TNG
TNG håller event om rekrytering

Aktuella föreläsningar, utbildningar och events

Här föreläser vi snart!

Vi på TNG är ofta ute och och håller föreläsningar om ämnen som vi brinner för. Nedan hittar du aktuella föreläsningar, seminarier, kurser och events som vi arrangerar eller medverkar på.

Ofta handlar det om kompetensbaserad rekrytering och bemanning, fördomsfri rekrytering, ledarskap, entreprenörskap och karriär. Via vår utbildningsverksamhet TNG Evolve arrangerar vi även löpande öppna kurser inom fördomsfri rekrytering, intervjuteknik för chefer samt kandidatattraktion.

Vill du att vi kommer och föreläser eller utbildar på din arbetsplats eller medverkar på ett event? Tveka inte att kontakta oss så pratar vi närmare!

Kommande event!

Träffa TNG Tech på Underhållsmässan i Göteborg - Europas ledande mötesplats inom Smart Maintenance

Tid: 2022-05-31 09:00 CEST – 2022-06-03 17:00 CEST
Plats: Mässans gata 6, 412 51 Göteborg

Söker din organisation tekniker och ingenjörer inom modernt underhåll, men har svårt att få en klar bild över vilka kompetenser som behövs för att skapa lönsamhet och innovation framåt? TNG Tech medverkar på Underhållsmässan 2022. Kom förbi vår monter så diskuterar vi gärna ert kompetensbehov och utmaningar framåt!

Uppkopplade maskiner genererar stora mängder data som kan användas till att planera underhållet på ett mer effektivt sätt. På så sätt kan vi spara pengar, arbete och miljö. Men hur går det till och hur har andra gjort? Det är det genomgående temat för Underhållsmässan 2022.

Hoppas vi ses! 


Tidigare event:

Frukostseminarium om den nya ålderstrappan och arbetslivet 50+

Tid: 2022-05-05, 08:00 – 09:00 CEST
Plats: Kreab Stockholm, Mäster Samuelsgatan 17, Stockholm

I den gamla ålderstrappan var 50 toppen på livskurvan. I den moderna lyckokurvan är åren runt 50 för många i stället en startpunkt. Hur ser den nya ålderstrappan ut och vilka initiativ behövs för att göra arbetslivet mer åldersoberoende? John Mellkvist från Kreab presenterar sin rapport om ålderism följt av en paneldiskussion med följande:

  • John Mellkvist – expert på ålderism och seniorkonsult på Kreab
  • Emma Claesson – EVP People & Culture, Axel Johnson Gruppen
  • Åsa Edman Källströmer – VD TNG, fördomsfri rekrytering och bemanning

Frukost serveras från 07.30. Seminariet är kostnadsfritt.

Unbiased Day 2022: Årets trendevent inom fördomsfri rekrytering

Tid: 2022-04-28, 08:15 – 11:30 CEST
Plats: Online

Den 28 april slår TNG tillsammans med Ada Digital upp de virtuella portarna till årets stora trendevent inom rekrytering – digitalt och helt kostnadsfritt. Under en fullmatad förmiddag bjuder vi på en rad spännande trendspaningar och inspirerande föreläsningar inom ämnen som fördomsfri rekrytering, mångfald, inkludering, ledarskap och Future of Work.

Eventet riktar sig till dig som chef, HR-specialist eller HR-student som vill få en inblick i de senaste trenderna från branschen. I Sverige, men även internationellt. Vi utlovar även mängder med konkreta tips, insikter och nya perspektiv att ta med dig tillbaka till din arbetsplats. Varmt välkommen!

Åsa Edman Källströmer, VD på TNG, föreläser om fördomsfri rekrytering på Stora Kompetensdagen

Tid: 2022-04-21, 09:00 – 16:00 CEST
Plats: Hotel Birger Jarl

Att rekrytera fördomsfritt kan te sig som en självklarhet. Ålder, kön, utseende eller etnicitet har inget samband med hur bra en person presterar i arbetet. Men: Vi har alla fördomar – medvetna eller omedvetna – som påverkar oss i vardagen. Hur gör man för att bortse från fördomarna och kunna rekrytera helt kompetens- och datadrivet?

Åsa Edman Källströmer, vd, TNG Group. föreläser om fördomsfri rekrytering på den allra första upplagan av Stora Kompetensdagen på Birger Jarl i Stockholm. Stora Kompetensdagen är ett seminarium som fokuserar på utmaningarna i att hitta och behålla rätt kompetens för alla typer av bolag som verkar i samhällsbyggnads­sektorn. Här blir du uppdaterad på det allra senaste inom kompetens­områdets alla aspekter samtidigt som du knyter nya värde­fulla kontakter.

