TNG
Rekrytering, interim och konsultlösningar inom marknadsföring och digital kommunikation.

Rekrytering och interim inom marknadsföring

TNG har lång erfarenhet av att arbeta nära marknadsteam som behöver utvecklas. Vi vet vilka roller som krävs. Och vi hittar rätt medarbetare – fördomsfritt och hållbart.

Vi utvecklar ditt kommunikations- och marknadsteam!

Dags för rekrytering inom marknadsföring? Eller hyra en interimskonsult till er marknadsavdelning? TNG har lång erfarenhet som rekryteringspartner till bolag som behöver utveckla och digitalisera sin kommunikation. Dagens marknadsförare måste ha insikt i förändrade kundbeteenden samt förmåga att analysera data och omvandla resultatet till relevanta marknadsaktiviteter. Och här kan vi hjälpa till! Vi hittar kandidater som är effektiva, kan målgruppsanpassad kommunikation och har en datadriven inställning.

Genom vår datadrivna och fördomsfria rekryteringsmetodik™ hittar våra rekryterare de kandidater som matchar den snabbrörliga och digitala kommunikationsbranschens högt ställda kompetenskrav. Vår datadrivna metodik öppnar samtidigt upp för fler diversifierade talanger.

Därför ska du anlita TNG när du vill växa ditt marknadsteam och affär:

 1. Fördomsfritt kompetensmatchade marknadsförare och marknadschefer som levererar från dag ett.
 2. En transparent kandidatupplevelse där de sökande kan följa sin ansökan i realtid.
 3. Målgruppsanpassad och inkluderande talangmarknadsföring som stärker ert employer brand och attraktionskraft som arbetsgivare.

Kom igång idag!

Kunder vi arbetar med just nu

Marknadsroller vi löpande tillsätter

 • PR-chef
 • PR-ansvarig
 • Digital analytiker
 • Content Manager
 • Marknadsassistent
 • SEO-specialist
 • Brand Manager
 • Originalare
 • Digital kommunikatör
 • Informatör
 • Marknadschef
 • Marknadsansvarig
 • SEM-ansvarig
 • Projektledare
 • Content specialist
 • Marknadskoordinator
 • Digital marknadsförare
 • Marknadsförare
 • Growth specialist
 • Kommunikationsansvarig
Rekrytering eller search? Oavsett val av rekryteringstjänst får du med TNG en modern och effektiv helhetslösning där vi hittar de bäst matchade kandidaterna till din verksamhet.

Rekrytering eller search?

TNG tar alltid ett helhetsansvar för din rekrytering. Här ingår alltid en kompetensanalys, inkluderande talent marketing, digital annonsering, social spridning med hög räckvidd, sökningar i vårt Talent Network, samt fördjupad bakgrundskontroll, tester, referenstagning och garanti.

Vid kompetensbrist rekommenderar vi vår searchtjänst TNG Insight Search™. Här arbetar våra researcher med avancerade söklicenser och moderna verktyg för att samla och analysera kvalitativ och kvantitativ talangdata. Insikterna från searcharbetet används i nära samarbete med våra uppdragsgivare för att finkalibrera kandidatpitchen, sökord, kravprofil och sökvägar.

Oavsett val av rekryteringstjänst får våra uppdragsgivare en modern och effektiv helhetslösning, där TNG hittar de bäst matchade kandidaterna. Med vår searchtjänst bidrar vi dessutom med värdefulla insikter till er talangstrategi och stärker ert employer brand framåt.

TNG hjälper dig gärna med rekrytering. Men du kan också anlita oss och hyra in våra interimskonsulter och chefer.

Interimskonsulter och chefer

TNG hjälper dig gärna med rekrytering. Men du kan också anlita oss och hyra in våra interimskonsulter och chefer. Här erbjuder vi kvalitetssäkrade konsulter och interimschefer inom marknadsföring och kommunikation som garanterar säkra resultat från dag ett. En flexibel lösning när du exempelvis behöver ersätta en specialist, eller en marknadschef som slutat. Allt för att inte tappa fart i ett projekt eller att verksamheten ska avstanna.

Vi skräddarsyr interimslösningar över hela Sverige under kortare- eller längre tidsperioder och har kunniga och erfarna specialister i vårt talent nätverk som snabbt kan vara på plats.

TNG hjälper till med rekrytering inom marknadsföring och kommunikation

Så mäter vi marknadskompetenser

Genom vår fördomsfria och kompetensbaserade rekryteringsprocess identifierar vi vilka kandidater som har rätt förutsättningar och potential att lyckas inom just er organisation. Alla sökande får tidigt i processen genomföra arbetspsykologiska screeningtester och personlighetstester.

