TNG
Rekrytera eller hyra in medarbetare inom marknadsföring och digital kommunikation? Konktakta oss på TNG så hjälper vi dig. Snabbt, fördomsfritt och kostnadseffektivt.

Rekrytering och bemanning inom marknadsföring

Rekrytera eller hyr marknadsförare – snabbt, kvalitetssäkrat och fördomsfritt.

Behöver du rekrytera marknadsförare eller under en begränsad period hyra en konsult till er marknadsavdelning? TNG har lång erfarenhet av rekrytering och bemanning inom marknadsföring och har nyligen tillsatt roller som kommunikatör, digital marknadsförare, Content Specialist och marknadskoordinator. Vi gör hela jobbet åt dig medan du kan luta dig tillbaka och vänta på din nästa stjärna inom marknadsföring!

Effektiv, målgruppsanpassad kommunikation och vass digital kompetens. Det är några av de förmågor våra kunder efterfrågar när de behöver hjälp med rekrytering eller konsultuthyrning inom marknadsföring. Samtidigt ser vi hur många marknadsroller idag förändras till följd av den digitala utvecklingen. Exempelvis bör dagens marknadsmedarbetare ha insikt i förändrade kundbeteenden samt förmåga att analysera data och omvandla resultatet till relevanta marknadsaktiviteter.

Genom vår datadrivna och fördomsfria rekryteringsmetodik™ hittar våra seniora rekryterare effektivt de kandidater som matchar den snabbrörliga och digitala kommunikationsbranschens högt ställda kompetenskrav. Vi sköter allt från attraktion och talent marketing till objektiva urval, kandidatupplevelse och bakgrundskontroll. Allt för att du ska känna dig trygg att du får de bäst lämpade medarbetarna till din marknads- eller kommunikationsavdelning.

Fördomsfri rekrytering och bemanning inom marknadsföring och kommunikation
Rekrytering och bemanning inom marknadsföring och kommunikation

3 skäl att välja TNG

 1. Rätt kompetens och datadriven urvalsmetod

  Med moderna verktyg och vår fördomsfria rekryteringsprocess med anonymiserade ansökningar, skräddarsydda arbetspsykologiska tester och objektiva urval sätter vi fakta och mätbar kompetens framför ”magkänsla”, fördomar och subjektiva tolkningar. Det gör att du som kund får de bästa medarbetarna som levererar i din organisation, idag och i framtiden.

 2. Vi lyfter ert employer brand

  Vi jobbar aktivt med talent marketing och har en transparent och rättvis kandidatupplevelse där vi hanterar jobbsökare som kunder och alltid ger återkoppling. Något som stärker ert employer brand och attraktionskraft som arbetsgivare.

 3. En trygg och hållbar samarbetspartner

  På TNG ser vi långsiktigt och hållbart på företagande, affärer och människor. Vi utbildar löpande alla våra anställda i den senaste lagstiftningen kring diskriminering, compliance och GDPR. Självklart är vi också auktoriserade via Kompetensföretagen. Det gör att du kan känna dig trygg att din rekrytering eller bemanning sköts på rätt sätt.

Rekrytering inom marknad - snabbt, kvalitetssäkrat och fördomsfritt

Så mäter vi marknadskompetenser

Genom vår fördomsfria och kompetensbaserade rekryteringsprocess identifierar vi vilka kandidater som har rätt förutsättningar och potential att lyckas inom just er organisation. Alla sökande får tidigt i processen genomföra arbetspsykologiska screeningtester och personlighetstester.

På så sätt hittar vi inte bara kandidaterna som är kvalificerade att hantera arbetsuppgifterna. Vi fastställer även hur väl de kan leverera i en bransch präglad av ständig förändring. Det handlar om identifiera de kandidater som besitter förmågan till självledarskap, är modiga och inte stressas av att det inte alltid finns givna svar. Vi har även tester som mäter administrativa, kreativa och analytiska färdigheter hos marknadsförare – något som våra kunder uppskattar. Utöver det tittar vi även på motivationsfaktorer.

