TNG
Gör en spontanansökan hon TNG!

Skicka in din spontanansökan och registrera CV hos TNG

Gör en spontan­ansökan för framtida jobb eller konsultuppdrag

Hittade du inget jobb eller konsultuppdrag som passade dig just nu? Skicka då gärna in en spontanansökan och ditt CV till oss på TNG. Vi arbetar aktivt med att tipsa dig om kommande lediga jobb och interimsuppdrag. Välkommen med din ansökan!

En spontanansökan till TNG innebär att du registrerar ditt CV eller LinkedIn-profil och får ett eget konto i vårt medlemsnätverk TNG Talent Network. Som medlem hos oss kan du söka alla våra lediga jobb och konsultuppdrag fördomsfritt, karriärtips, följa dina ansökningar digitalt samt andra medlemsförmåner. Du kan också bli personligt kontaktad av rekryterare för kommande interimsuppdrag om du anmält intresse.

Tar endast två minuter

Att skicka in en spontanansökan är lätt och tar inte mer än två minuter! För att skicka in en spontanansökan gör du följande: 

  • Fyll i dina kontaktuppgifter nedan och ladda upp ditt CV.
    Eller:
  • Använd din profil på LinkedIn, så hämtas dina uppgifter automatiskt. Kort därefter får du en e-post där du ska verifierar ditt konto, samt välja ett personligt lösenord.

Hjälp oss och öka dina chanser till nytt jobb

Om du letar aktivt efter ett nytt jobb just nu så är det bra om du även kompletterar ditt CV genom att gradera relevanta kvalifikationer och yrkesroller på ditt konto. Vi använder dessa för att matcha dig mot och tipsa dig om framtida lediga jobb.

Ju mer information du ger oss via ditt konto, desto större chans har vi att hitta ett jobb som passar dig och som hjälper din karriär framåt.

Vi läser 100% av alla spontanansökningar

Inom några dagar efter att du skickat in din spontanansökan kommer en av våra rekryterare att läsa igenom din ansökan och återkoppla om vi kan ge dig några tips på passande lediga jobb just nu.

Missa inte möjligheten – skicka in din ansökan direkt via formuläret nedan. Varmt välkommen till TNG Talent Network önskar alla vi rekryterare på TNG!

Letar du interimsuppdrag?

Kryssa i detta i formuläret så kommer vi kontakta dig för att se om vi kan hitta ett bra samarbete. Uppge också din tillgänglighet.

FAQ: Så går det till när du söker jobb via TNG

När du söker jobb via oss på TNG kan du antingen rekryteras åt en av våra kunder eller bli konsult och anställd av oss. Urvalet sker alltid fördomsfritt där vi ger alla sökande samma chans. Det innebär att vi ser bortom din CV, ålder, bakgrund, namn och kön. Det som är viktigast för oss är din kompetens och potentialen att prestera hos din framtida arbetsgivare. Hos oss går det snabbt att söka och du kan alltid själv följa varje steg din ansökan tar. Vill du veta mer? I vår FAQ har vi samlat svar på de vanligaste frågorna kring att söka jobb via TNG!

FAQ för jobbsökare

Lästips för dig

Visa alla