På så sätt hittar vi inte bara kandidaterna som är kvalificerade att hantera arbetsuppgifterna. Vi fastställer även hur väl de kan leverera i en bransch präglad av ständig förändring. Det handlar om identifiera de kandidater som besitter förmågan till självledarskap, är modiga, förstår data och inte stressas av att det inte alltid finns givna svar. Vi har även tester som mäter digitala, kreativa och analytiska färdigheter hos marknadsförare – något som våra kunder uppskattar. Utöver det tittar vi även på motivationsfaktorer.

TNG har ett helhetstänk som vi verkligen gillar, och där man precis som vi tänker lite utanför boxen för att få ut maximalt av ett samarbete.

– Fredrik Krüeger, HR-chef Fitness24Seven
Rekrytera marknadsförare - kontakta TNG idag!

Hur kan vi hjälpa dig?

Kul att du vill veta mer om hur vi kan hjälpa dig bygga ditt marknadsteam! Lämna gärna lite mer information om du behöver hjälp med en rekrytering eller vill hyra in en interimskonsult så att vi kan hjälpa dig snabbare. Lämna dina kontaktuppgifter så ringer vi upp dig inom kort!

Rekrytera marknadsförare i Stockholm

Stärk upp ditt marknadsteam i Stockholm med specialister inom content, SEO, digital analys, SEM samt informatörer, digitala kommunikatörer, brand manager, och webbredaktörer. På vårt Stockholmskontor arbetar våra rekryteringskonsulter och konsultchefer som löpande hjälper organisationer att tillsätta specialiserade marknadsförare och kommunikatörer  i Stockholm. 

Behöver du en specifik roll till ditt team? Tveka inte att höra av dig till oss. Vi rekryterar och hjälper företag med interim i hela stor-Stockholm, Södertälje, Uppsala, Norrköping, Gävle och norra Sverige. 

08-219200
info@tng.se

Visa på karta

Rekrytera inom marknadsföring till Malmö

Vårt Malmökontor ligger beläget på Nordenskiöldsgatan, centralt i Malmö. Här får du hjälp när du behöver rekrytera eller hyra in konsulter inom marknadsföring, t.ex. roller som kommunikatör, UX-designer, SEO-specialist, marknadsassistent, content specialist, marknadskoordinator, digital marknadschef och marknadsansvarig. 

Hör av dig till oss när du är i behov av rekrytering, bemanning och interim i hela Skåne, som Lund, Helsingborg, Kristianstad, Ystad och Trelleborg, men även Blekinge. Vi tar oss an uppdrag på alla orter, stora som små. 

08-21 92 00
info@tng.se

Visa på karta

Rekrytering och interim av marknadsförare i Göteborg

Vill du stärka upp ditt marknadsteam i Göteborg? Våra rekryteringskonsulter hjälper dig gärna när du söker marknadsförare, exempelvis roller som PR-chef, PR-ansvarig, digital analytiker, webbredaktör, marknadskommunikatör, digital kommunikatör och informatör. Via oss kan du också hyra in specialiserade interimskonsulter och interimschefer.

Kontoret är beläget i centrala Göteborg, och vi rekryterar även i Partille, Kungälv, Mölndal, Landvetter, Alingsås, Borås, Lerum, ner mot Kungsbacka och Stenungsund.

031-7612220
info@tng.se

Visa på karta

Rekrytera och hyr marknadsförare i Örebro

Behöver du stärka upp ditt marknadsteam i Örebro? Hör av dig till våra erfarna rekryterare på TNG. Vi har nyligen rekryterat marknadsroller som CRM-ansvarig, marknadschef, digital marknadsförare, brand manager, sociala media specialister, Content Manager och copywriter.

Hos oss arbetar erfarna rekryteringskonsulter och researchers som varje dag hjälper företag och organisationer att rekrytera marknadsspecialister. Vi rekryterar och hyr även ut interimskonsulter inom marknadsföring till orter som Arboga, Kopparberg, Degerfors, Karlskoga, Munksjö, Kumla, Katrineholm, Eskilstuna, Hallberg och Västerås.

08-21 92 00
info@tng.se

Visa på karta

Nyhetsbrev om fördomsfri rekrytering från TNGInsights och trender inom fördomsfri rekrytering – direkt till din mail

Vill du hålla dig uppdaterad med de senaste trenderna inom fördomsfri rekrytering, mångfald och inkludering? Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få nyheter, insights och inspiration direkt till din inkorg. Kostnadsfritt varje månad.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Rekommenderat för dig

Visa alla