Jobbshopping Live med TNG Lead - Chefsjobb

Tid: 2022-03-29, 11:30 – 12:00 CEST
Plats:

I nästa avsnitt av liveshopping med oss på TNG lyfter vi spännande chefsjobb över hela landet. Programmet leds denna gång av rekryterare från TNG Lead, specialister inom fördomsfri och datadriven chefsrekrytering, som utlovar tips på en rad spännande tjänster inom olika branscher.
Som vanligt kan tittarna ställa frågor till rekryterarna direkt i chatten och självklart söka lediga chefsjobb live.

Missa inte eventet om du är sugen på en ny jobbutmaning i en ledande roll! 

Du streamar avsnittet enkelt via TNGs sajt eller via Showroom. Via länkarna kan du även titta på tidigare sändningar i efterhand.

Varmt välkommen!

Teknik- och ingenjörsjobb -Jobbshopping Live!

Tid: 2022-03-22, 18:30 – 19:00 CET
Plats: https://www.tng.se/liveshopping-jobb/?utm_source=mynewsdesk+

Live jobbshopping - lediga teknik- och ingenjörsjobb i Sverige 

22 mars är det dags för Jobbshopping Live! där TNG:s rekryterare kommer presentera spännande teknik- och ingenjörsjobb runtomkring i Sverige. 

Upplev ett helt nytt sätt att inspireras och söka jobb i direktsändning. I vår unika spinoff på liveshopping bjuder vi på jobbtips inom olika branscher i Skåne. Du får också konkreta söka jobb-tips och kan ställa frågor till våra rekryterare direkt i chatten. Perfekt för tekniker och ingenjörer som funderar på en ny karriär. 

Jobbshopping Live - lediga jobb i Skåne

Tid: 2022-03-14, 18:30 – 19:00 CET
Plats: Digitalt

Live jobbshopping - lediga jobb i Skåne och södra Sverige

På nästa sändning av Jobbshopping Live! kommer våra rekryterare presentera spännande jobb i Skåne som finns lediga att söka just nu.

Upplev ett helt nytt sätt att inspireras och söka lediga jobb i Skåne – i direktsändning. I vår unika spinoff på liveshopping bjuder vi på jobbtips inom olika branscher i Skåne. Du får också konkreta söka jobb-tips och kan ställa frågor till våra rekryterare direkt i chatten. Perfekt för dig som är sugen på en ny jobbutmaning i södra Sverige. 

Jobbshopping Live - Ekonomijobb

Tid: 2022-03-07, 18:30 – 19:00 CET
Plats:

Missa inte premiären av Jobbshopping Live! Ett unikt digitalt event från oss på TNG, specialister inom fördomsfri rekrytering, riktat till dig som söker jobb. Under vår första sändning kommer vi tipsa och berätta mer om de hetaste lediga jobben inom ekonomi just nu. Du kommer även kunna ställa frågor till våra rekryterare direkt i chatten och självklart söka lediga jobb live. 

Du streamar enkelt via länken: https://www.tng.se/liveshoppin...

Varmt välkommen!

Kurs i rekrytering och intervjuteknik för chefer 3/3 (Online)

Tid: 2022-03-03 09:30 CET
Plats: Online

Som chef kan rekrytering ibland kännas som ett nödvändigt ont. Självklart vill du få in bra medarbetare, men det är ofta tidskrävande och svårt att veta var du ska börja. Det kan kännas närmast omöjligt att lyckas nå de mest attraktiva kandidaterna eller så lider du av fler ansökningar än du hinner hantera. Men din rekrytering kan bli enklare och mer lustfylld! Med konkreta verktyg och tips som faktiskt fungerar. Välkommen till två inspirerande timmar där du lär dig grunderna inom rekrytering och intervjuteknik!

Fördomsfri rekrytering – grundkurs 2/3 (Online)

Tid: 2022-03-02 08:30 CET
Plats: Online

Vill du som chef eller HR-specialist lära dig fördomsfri rekrytering och få nya infallsvinklar för att effektivt lyckas hitta de bästa kandidaterna till din verksamhet? Vill du också undvika minor såsom (omedveten) diskriminering? Då är det här kursen för dig! Välkommen till en inspirerande förmiddag där du lär dig rekrytera fördomsfritt och kompetensbaserat. Vi guidar dig hela vägen från kravprofil och platsannons till anställningsintervju och urval.

Behöver du ny personal?

TNG är specialisterna som gör fördomsfri rekrytering och bemanning enkelt för dig. Genom vår fördomsfria rekryteringsmetod får du rätt medarbetare som snabbt och kostnadseffektivt levererar i din organisation idag, och i framtiden.

Se alla våra tjänster!