TNG
Gör en spontanansökan till TNG och få en AI-intervju med vår digitala avatar Tengai. Givetvis fördomsfritt och förberedande för våra lediga jobb!

Skicka in din spontanansökan och registrera CV hos TNG

Gör en spontanansökan och få en Tengai-intervju!

Hittade du inget jobb eller konsultuppdrag som passade dig just nu? Skicka då in en spontanansökan och ditt CV till oss på TNG. Förutom att en av våra rekryterare läser och återkopplar kring din ansökan får du en digital intervju med vår interaktiva AI-avatar Tengai. Därefter kommer vi kunna tipsa dig om passande lediga jobb och interimsuppdrag. Välkommen med din ansökan!

En spontanansökan till TNG innebär att du registrerar ditt CV eller LinkedIn-profil och får ett eget konto i vårt medlemsnätverk TNG Talent Network.

Som medlem kan du söka våra lediga jobb och konsultuppdrag fördomsfritt. Du kan också följa dina ansökningar digitalt. Liksom förbereda framtida ansökningar med rekryteringstester, få en interaktiv AI-intervju och bli personligt kontaktad av rekryterare för kommande interimsuppdrag.

Tips för dig som söker jobb eller önskar konsultuppdrag

Jobbsökare
Om du aktivt letar efter ett nytt jobb så logga in på ditt konto och kompletterar ditt CV genom att gradera relevanta kvalifikationer och yrkesroller. Vi rekommenderar också att du gör ett par rekryteringstester och/eller träffa vår interaktiva AI-avatar Tengai på en digital intervju, så vi kan använda resultatet och matcha dig mot framtida lediga jobb. Kort sagt: ju mer information du ger oss via ditt konto, desto snabbare kan vi gemensamt hjälpa din karriär framåt.

Interimskonsult
Om du har eget bolag och vill hitta konsultuppdrag som underkonsult eller interimskonsult via oss på TNG så kryssa i det i formuläret ovan. Då kommer vi kontakta dig för att se om vi kan hitta ett bra samarbete. Uppge också din tillgänglighet och kom ihåg att bifoga ditt CV eller länka till din Linkedin-profil. Gör också gärna vår Tengai-intervju så vi får en än bättre bild av din kompetens.

FAQ: Så går det till när du söker jobb via TNG

När du söker jobb via oss på TNG kan du antingen rekryteras åt en av våra kunder eller bli konsult och anställd av oss. Urvalet sker alltid fördomsfritt där vi ger alla sökande samma chans. Det innebär att vi ser bortom din CV, ålder, bakgrund, namn och kön. Det som är viktigast för oss är din kompetens och potentialen att prestera hos din framtida arbetsgivare. Hos oss går det snabbt att söka och du kan alltid själv följa varje steg din ansökan tar. Vill du veta mer? I vår FAQ har vi samlat svar på de vanligaste frågorna kring att söka jobb via TNG!

FAQ för jobbsökare

Lästips för dig

Visa alla