TNG
TNG hjälper till med rekrytering, bemanning och personaluthyrning inom kundservice och kundtjänst - fördomsfritt och kompetensbaserat.

Fördomsfri bemanning och rekrytering kundtjänst

Spegla din kundbas – rekrytera eller hyr personal inom kundservice

Precis som ditt företag sätter vi på TNG alltid kunden i fokus. Vi vet hur viktigt det är med rätt personal på kundserviceavdelningen. Det är dessa medarbetare som skapar nöjda kunder, nya affärer och bygger ert varumärke. Rekrytering inom kundtjänst är därför kritiskt för att få rätt medarbetare som förstår er kundgrupp och vill leverera toppservice. Vi rekryterar och hyr ut personal fördomsfritt, eftersom det bidrar till mångfald och innovation på en arbetsplats. Och blir en spegelbild av verkligheten. 

TNG har lång erfarenhet av fördomsfri rekrytering och bemanning inom kundtjänst och kundservice. Våra rekryterare är mycket kunniga och vana att rekrytera och bemanna kundtjänster på både stora och små företag i hela Sverige. De lägger lika mycket energi och tid på uppdrag där vi hyr ut personal som när vi hjälper kunder med en rekrytering. Med oss får du alltid:

  1. Riktade marknadsföringskanaler som gör att vi snabbt får tag på rätt kundtjänstmedarbetare som direkt levererar på din arbetsplats.
  2. Skräddarsydda testar för alla sökande som identifierar deras service- och simultanförmåga samt utvecklingspotential.
  3. En kandidatupplevelse där alla kandidater hanteras som kunder, vilket återspeglar sig positivt på ert employer brand då som söker jobb idag kan vara potentiella eller befintliga kunder.

Kundtjänstjobb vi rekryterar just nu

Hör av dig!

Vill du veta mer om hur TNG kan hjälpa dig med rekrytering och bemanning inom kundtjänst? Lämna dina kontaktuppgifter och beskriv vilken roll du söker så ringer vi upp dig så snart som möjligt!

TNG hjälper dig hitta rätt medarbetare inom kundservice

Rätt medarbetare för din verksamhet

För att lyckas snabbt och rätt med ditt uppdrag jobbar vi med en fördomsfri kompetensbaserad rekryteringsprocess. Här ligger fokus på varje kandidats potential och vad hen kan åstadkomma inom kompetensområdet service. Vi öppnar helt enkelt upp rekryteringen och hittar den kandidat som är mest lämpad för din serviceverksamhet och verklighet.

De flesta kundtjänster har olika behov. För att lyckas skapa ett team som speglar din målgrupp och utmaningar arbetar vi med inkluderande marknadsföring och kandidatattraktion som lockar jobbsökare i alla åldrar, bakgrunder och kön. Samtliga som söker får genomföra skräddarsydda personlighets- och färdighetstester anpassade efter just dina roller inom kundservice. Syftet är att identifiera och mäta service- och simultanförmåga hos de sökande, samt deras framtida arbetspotential på din arbetsplats.

Rekrytera och hyr personal inom kundtjänst med kort varsel

Personal på kort varsel

Många gånger behöver våra kunder snabbt bemanna eller rekrytera till sin existerande kundservice, eller starta upp en helt ny avdelning. Med vår volymrekryteringstjänst kan vi här på kort varsel tillsätta 1050 medarbetare vid ett och samma tillfälle.

Vi har också erfarenhet och kunskap av att rekrytera och bemanna kundservicepersonal som pratar svenska, norska, danska, finska, samt franska och engelska.

.

Den största skillnaden om man jämför TNG med andra aktörer är synsättet på hur man rekryterar. Det känns modernt, lite annorlunda och väl genomtänkt även vad det gäller att nyttja digitala kanaler.

Fredrik Krüeger, HR-chef på Fitness24Seven
Kundtjänstmedarbetare snabbt på plats när du anlitar TNG som bemanningsföretag

Hyra istället för att rekrytera inom kundtjänst?

