TNG
rekryteringsprojekt två kvinnor kontorsmiljö

Stora rekryteringsprojekt – RPO-lösningar

Ja, det går att kombinera kvalitet med kvantitet – vi vet hur!

Quality & Quantity Recruitments, eller Q&Q, är en tjänst från TNG där vi hjälper kunder med stora rekryteringsprojekt där ett stort antal lediga tjänster ska tillsättas med samma profil. Med hög kvalitet. Kostnadseffektivt.

Att kombinera kvalitet med låga kostnader är något som utmanar. Det vet vi. Det är ingen enkel ekvation – men vi har utvecklat en unik metodik som fungerar. Genom att se bortom det uppenbara utmanar vi på TNG varje dag den klassiska rekryteringsprocessen. Och det är just det Q&Q gör. För vi gör allt tvärtom. Och för dig som kund blir resultatet snabbt tydligt: bättre kandidater samtidigt som du sparar tid och resurser.

Stora rekryteringsprojekt - kostnadseffektiva RPO-lösningar via TNG
Ta hjälp av TNG vid stora rekryteringsprojekt

Fördelar för dig som kund:

  • Mer tid över

    Att rekrytera många personer på en gång är både tids- och resurskrävande. Genom att lägga hela ansvaret på oss sparar du tid och resurser för HR-avdelningen och rekryterande chef.

  • Sänkta kostnader

    Rekryteringskostnaden sjunker eftersom vi har en effektiv rekryteringsprocess – samtidigt som vi höjer kvaliteten på rekryterade kandidater.

  • Bredare urval

    Du får en större och bredare kandidatpool vid urval. Med andra ord: högre sannolikhet att lyckas hitta toppkandidaterna!

Recruitment Process Outsorcing

Effektiv process

Vi utvecklade Q&Q för att möta dagens utveckling där det blir allt vanligare med att låta externa specialister sköta företagets rekryteringar – så kallad RPO (Recruitment Process Outsorcing). I USA har t.ex. Fed-ex och Harley-Davidson framgångsrikt använt RPO för sina stora volymrekryteringar. I Sverige företag som vår kund URB-it.

Q&Q är en tjänst som även vid stora rekryteringar analyserar kandidaternas potential. Och vi gör det på riktigt. Vi sänker inte kvaliteten utan det handlar om att ta fram en riktigt bra process för att utföra dessa rekryteringar effektivt. Och den har vi.

Tjänsten riktar sig främst till företag i behov av att göra stora rekryteringar med samma profil inom en koncentrerad tidsperiod. Till exempel inom kundservice och IT-support eller vid nyetableringar och uppstart av nya lokalkontor, samt företag.

Q & Q - volymrekrytering via TNG

Så här fungerar Q&Q

Under processen jobbar vi nära kunden – och blir under denna period deras rekryteringsavdelning. Tillsammans med kund gör vi en fördjupad kompetensanalys.

Baserat på kompetensbehoven sätter våra seniora rekryterare sedan ihop en rekryteringsprocess med hjälp av senaste verktygen och där kandidater  med bäst inre potential, drivkraft, begåvning, förmågor och egenskaper väljs ut för dig.

Stora rekryteringsprojekt – kostnadseffektiva RPO-lösningar - TNG
Bli kontaktad av våra rekryteringsspecialister!

Vill du veta mer och kanske låt oss ta hela ansvaret för ditt stora rekryteringsprojekt? Lämna dina kontaktuppgifter i formuläret och beskriv vilken/vilka typ av roll/roller du söker, så återkommer vi strax med ett lösningsförslag!