TNG
TNG hjälper till med rekrytering, bemanning och personaluthyrning inom kundservice och kundtjänst - fördomsfritt och kompetensbaserat.

Fördomsfri rekrytering och bemanning kundservice

På TNG rekryterar och hyr vi ut personal fördomsfritt. Det bidrar till mångfald i teamet, ökar kundnöjdheten och speglar era kunder bättre.

Rekrytera och hyr medarbetare som speglar din kundbas

På TNG har vi lång erfarenhet av rekrytering och bemanning inom kundtjänst. Vi vet att rätt kundtjänstpersonal är avgörande för att skapa nöja kunder, nya affärer och bygga ert varumärke. För att lyckas arbetar vi enligt en kompetensbaserad, fördomsfri och datadriven rekryteringsmetodik. Det innebär att vi fokuserar på fakta och hur dina framtida medarbetare kommer att prestera på jobbet. Inte hur de ser ut, deras ålder, intressen, bakgrund eller kön. Resultatet? Ett diversifierat urval av kundtjänstmedarbetare som förstår er kundgrupp och levererar service i världsklass – samtidigt som de bidrar till ökad mångfald och innovation på arbetsplatsen.

Med TNG får du:

 • Riktade marknadsföringskanaler som gör att vi snabbt får tag på rätt kundtjänstmedarbetare som direkt levererar på din arbetsplats.
 • Skräddarsydda tester för alla sökande som identifierar service- och simultanförmåga samt utvecklingspotential.
 • En kandidatupplevelse där alla kandidater hanteras som kunder, vilket återspeglar sig positivt på ert employer brand då alla som söker jobb idag kan vara potentiella eller befintliga kunder.

Boka möte med oss

Kunder vi jobbar med just nu

TNG hjälper dig hitta rätt medarbetare inom kundservice

Mäter och kvalitetssäkrar serviceförmåga

De flesta kundtjänster har olika behov. För att lyckas skapa ett team som speglar din målgrupp och utmaningar arbetar vi med inkluderande marknadsföring och kandidatattraktion som lockar jobbsökare i alla åldrar, bakgrunder och kön. Samtliga som söker får genomföra skräddarsydda personlighets- och färdighetstester anpassade efter just dina roller inom kundservice. Syftet är att identifiera och mäta service- och simultanförmåga hos de sökande, samt deras framtida arbetspotential på din arbetsplats.

Kort sagt: vi öppnar upp rekryteringen och hittar den kandidat som är mest lämpad för just din serviceverksamhet och verklighet.

Rekrytera och hyr personal inom kundtjänst med kort varsel

Personal på kort varsel

Behöver du snabbt bemanna eller rekrytera till er existerande kundservice? Eller kanske starta upp en helt ny avdelning? Då kan vi hjälpa dig! Med vår tjänst för volymrekrytering kan vi på kort varsel tillsätta 1050 medarbetare vid ett och samma tillfälle.

Söker du dansk- norsk- eller finsktalande kundservicepersonal? Vi har också erfarenhet och kunskap av att rekrytera och bemanna medarbetare inom kundtjänst som pratar andra språk än svenska. Exempelvis norska, danska, finska, samt franska och engelska.

Kundtjänstmedarbetare snabbt på plats när du anlitar TNG som bemanningsföretag

Hyra istället för att rekrytera inom kundtjänst?

På TNG hjälper vi dig med allt inom bemanning för din kundtjänst. Det kan handla om att hyra in en bemanningskonsult, eller bemanningslösningar som anpassas efter våra kunders arbetstoppar på dag-, vecko- och månadsbasis. Och hos vissa kunder 24 h om dygnet.

Vi kan också ta helhetsansvaret för hela din bemanning via vår tjänst TNG Pool. Här avlastar vi dig med rekrytering och schemaläggning. Kort sagt helhetsansvaret för din bemanning! Det sker via en utvald kundservice-pool med dedikerade konsulter tillgängliga när behov uppstår.