Boka möte med oss direkt!

Här kan du som vill veta mer om någon av våra tjänster inom rekrytering och bemanning boka ett möte direkt med en av våra kundansvariga säljare.

Rekrytering inom marknadsföring

Kvalitetssäkring med bakgrundskontroller

För att ytterligare säkerställa att vi valt rätt kandidat gör vi även bakgrundskontroller på slutkandidaten. Våra bakgrundskontroller belyser ekonomiska och juridiska frågor och säkerställer att den aktuella kandidaten verkligen är den han eller hon utger sig för vara. Vi verifierar även lämnade referenspersoner.

Snabb, enkel och fördomsfri rekrytering och bemanning inom marknad och kommunikation - TNG
Roller inom marknad vi tillsatt i år:
 • Marknadsassistent
 • Marknadskoordinator
 • Digital marknadschef och marknadsansvarig
 • PR-chef och PR-ansvarig
 • Digital analytiker
 • Originalare
 • Digital kommunikatör
 • Informatör
 • CRM-ansvarig (relationsmarknadsförare)
 • Digital marknadsförare
 • Content Manager
 • Content Specialist
Rekrytera marknadsförare med TNG
Bli kontaktad av våra rekryteringsspecialister!

Vill du veta mer om hur TNG kan hjälpa dig med rekrytering och bemanning inom marknadsföring och kommunikation? Lämna dina kontaktuppgifter i formuläret och beskriv vilken typ av roll du söker, så återkommer vi strax med ett lösningsförslag!

rekryteringsföretag stockholm marknadsföring

Rekrytera marknadsspecialister i Stockholm

Stärk upp ditt marknadsteam i Stockholm med Content specialists, digitala kommunikatörer och copywriters. På vårt Stockholmskontor arbetar våra rekryterare, konsultchefer och kandidatansvariga som löpande hjälper organisationer att tillsätta marknadsspecialister i Stockholm.

Behöver du en specifik roll till ditt team? Tveka inte att höra av dig till oss. Vi rekryterar till hela Stockholmsområdet, och hjälper företag i Södertälje, Uppsala, Norrköping, Gävle och även upp i norra Sverige.

 

Rekrytera marknadsspecialister i Stockholm
rekrytering marknadsföring malmö

Rekrytera inom marknadsföring till Malmö

Vårt Malmökontor ligger beläget på Nordenskiöldsgatan, centralt i Malmö. Här får du hjälp när du behöver rekrytera personer inom marknadsföring, som roller som kommunikatörer, UX-designers och SEO-specialister.

Hör av dig till oss när du är i behov av rekrytering och bemanning i hela Skåne, som Lund, Helsingborg, Kristianstad, Ystad och Trelleborg. Vi rekryterar brett och tar oss an uppdrag på alla orter, stora som små.

 

Rekrytera marknadsspecialister i Malmö
rekrytera marknadsförare örebro

Rekrytera marknadsförare i Örebro

Behöver du stärka upp ditt marknadsteam i Örebro? Hör av dig till våra erfarna rekryterare på TNG.

Hos oss arbetar flera affärsansvariga rekryterare och researchers som varje dag hjälper företag och organisationer att rekrytera marknadsspecialister såväl som copywriters och digitala kommunikatörer. Vi rekryterar och hyr även ut personer inom marknadsföring till orter som Arboga, Kopparberg, Degerfors, Karlskoga, Munksjö, Kumla, Katrineholm, Eskilstuna, Hallberg och Västerås.

 

Rekrytera marknadsförare i Örebro
marknadsföring rekrytering göteborg

Rekrytering av marknadsförare i Göteborg

Vill du stärka upp ditt marknadsteam i Göteborg? Våra rekryteringsspecialister hjälper dig gärna när du söker marknadsförare.

Kontoret är beläget i centrala Göteborg, och vi rekryterar även på platser runtom Hisingen, Partille, Kungälv, Mölndal, Landvetter, Ale, Borås, Lerum, ner mot Kungsbacka och Stenungsund.

 

Rekrytera marknadsförare  i Göteborg