TNG
Rekrytera eller hyra in medarbetare inom marknadsföring och digital kommunikation? Konktakta oss på TNG så hjälper vi dig. Snabbt, fördomsfritt och kostnadseffektivt.

Rekrytering och interim av specialister och chefer inom marknadsföring

Rekrytera eller hyr marknadsförare – kvalitetssäkrat och fördomsfritt

Behöver du rekrytera specialister eller chefer inom marknadsförare? Eller hyra in en interimskonsult till er marknadsavdelning? TNG har lång erfarenhet av rekrytering och interim inom marknadsföring och jobbar nära bolag som löpande behöver utveckla och digitalisera sin marknadskommunikation.  Vi gör hela jobbet åt dig medan du kan fokusera på den rullande verksamheten.

Effektiv, målgruppsanpassad kommunikation och vass digital kompetens med datadriven inställning. Det är några av de förmågor våra kunder efterfrågar när de behöver hjälp med rekrytering eller interim inom marknadsföring. Samtidigt ser vi hur många marknadsroller idag förändras till följd av den digitala utvecklingen. Exempelvis bör dagens marknadsmedarbetare ha insikt i förändrade kundbeteenden samt förmåga att analysera data och omvandla resultatet till relevanta marknadsaktiviteter. Och här kan vi hjälpa till!

Genom vår datadrivna och fördomsfria rekryteringsmetodik™ hittar våra rekryterare effektivt de kandidater som matchar den snabbrörliga och digitala kommunikationsbranschens högt ställda kompetenskrav. Vår metodik öppnar upp för fler sökande och talanger som inte annars hade hittat till din roll. Vi sköter allt från attraktion och talent marketing till objektiva urval, kandidatupplevelse och bakgrundskontroll. Allt för att du ska känna dig trygg att du får de bäst lämpade medarbetarna till din marknads- eller kommunikationsavdelning.

När du rekryterar marknadsförare med TNG får du alltid:

  1. Fördomsfritt kompetensmatchade marknadsspecialister och chefer som snabbt är på plats och levererar från dag ett.
  2. Skräddarsydda arbetspsykologiska tester för alla sökande, innan vi läser CV.
  3. Målgruppsanpassade och inkluderande marknadsaktiviteter som attraherar rätt kandidater och stärker ert employer brand och attraktionskraft som arbetsgivare.

Marknadsjobb vi rekryterar just nu

Rekrytera marknadsförare - kontakta TNG idag!

Hör av dig!

Vill du veta mer om hur TNG kan hjälpa dig med rekrytering och interim inom marknadsföring och kommunikation? Lämna dina kontaktuppgifter och beskriv vilken roll du söker så ringer vi upp dig!

Du kan även boka möte direkt eller ringa oss på  08-21 92 00

Kvalitetssäkrad kompetens inom kommunikation och marknadsföring

Så mäter vi marknadskompetenser

Genom vår fördomsfria och kompetensbaserade rekryteringsprocess identifierar vi vilka kandidater som har rätt förutsättningar och potential att lyckas inom just er organisation. Alla sökande får tidigt i processen genomföra arbetspsykologiska screeningtester och personlighetstester.

På så sätt hittar vi inte bara kandidaterna som är kvalificerade att hantera arbetsuppgifterna. Vi fastställer även hur väl de kan leverera i en bransch präglad av ständig förändring. Det handlar om identifiera de kandidater som besitter förmågan till självledarskap, är modiga, förstår data och inte stressas av att det inte alltid finns givna svar. Vi har även tester som mäter administrativa, kreativa och analytiska färdigheter hos marknadsförare – något som våra kunder uppskattar. Utöver det tittar vi även på motivationsfaktorer.

Rekrytering inom marknadsföring

Trygghet vid rekrytering och interim

På TNG ser vi långsiktigt och hållbart på företagande, affärer och människor. Vi utbildar löpande alla våra anställda i den senaste lagstiftningen kring diskriminering, compliance och GDPR. Självklart är vi också auktoriserade via Kompetensföretagen. Det gör att du kan känna dig trygg att din rekrytering och interimslösning sköts på rätt sätt.