Roller vi löpande tillsätter inom kundtjänst

 • Kundtjänstmedarbetare
 • Receptionist
 • Kundsupport
 • Customer service medarbetare
 • Koordinator
 • KYC Agent
 • Kundservicemedarbetare
 • Gymvärd
 • Helpdeskmedarbetare
 • Kundtjänstpersonal
 • Teamlead kundtjänst
 • Kundkoordinator

Den största skillnaden om man jämför TNG med andra aktörer är synsättet på hur man rekryterar. Det känns modernt, lite annorlunda och väl genomtänkt även vad det gäller att nyttja digitala kanaler.

– Fredrik Krüeger, HR-chef på Fitness24Seven
Vi på TNG kan hjälpa dig att kompetensbaserat och fördomsfritt hjälpa dig att rekrytera er nästa medarbetare inom kundtjänst.

Redo att stärka upp teamet?

Hej! Vad roligt att du hittat hit. Vill du veta mer om hur TNG kan hjälpa dig med rekrytering och bemanning inom kundtjänst? Lämna dina kontaktuppgifter och beskriv vilken roll du söker så blir du strax uppringd. Vi ser fram emot att hjälpa dig hitta rätt kundtjänstmedarbetare för just din verksamhet!

Rekrytera till kundservice i Stockholm

Rekrytera eller hyr in medarbetare till kundservice i Stockholm eller i östra och norra Sverige. Som rekryteringsfirma och bemanningsbolag hjälper vi ofta företag att tillsätta roller inom kundsupport och servicecenter.

Vi utför löpande uppdrag där vi tillsätter personal inom kundtjänst i Stockholm med omnejd och hjälper företag i Uppsala, Södertälje, Norrköping, Gävle och upp i norra Sverige.

08-219200
info@tng.se

Visa på karta

Rekrytera till kundservice i Malmö

Saknar du medarbetare till kundservice i Malmö eller Skåne? Då får du gärna höra av dig till vårt rekryteringsföretag- och bemanningsfirma i regionen. Här får du hjälp när du behöver stärka upp med fler medarbetare eller chefer till din kundtjänst, helpdesk och customer support.

Vi tar oss an rekryteringar och hyr ut medarbetare inom kundservice i hela Skåne. Till exempel Lund, Kristianstad, Höör, Helsingborg, Trelleberg och Ystad, men även i Bromölla, Hässleholm och Ängelholm.

08-21 92 00
info@tng.se

Visa på karta

Rekryteringsuppdrag till kundtjänst i Örebro

Står du inför att rekrytera eller bemanna medarbetare inom kundservice i Örebro, Mälardalen eller Dalarna? Då har du hittat rätt. Vi på TNG hjälper gärna till att para ihop dig med rätt talanger.

Våra rekryterare och researchers arbetar löpande med dessa typer av uppdrag. Vi rekryterar och hyr ut kundtjänstmedarbetare i hela regionen så som Arboga, Kopparberg, Degerfors, Västerås, Hallsberg, Eskilstuna, Munksjö, Katrineholm och Karlskoga.

08-21 92 00
info@tng.se

Visa på karta

Rekrytering inom kundtjänst i Göteborg

Dags att stärka upp din kundtjänst i Göteborg eller västra Sverige? Då har du kommit rätt.

Våra rekryteringskonsulter på TNG har många års erfarenhet inom rekrytering och bemanning av medarbetare inom kundtjänst. Vårt fysiska kontor är beläget i centrala Göteborg och vi bemannar med personal på Hisingen, Partille, Mölndal, Kungälv, Borås, Mölnlycke, Landvetter, Ale, Lerum, ner mot Kungsbacka och upp mot Stenungsund. Dessutom hyr vi ut personal i Jönköping och Halmstad.

031-7612220
info@tng.se

Visa på karta

Nyhetsbrev om fördomsfri rekrytering från TNGInsights och trender inom fördomsfri rekrytering – direkt till din mail

Vill du hålla dig uppdaterad med de senaste trenderna inom fördomsfri rekrytering, mångfald och inkludering? Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få nyheter, insights och inspiration direkt till din inkorg. Kostnadsfritt varje månad.

Prenumerera på nyhetsbrevet