TNG

JAG VILL VETA MER!

Stora rekryteringsprojekt – RPO-lösningar

Ja, det går att kombinera kvalitet med kvantitet – vi vet hur!

Quality & Quantity Recruitments, eller Q&Q, är en tjänst från TNG där vi hjälper kunder med stora rekryteringsprojekt där ett stort antal lediga tjänster ska tillsättas med samma profil. Med hög kvalitet. Kostnadseffektivt.

Att kombinera kvalitet med låga kostnader är något som utmanar. Det vet vi. Det är ingen enkel ekvation men vi har utvecklat en unik metodik som fungerar – och även här såg vi bortom det uppenbara och vågade utmana den klassiska rekryteringsprocessen. Och det gör Q&Q. För vi gör allt tvärtom. Och resultatet för kunden blir snabbt tydligt: bättre kandidater samtidigt som både tid och resurser frigörs.

Effektiv process

Vi utvecklade Q&Q för att möta dagens utveckling där det blir allt vanligare med att låta externa specialister sköta företagets rekryteringar – så kallad RPO (Recruitment Process Outsorcing). I USA har t.ex. Fed-ex och Harley-Davidson framgångsrikt använt RPO för sina stora volymrekryteringar. I Sverige företag som vår kund URB-it.

Q&Q är en tjänst som även vid stora rekryteringar analyserar kandidaternas potential. Och vi gör det på riktigt. Vi sänker inte kvaliteten utan det handlar om att ta fram en riktigt bra process för att utföra dessa rekryteringar effektivt. Och den har vi.

Tjänsten riktar sig främst till företag i behov av att göra stora rekryteringar med samma profil inom en koncentrerad tidsperiod t.ex. inom kundservice och IT-support eller vid nyetableringar och uppstart av nya lokalkontor, samt företag.

Så här fungerar Q&Q

Under processen jobbar vi nära kunden – och blir under denna period deras rekryteringsavdelning. Tillsammans med kund gör vi en fördjupad kompetensanalys. Baserat på kompetensbehoven sätter våra seniora rekryterare sedan ihop en rekryteringsprocess med hjälp av senaste verktygen och där kandidater  med bäst inre potential, drivkraft, begåvning, förmågor och egenskaper väljs ut för dig.

Fördelarna

  • Sparar tid och resurser på HR-avdelningen och rekryterande chef genom att lägga hela ansvaret på oss då det är tids- och resurskrävande att rekrytera så många personer på en gång.
  • Rekryteringskostnaden sjunker eftersom vi har en effektiv rekryteringsprocess – samtidigt som vi höjer kvaliteten på rekryterande kandidater.
  • Ger dig en större och bredare kandidatpool vid urval.

Vill du veta mer och kanske låt oss ta hela ansvaret för ditt stora rekryteringsprojekt? Hör av dig!

INTRESSANT – KONTAKTA MIG!

Fyll i formuläret nedan så hör vi av oss samma dag.