TNG
Rekrytera eller hyra in medarbetare inom marknadsföring och digital kommunikation? Konktakta oss på TNG så hjälper vi dig. Snabbt, fördomsfritt och kostnadseffektivt.

Rekrytering och bemanning inom marknadsföring

Rekrytera eller hyr marknadsförare – snabbt, kvalitetssäkrat och fördomsfritt

Behöver du rekrytera marknadsförare eller under en begränsad period hyra en konsult till er marknadsavdelning? TNG har lång erfarenhet av rekrytering och bemanning inom marknadsföring och har nyligen tillsatt roller som kommunikatör, digital marknadsförare, Content Specialist och marknadskoordinatorVi gör hela jobbet åt dig medan du kan luta dig tillbaka och vänta på din nästa stjärna inom marknadsföring!

Effektiv, målgruppsanpassad kommunikation och vass digital kompetens. Det är några av de förmågor våra kunder efterfrågar när de behöver hjälp med rekrytering eller konsultuthyrning inom marknadsföring. Samtidigt ser vi hur många marknadsroller idag förändras till följd av den digitala utvecklingen. Exempelvis bör dagens marknadsmedarbetare ha insikt i förändrade kundbeteenden samt förmåga att analysera data och omvandla resultatet till relevanta marknadsaktiviteter.

Genom vår datadrivna och fördomsfria rekryteringsmetodik™ hittar våra seniora rekryterare effektivt de kandidater som matchar den snabbrörliga och digitala kommunikationsbranschens högt ställda kompetenskrav. Vi sköter allt från attraktion och talent marketing till objektiva urval, kandidatupplevelse och bakgrundskontroll. Allt för att du ska känna dig trygg att du får de bäst lämpade medarbetarna till din marknads- eller kommunikationsavdelning.

Med TNG får du alltid:

 1. Fördomsfritt kompetensmatchade specialister som snabbt är på plats och levererar från dag ett.
 2. Skräddarsydda arbetspsykologiska tester för alla sökande, innan vi läser CV.
 3. Målgruppsanpassade och inkluderande marknadsaktiviteter som attraherar rätt kandidater och stärker ert employer brand och attraktionskraft som arbetsgivare.

Rekrytera marknadsförare - kontakta TNG idag!

Hör av dig!

Vill du veta mer om hur TNG kan hjälpa dig med rekrytering och bemanning inom marknadsföring och kommunikation? Lämna dina kontaktuppgifter och beskriv vilken roll du söker så ringer vi upp dig!

Marknadsjobb vi rekryterar just nu

Kvalitetssäkrad kompetens inom kommunikation och marknadsföring

Så mäter vi marknadskompetenser

Genom vår fördomsfria och kompetensbaserade rekryteringsprocess identifierar vi vilka kandidater som har rätt förutsättningar och potential att lyckas inom just er organisation. Alla sökande får tidigt i processen genomföra arbetspsykologiska screeningtester och personlighetstester.

På så sätt hittar vi inte bara kandidaterna som är kvalificerade att hantera arbetsuppgifterna. Vi fastställer även hur väl de kan leverera i en bransch präglad av ständig förändring. Det handlar om identifiera de kandidater som besitter förmågan till självledarskap, är modiga och inte stressas av att det inte alltid finns givna svar. Vi har även tester som mäter administrativa, kreativa och analytiska färdigheter hos marknadsförare – något som våra kunder uppskattar. Utöver det tittar vi även på motivationsfaktorer.

Rekrytering inom marknadsföring

Trygghet vid rekrytering och bemanning

  På TNG ser vi långsiktigt och hållbart på företagande, affärer och människor. Vi utbildar löpande alla våra anställda i den senaste lagstiftningen kring diskriminering, compliance och GDPR. Självklart är vi också auktoriserade via Kompetensföretagen. Det gör att du kan känna dig trygg att din rekrytering eller bemanning sköts på rätt sätt.

