering? Det vet vi på TNG Lead!

Modern, hållbar och fördomsfri chefsrekrytering - TNG Lead

Med vår chefsrekrytering får du

  1. Chefskandidater som bygger framgångsrika grupper genom att skapa psykologisk trygghet
  2. En senior chefsrekryterare som löpande återkopplar under uppdraget
  3. Ett datadrivet beslutsunderlag som bland annat identifierar ledarens nyfikenhet, öppenhet, transparens, engagemang och  utvecklingspotential
  4. En skräddarsydd, forskningsbaserad kompetensanalys baserad på VUCA-metoden
  5. En hållbar, fördomsfri och datadriven rekryteringsupplevelse: Här identifierar vi ledarskapspotential, digital mognad, förändringsbenägenhet och framtida arbetsprestation
  6. En öppen ansökningsprocess med inkluderande kandidatattraktion och transparent kandidatåterkoppling som stärker ert employer brand
  7. En fördomsfri urvalsmetod och objektiv värdering av urvalsdatan
TNG Lead har idag 16 erfarna chefsrekryterare som genom åren arbetat med över 1 000 chefsrekryteringar. 
Få mer information!

Lämna dina kontaktuppgifter i formuläret och beskriv vilken typ av chefsroll/roller du söker, så hör vi av oss så snart som möjligt.

Du når oss även direkt på  08-21 92 00.

Våra tjänster inom chefsrekrytering

TNG Lead – identifierar och mäter ledarskapspotential

TNG Lead – identifierar och mäter ledarskapspotential

Med TNG Leads fördomsfria och datadrivna rekryteringsmetodik identifierar vi de chefer och ledare som har rätt personliga egenskaper för att bygga framgångsrika team.

Vi ser bortom personliga kontakter, nätverk, ålder, kön, och bakgrund. Istället fokuserar vi på att mäta alla sökandes ledarskapspotential, digitala mognad, förändringsbenägenhet och framtida arbetsprestation.

Dessutom analyserar vi kandidaternas förmåga att skapa psykologisk trygghet. Enligt den senaste forskningen är psykologisk trygghet nyckeln till att skapa framgångsrika, förändringsbenägna och produktiva medarbetare. Vi fokuserar helt enkelt på de egenskaper som är viktigast för att lyckas med ett ledarskap som är hållbart idag och framtiden. Kort sagt – modern och fördomsfri chefsrekrytering.

TNG Lead Second Opinion Johanna Närbild

TNG Lead Second Opinion

Många företag väljer att rekrytera internt. Och för att vara säker på att rätt person hamnar på rätt plats kan TNG Lead hjälpa till med vår tjänst Second Opinion. För att minimera misstanke om att någon särbehandlas kan det också vara bra att ta in en extern aktör som sköter bedömningen åt er och överlämnar ett välgrundat beslutsunderlag

Från oss får ni därför ett objektivt underlag baserat på de krav som ställs på rollen och inte gamla meriter. Kort sagt – vi på TNG Lead hjälper till att kvalitetssäkra successionsordningen och identifiera ledarskapspotentialen hos era internt utvalda chefskandidater.

Vår process – steg för steg

1.
Kompetensanalys

Kompetensanalys baserad på VUCA och vad som skapar framgångsrika team

2.
Attraktion

Inkluderande kandidatattraktion och öppen ansökan. Kan kompletteras med TNG:s digitala search där det är motiverat

3.
Screening

Screening av alla kandidater för ett mer rättvist och mätbart urval. Öppnar möjligheten att också hitta oväntade kandidater

4.
Telefonavstämning

Telefonavstämning – säkerställa skallkrav samt löneanspråk samt presentera tjänsten och företaget

5.
Intervju

Kompetensbaserad big5 intervju – (Tengai) och personlig motivationsintervju

6.
Kandidatpresentation

Kandidatpresentation baserat på ledarskapspotential och digital mognad för att bli en bra ledare i VUCA-världen

7.
Motivationstest

Motivationstest på slutkandidater – tillval

8.
Referenstagning

Digital referenstagning på slutkandidaterna. Ger ett bättre beslutsunderlag med mer strukturerad data

Några av våra vanligaste chefsroller Två personer i fabrik
Några av våra vanligaste chefsroller

CHEFSJOBB INOM EKONOMI OCH FINANS

Redovisningschef, redovisningsansvarig, CFO, ekonomiansvarig

CHEFSJOBB INOM HR OCH ADMINISTRATION

HR-chef, personalchef, administrationschef

CHEFSJOBB INOM INKÖP, LOGISTIK, PRODUKTION

Lagerchef, logistikchef, teknisk chef, planeringschef, trafikchef, Supply Chain Manager, produktionsledare, inköpschef, produktionschef, teknisk projektledare

CHEFSJOBB INOM MARKNAD OCH FÖRSÄLJNING

Marknadschef, marknadskommunikationschef, försäljningschef, affärschef, säljchef, affärsutvecklingschef

GENERELLA CHEFSROLLER

Produktchef, regionchef, projektchef, butikschef, gruppchef inom de flesta områden, servicechef, verksamhetschef, enhetschef, utvecklingschef, hållbarhetschef, interimschef inom många olika branscher och områden

Boke möte med oss direkt!

Här kan du som vill veta mer om någon av våra tjänster inom rekrytering och bemanning boka ett möte direkt med en av våra kundansvariga säljare.

chefsrekrytering göteborg

Chefsrekrytering i Göteborg

Behöver du hjälp med en chefsrekrytering i Göteborg? Våra rekryteringsspecialister på TNG hjälper dig gärna. Vi identifierar ledarskapspotential och rekryterar chefer och ledare som bygger starka och välmående team. Vårt Göteborgskontor är centralt beläget och vi rekryterar i hela Göteborg, men också på platser som Strömstad, Uddevalla, Vänersborg, Trollhättan, Lidköping och Skövde.

 

Få hjälp med chefsrekryteringen i Göteborg
chefsrekrytering örebro

Chefsrekrytering i Örebro

Ta hjälp av vårt rekryterings- och bemanningsföretag i Örebro när du är i behov av en chefsrekrytering. TNG Lead har idag 16 erfarna chefsrekryterare som genom åren arbetat med över 1000 chefsrekryteringar.

Vi rekryterar och hyr även ut chefer till orter som Arboga, Degerfors, Kopparberg, Karlskoga, Munksjö, Eskilstuna, Katrineholm, Hallberg och Västerås.

 

Chefsrekrytera i Örebro
chefsrekrytering malmö

Chefsrekrytering i Malmö

Saknar du chefskompetens i Malmö? Vi på TNG Lead hjälper dig med rekryteringen av ledare med rätt kompetens. Alltid datadrivet och fördomsfritt.

Vi erbjuder chefsrekrytering men hyr också ut chefer i Landskrona, Lund, Hässleholm och Eslöv. Vi rekryterar brett och tar oss an uppdrag på alla orter, stora som små.

 

Rekrytera chefer i Malmö
chefsrekrytering stockholm

Rekrytera chefer i Stockholm

Få hjälp med chefsrekryteringen tillsammans med TNG Lead! Vi erbjuder fördomsfri och modern rekrytering av chefer, helt datadrivet och digitalt.

Behöver du en specifik chefsroll? Tveka inte att höra av dig till vårt rekryterings- och bemanningsföretag i Stockholm. Vårt kontor ligger ett stenkast bort från Solna och Westfield Mall of Scandinavia.

Vi rekryterar till hela Stockholmsområdet och hjälper företag i Södertälje, Uppsala, Norrköping, Gävle och även upp i norra Sverige.

 

Chefsrekrytera i Stockholm