För att ytterligare säkerställa att vi valt rätt kandidat gör vi även bakgrundskontroller på slutkandidaten. Våra bakgrundskontroller belyser ekonomiska och juridiska frågor och säkerställer att den aktuella kandidaten verkligen är den han eller hon utger sig för vara. Vi verifierar även lämnade referenspersoner.

Vi rekryterar i hela Sverige och har kontor på följande orter

Rekrytering inom marknad och kommunikation i Stockholm

Stockholm

Pyramidvägen 7
169 56 Solna
  08-219200

Rekrytera marknadsspecialister i Stockholm

Stärk upp ditt marknadsteam i Stockholm med Content specialister, informatörer, digitala kommunikatörer, brand manager, och webbredaktörer. På vårt Stockholmskontor arbetar våra rekryterare och konsultchefer som löpande hjälper organisationer att tillsätta marknadsspecialister i Stockholm.

Behöver du en specifik roll till ditt team? Tveka inte att höra av dig till oss. Vi rekryterar till hela Stockholmsområdet, och hjälper företag i Södertälje, Uppsala, Norrköping, Gävle och även upp i norra Sverige.

 

Rekrytera marknadsspecialister i Stockholm

Rekrytera inom marknadsföring till Malmö

Vårt Malmökontor ligger beläget på Nordenskiöldsgatan, centralt i Malmö. Här får du hjälp när du behöver rekrytera eller hyra in personer inom marknadsföring, t.ex. roller som kommunikatör, UX-designer, SEO-specialist, marknadsassistent, content specialist, marknadskoordinator, digital marknadschef och marknadsansvarig.

Hör av dig till oss när du är i behov av rekrytering, bemanning och interim i hela Skåne, som Lund, Helsingborg, Kristianstad, Ystad och Trelleborg, men även Blekinge. Vi tar oss an uppdrag på alla orter, stora som små.

 

Rekrytera marknadsspecialister i Malmö
Rekrytering inom marknad och kommunikation i Malmö

Malmö

Nordenskiöldsgatan 24
211 19 Malmö
  08-21 92 00

Rekrytering inom marknadsföring och kommunikation i Göteborg

Göteborg

Östra Hamngatan 16
411 09 Göteborg
  031-7612220

Rekrytering och interim av marknadsförare i Göteborg

Vill du stärka upp ditt marknadsteam i Göteborg? Våra rekryteringsspecialister hjälper dig gärna när du söker marknadsförare, exempelvis roller som PR-chef, PR-ansvarig, digital analytiker, webbredaktör, marknadskommunikatör, digital kommunikatör och informatör. Via oss kan du också hyra in specialiserade interimskonsulter.

Kontoret är beläget i centrala Göteborg, och vi rekryterar även i Partille, Kungälv, Mölndal, Landvetter, Alingsås, Borås, Lerum, ner mot Kungsbacka och Stenungsund.

 

Rekrytera marknadsförare  i Göteborg

Rekrytera och hyr marknadsförare i Örebro

Behöver du stärka upp ditt marknadsteam i Örebro? Hör av dig till våra erfarna rekryterare på TNG. Vi har nyligen tillsatt marknadsroller som CRM-ansvarig (relationsmarknadsförare), digital marknadsförare, sociala media specialister, Content Manager och copywriter.

Hos oss arbetar flera affärsansvariga rekryterare och researchers som varje dag hjälper företag och organisationer att rekrytera marknadsspecialister. Vi rekryterar och hyr även ut interimskonsulter inom marknadsföring till orter som Arboga, Kopparberg, Degerfors, Karlskoga, Munksjö, Kumla, Katrineholm, Eskilstuna, Hallberg och Västerås.

Rekrytera marknadsförare i Örebro
Rekrytering inom marknadsföring och kommunikation i Örebro

Örebro

Kungsgatan 8
702 11 Örebro
  08-21 92 00