  För att ytterligare säkerställa att vi valt rätt kandidat gör vi även bakgrundskontroller på slutkandidaten. Våra bakgrundskontroller belyser ekonomiska och juridiska frågor och säkerställer att den aktuella kandidaten verkligen är den han eller hon utger sig för vara. Vi verifierar även lämnade referenspersoner.

   Boka möte direkt!

   Här kan du som vill veta mer om någon av våra tjänster inom rekrytering och bemanning inom marknadsföring boka ett möte direkt med en av våra rekryterare.

   Boka möte här!

   Rekrytering inom marknad och kommunikation i Stockholm

   Stockholm

   Pyramidvägen 7
   169 56 Solna
     08-219200

   Rekrytera marknadsspecialister i Stockholm

   Stärk upp ditt marknadsteam i Stockholm med Content specialists, digitala kommunikatörer och copywriters. På vårt Stockholmskontor arbetar våra rekryterare, konsultchefer och kandidatansvariga som löpande hjälper organisationer att tillsätta marknadsspecialister i Stockholm.

   Behöver du en specifik roll till ditt team? Tveka inte att höra av dig till oss. Vi rekryterar till hela Stockholmsområdet, och hjälper företag i Södertälje, Uppsala, Norrköping, Gävle och även upp i norra Sverige.

    

   Rekrytera marknadsspecialister i Stockholm

   Rekrytera inom marknadsföring till Malmö

   Vårt Malmökontor ligger beläget på Nordenskiöldsgatan, centralt i Malmö. Här får du hjälp när du behöver rekrytera personer inom marknadsföring, som roller som kommunikatör, UX-designer, SEO-specialist, marknadsassistent, marknadskoordinator, digital marknadschef och marknadsansvarig.

   Hör av dig till oss när du är i behov av rekrytering och bemanning i hela Skåne, som Lund, Helsingborg, Kristianstad, Ystad och Trelleborg. Vi rekryterar brett och tar oss an uppdrag på alla orter, stora som små.

    

   Rekrytera marknadsspecialister i Malmö
   Rekrytering inom marknad och kommunikation i Malmö

   Malmö

   Nordenskiöldsgatan 24
   211 19 Malmö
     08-21 92 00

   Rekrytering inom marknadsföring och kommunikation i Göteborg

   Göteborg

   Östra Hamngatan 16
   411 09 Göteborg
     031-7612220

   Rekrytering av marknadsförare i Göteborg

   Vill du stärka upp ditt marknadsteam i Göteborg? Våra rekryteringsspecialister hjälper dig gärna när du söker marknadsförare, exempelvis roller som PR-chef, PR-ansvarig, digital analytiker, originalare, digital kommunikatör och informatör.

   Kontoret är beläget i centrala Göteborg, och vi rekryterar även på platser runtom Hisingen, Partille, Kungälv, Mölndal, Landvetter, Ale, Borås, Lerum, ner mot Kungsbacka och Stenungsund.

    

   Rekrytera marknadsförare  i Göteborg

   Rekrytera marknadsförare i Örebro

   Behöver du stärka upp ditt marknadsteam i Örebro? Hör av dig till våra erfarna rekryterare på TNG. Vi har nyligen tillsatt marknadsroller som CRM-ansvarig (relationsmarknadsförare), digital marknadsförare, Content Manager och copywriter.

   Hos oss arbetar flera affärsansvariga rekryterare och researchers som varje dag hjälper företag och organisationer att rekrytera marknadsspecialister. Vi rekryterar och hyr även ut personer inom marknadsföring till orter som Arboga, Kopparberg, Degerfors, Karlskoga, Munksjö, Kumla, Katrineholm, Eskilstuna, Hallberg och Västerås.

   Rekrytera marknadsförare i Örebro
   Rekrytering inom marknadsföring och kommunikation i Örebro

   Örebro

   Kungsgatan 8
   702 11 Örebro
     08-21 92 00