TNG
TNG hjälper till med rekrytering, bemanning och personaluthyrning inom kundservice och kundtjänst - fördomsfritt och kompetensbaserat.

Fördomsfri rekrytering och bemanning inom kundservice

Spegla din kundbas – rekrytera eller hyr personal inom kundservice

Precis som ditt företag sätter vi på TNG alltid kunden i fokus. Just därför vet vi hur viktig kundserviceavdelningen är för att skapa nöjda kunder, nya affärer och bygga ert varumärke. Vi vet att rätt medarbetare är nycken till framgång och att de måste förstå er kundgrupp. Vi rekryterar och hyr ut personal fördomsfritt, eftersom det bidrar till mångfald och innovation på en arbetsplats. Och blir en spegelbild av verkligheten. 

TNG har lång erfarenhet av fördomsfri rekrytering och bemanning inom kundtjänst och kundservice. Våra rekryterare är mycket kunniga och vana att rekrytera och bemanna kundtjänster på både stora och små företag i hela Sverige. De lägger lika mycket energi och tid på uppdrag där vi hyr ut personal som när vi hjälper kunder med en rekrytering.

Oavsett typ av uppdrag är den gemensamma nämnaren densamma: Att hitta unika stjärnor, med rätt kompetens och potential. Är du kanske en av dem? Se alla lediga jobb inom kundtjänst här!

Rekrytering och bemanning inom kundtjänst
Bli kontaktad av våra rekryteringsspecialister!

Vill du veta mer om hur TNG kan hjälpa dig med rekrytering och bemanning inom kundtjänst? Lämna dina kontaktuppgifter i formuläret och beskriv vilken typ av roll du söker, så återkommer vi strax med ett lösningsförslag!

Rekrytering inom kundtjänst med TNG - specialister på fördomsfri rekrytering och bemanning

Rätt medarbetare för din verksamhet

För att lyckas snabbt och rätt med ditt uppdrag jobbar vi med en fördomsfri kompetensbaserad rekryteringsprocess. Här ligger fokus på varje kandidats potential och vad hen kan åstadkomma inom kompetensområdet service. Vi vill helt enkelt hitta den kandidat som är mest lämpad för din verksamhet och verklighet.

De flesta kundtjänster har olika behov. För att lyckas skapa ett team som speglar din målgrupp och utmaningar arbetar vi med objektiva fördomsfria kandidaturval och skräddarsydda personlighets- och färdighetstester för dina roller inom kundservice. Syftet är att identifiera och mäta service- och simultanförmåga hos de sökande, samt deras framtida arbetspotential utifrån förutsättningarna på din arbetsplats.

Alla sökande får därför genomföra våra arbetspsykologiska screeningtester innan vi läser deras CV. På så sätt låter vi dina utvalda kompetenser stå i fokus. Inte magkänslan.

Rekrytering och bemanning inom kundtjänst och kundservice - TNG
Rekrytering och bemanning inom kundservice

3 skäl att välja TNG

 1. Snabbt på plats

  Våra riktade marknadsföringskanaler gör att vi snabbt får tag på rätt kundtjänstmedarbetare som direkt levererar på din arbetsplats.

 2. Skräddarsydda testpaket

  Vi testar alla våra sökande och identifierar deras service- och simultanförmåga, samt utvecklingspotential.

 3. De sökande är våra kunder

  Alla som söker jobb idag kan vara potentiella eller befintliga kunder. På TNG har vi därför skapat en kandidatupplevelse där alla kandidater hanteras som kunder.

Personal snabbt på plats när du anlitar TNG för rekrytering inom kundservice och kundtjänst

Personal på kort varsel

Många gånger behöver våra kunder snabbt bemanna sin kundservice. I vissa fall på kort varsel och mellan 2050 konsulter vid samma tillfälle. Det lyckas vi göra med vår tjänst Quality & Quantity Recruitments (Q&Q).

Samtidigt kan vår tjänst TNG Pool avlasta dig med rekrytering, schemaläggning samt helhetsansvaret för din bemanning. Det sker via en utvald kundservice-pool med dedikerade konsulter tillgängliga när behov uppstår.

Flexibla lösningar inom rekrytering och bemanning

TNG kan hjälpa dig med din rekrytering eller bemanning inom kundtjänst, på hel- eller deltid. Vi jobbar framgångsrikt med bemanningslösningar som anpassas efter våra kunders arbetstoppar på dag-, vecko- och månadsbasis och hos vissa kunder 24-h om dygnet. Vi har också erfarenhet och kunskap av att rekrytera och bemanna kundservicepersonal som pratar svenska, norska, danska, finska, samt franska och engelska.

VILL DU VETA MER? KONTAKTA OSS!

Roller inom kundtjänst vi rekryterat till - TNG
Några områden inom kundservice som vi rekryterat till i år:
 • Kundsupport
 • Servicecenter
 • Kundtjänst
 • Helpdesk
 • Customer support
 • Kundservicemedarbetare
 • Handläggare
stockholm rekrytering kundservice kundtjänst

Rekrytera till kundservice i Stockholm

Rekrytera eller hyr in medarbetare till kundservice i Stockholm! Som rekryteringsfirma och bemanningsbolag hjälper vi ofta företag att tillsätta roller inom kundtjänst.

Vi utför löpande uppdrag där vi tillsätter kundservicemedarbetare i Stockholm med omnejd och hjälper företag i Uppsala, Södertälje, Norrköping, Gävle och upp i norra Sverige.

 

Rekrytera kundservicemedarbetare i Stockholm
rekrytering kundservice kundtjänst malmö

Rekrytera till kundservice i Malmö

Saknar du medarbetare till kundservice i Malmö? Då får du gärna höra av dig till vårt rekryteringsföretag- och bemanningsfirma i Skåne. Här får du hjälp när du behöver stärka upp med fler kundtjänstmedarbetare eller chefer till din kundtjänst.

Vi tar oss an rekryteringar och hyr ut medarbetare inom kundservice i hela Skåne, som Lund, Kristianstad, Höör, Helsingborg, Trelleberg och Ystad, men även i Bromölla, Hässleholm, Ängelholm och övriga Sverige.

 

Rekrytera till kundservice i Malmö
rekrytera kundservice örebro

Rekryteringsuppdrag till kundtjänst i Örebro

Står du inför att rekrytera eller bemanna medarbetare inom kundservice i Örebro? Vi på TNG hjälper gärna till att para ihop dig med rätt talanger.

Våra rekryterare och researchers arbetar löpande med dessa typer av uppdrag. Vi rekryterar och hyr även ut personer inom kundservice till orter som Arboga, Kopparberg, Degerfors, Västerås, Hallsberg, Eskilstuna, Munksjö, Katrineholm och Karlskoga.

 

Rekrytera till kundtjänst i Örebro
rekrytera kundservice kundtjänst göteborg

Rekrytering av kundservicemedarbetare i Göteborg

Dags att stärka upp din kundtjänst i Göteborg? Då har du kommit rätt.

Våra rekryteringsspecialister på TNG har många års erfarenhet inom rekrytering och bemanning av medarbetare inom kundtjänst. Vårt fysiska kontor är beläget i centrala Göteborg, men vi tar oss an uppdrag runtom Hisingen, Partille, Mölndal, Kungälv, Borås, Mölnlycke, Landvetter, Ale, Lerum, ner mot Kungsbacka och upp mot Stenungsund.

 

Rekrytera kundservicemedarbetare i Göteborg