TNG

Jag vill hitta nya medarbetare!

Rekrytering och bemanning inom kundservice och kundtjänst

Spegla din kundbas – rekrytera fördomsfritt inom kundservice

Precis som ditt företag sätter vi på TNG alltid kunden i fokus. Och just därför, vet vi hur viktig kundserviceavdelningen är för att skapa nöjda kunder, nya affärer och bygga ert varumärke. Vi vet att rätt medarbetare är nycken till framgång och måste förstå er kundgrupp. Därför rekryterar vi fördomsfritt eftersom det bidrar till mångfald och innovation på en arbetsplats. Och blir en spegelbild av verkligheten. 

TNG har lång erfarenhet av fördomsfri rekrytering och bemanning inom kundtjänst och kundservice. Våra rekryterare är mycket kunniga och vana att rekrytera och bemanna kundtjänster på både stora och små företag i hela Sverige. De lägger lika mycket energi och tid på uppdrag där vi hyr ut personal som när vi hjälper kunder med en rekrytering.

Oavsett typ av uppdrag är den gemensamma nämnaren densamma: Att hitta unika stjärnor, med rätt kompetens och potential. Är du kanske en av dem? Se alla lediga jobb inom kundtjänst här!

3 skäl att välja TNG

 1. Vi sköter allt åt dig

  Genom vår tjänst TNG Pool sköter vi rekrytering och schemaläggning när du behöver hyra in personal på kort- och långsikt till din kundservice.

 2. Skräddarsydda testpaket

  Vi testar alla våra sökande och identifierar deras service- och simultanförmåga, samt utvecklingspotential.

 3. De sökande är våra kunder

  Alla som söker jobb idag kan vara potentiella eller befintliga kunder. På TNG har vi därför skapat en kandidatupplevelse där alla kandidater hanteras som kunder.

Vi mäter service- och simultanförmåga

För att lyckas snabbt och rätt med ditt uppdrag jobbar vi med en fördomsfri kompetensbaserad rekryteringsprocess som ser till kandidaternas potential och vad hen kan åstadkomma inom kompetensområdet service. Helt enkelt – vi vill hitta den kandidat som är mest lämpad för din verksamhet och verklighet.

De flesta kundtjänster har olika behov och för att lyckas skapa ett team som speglar din målgrupp och utmaningar arbetar vi med objektiva fördomsfria kandidaturval och skräddarsydda personlighets- och färdighetstester för dina roller inom kundservice. Syftet är att identifiera och mäta service- och simultanförmåga hos de sökande samt deras framtida arbetspotential utifrån förutsättningarna på din arbetsplats.

Alla sökande får därför genomföra våra arbetspsykologiska screeningtester innan vi läser deras CV, vilket gör att vi låter dina utvalda kompetensen stå i fokus och inte magkänslan.

Personal på kort varsel

Många gånger behöver våra kunder snabbt bemanna sin kundservice. I vissa fall på kort varsel och mellan 20-50 konsulter vid samma tillfälle. Det lyckas vi göra med vår tjänst Quality & Quantity Recruitments (Q&Q). Samtidigt kan vår tjänst TNG Pool avlasta dig med rekrytering, schemaläggning och samt helhetsansvaret för din bemanning. Det sker via en utvald kundservice-pool med dedikerade konsulter – tillgängliga när behov uppstår.

Bemanning och rekrytering på dina villkor

Vi kan hjälpa dig med hela din rekrytering eller bemanning på hel- eller deltid inom kundtjänst. Vi jobbar framgångsrikt med bemanningslösningar som anpassas efter våra kunders arbetstoppar på dag-, vecko- och månadsbasis och hos vissa kunder 24-h om dygnet. Vi har också erfarenhet och kunskap av att rekrytera och bemanna kundservicepersonal som pratar svenska, norska, danska, finska, samt franska och engelska.

Några områden inom kundservice som vi rekryterat till i år

 • Kundsupport
 • Servicecenter
 • Kundtjänst
 • Helpdesk
 • Customer support
 • Kundservicemedarbetare
 • Handläggare

Behöver du ny personal?

Fyll i informationen här nedan så hör vi av oss!