På TNG hjälper vi dig med allt inom bemanning för din kundtjänst. Det kan handla om att hyra in en bemanningskonsult, eller bemanningslösningar som anpassas efter våra kunders arbetstoppar på dag-, vecko- och månadsbasis och hos vissa kunder 24 h om dygnet.

Vi kan också ta helhetsansvaret för hela din bemanning via vår tjänst TNG Pool. Här avlasta dig med rekrytering, schemaläggning samt helhetsansvaret för din bemanning. Det sker via en utvald kundservice-pool med dedikerade konsulter tillgängliga när behov uppstår.

Boka möte direkt!

Här kan du som vill veta mer om någon av våra tjänster inom rekrytering och bemanning av kundtjänstmedarbetare boka ett möte, fysiskt eller digitalt, med en av våra rekryterare.

Boka möte här!

Rekrytera till kundservice i Stockholm

Rekrytera eller hyr in medarbetare till kundservice i Stockholm! Som rekryteringsfirma och bemanningsbolag hjälper vi ofta företag att tillsätta roller inom kundsupport och servicecenter.

Vi utför löpande uppdrag där vi tillsätter kundservicemedarbetare i Stockholm med omnejd och hjälper företag i Uppsala, Södertälje, Norrköping, Gävle och upp i norra Sverige.

 

Rekrytera till kundservice i Stockholm
Rekrytering inom kundtjänst i Stockholm och norra Sverige

Stockholm

Pyramidvägen 7
16956 Solna
  08-219200

Rekrytering inom kundtjänst i Malmö

Malmö

Nordenskiöldsgatan 24
211 19 Malmö
  08-21 92 00

Rekrytera till kundservice i Malmö

Saknar du medarbetare till kundservice i Malmö? Då får du gärna höra av dig till vårt rekryteringsföretag- och bemanningsfirma i Skåne. Här får du hjälp när du behöver stärka upp med fler kundtjänstmedarbetare eller chefer till din kundtjänst, helpdesk och customer support.

Vi tar oss an rekryteringar och hyr ut medarbetare inom kundservice i hela Skåne, som Lund, Kristianstad, Höör, Helsingborg, Trelleberg och Ystad, men även i Bromölla, Hässleholm, Ängelholm och övriga Sverige.

 

Rekrytera till kundservice i Malmö

Rekryteringsuppdrag till kundtjänst i Örebro

Står du inför att rekrytera eller bemanna medarbetare inom kundservice i Örebro? Vi på TNG hjälper gärna till att para ihop dig med rätt talanger.

Våra rekryterare och researchers arbetar löpande med dessa typer av uppdrag. Vi rekryterar och hyr även ut kundtjänstmedarbetare till orter som Arboga, Kopparberg, Degerfors, Västerås, Hallsberg, Eskilstuna, Munksjö, Katrineholm och Karlskoga.

 

Rekrytera till kundtjänst i Örebro
Rekrytering och bemanning inom kundtjänst i Örebro och Mälardalen

Örebro

Kungsgatan 8
702 11 Örebro
  08-21 92 00

Rekrytering till kundtjänst i Göteborg och västra Sverige

Göteborg

Östra Hamngatan 16
411 09 Göteborg
  031-7612220

Rekrytering inom kundtjänst i Göteborg

Dags att stärka upp din kundtjänst i Göteborg? Då har du kommit rätt.

Våra rekryteringsspecialister på TNG har många års erfarenhet inom rekrytering och bemanning av medarbetare inom kundtjänst. Vårt fysiska kontor är beläget i centrala Göteborg, men vi tar oss an uppdrag runtom Hisingen, Partille, Mölndal, Kungälv, Borås, Mölnlycke, Landvetter, Ale, Lerum, ner mot Kungsbacka och upp mot Stenungsund.

 

Rekrytera inom kundservice i Göteborg

Rekommenderat för dig

Visa alla