TNG
TNG håller event om rekrytering

Aktuella föreläsningar, utbildningar och events

Här föreläser vi snart!

Vi på TNG är ofta ute och och håller föreläsningar om ämnen som vi brinner för. Nedan hittar du aktuella föreläsningar, seminarier, kurser och events som vi arrangerar eller medverkar på.

Ofta handlar det om kompetensbaserad rekrytering och bemanning, fördomsfri rekrytering, ledarskap, entreprenörskap och karriär. Via vår utbildningsverksamhet TNG Evolve arrangerar vi även löpande öppna kurser inom fördomsfri rekrytering, intervjuteknik för chefer samt kandidatattraktion.

Vill du att vi kommer och föreläser eller utbildar på din arbetsplats eller medverkar på ett event? Tveka inte att kontakta oss så pratar vi närmare!

Kommande event!

Kompetensbaserad intervjuteknik för chefer – online distanskurs 30/3

Tid: 2023-03-30, 09:00 – 12:00 CEST
Plats: Online


Är du ny som chef eller var det länge sedan du rekryterade? Kanske vill du få nya konkreta tips och verktyg kring hur du håller i en kompetensbaserad anställningsintervju, skapar en positiv kandidatupplevelse – och får favoritkandidaten att tacka ja till ditt jobberbjudande?

Anmäl dig till vår remote snabbkurs i intervjuteknik för chefer!

Varmt välkommen!


Kandidatupplevelse – online distanskurs 9/3

Tid: 2023-03-09, 09:00 – 12:00 CET
Plats: Online

Har du råd med ett dåligt rykte? Alla som söker jobb kan vara potentiella eller befintliga kunder, medarbetare, samarbetspartners och influencers i olika nätverk. Med andra ord är kandidatupplevelse inte bara viktigt för att attrahera topptalanger. Utan även helt avgörande för verksamhetens affärer. På TNG Evolves distanskurs i kandidatupplevelse får då värdefulla tips på hur du lyckas – och undviker de vanligaste fallgroparna.

Kursledare är Rebecca Hallberg, Candidate Experience & Talent Attraction specialist på TNG, som dagligen arbetar med kandidatupplevelse och recruitment marketing.

Anmäl dig till kursen här!

Varmt välkommen!

Kompetensbaserad fördomsfri rekrytering - online distanskurs 2/3

Tid: 2023-03-02, 08:30 – 12:00 CET
Plats: Online

Nu har vi ett nytt kursdatum för TNG Evolves nästa digitala distanskurs i kompetensbaserad fördomsfri rekrytering. Skriv upp den 2 mars i kalendern!

Utbildningen passar dig som är chef eller HR-specialist, och som är nyfiken på fördomsfri rekrytering. Här får du tips och konkreta verktyg som hjälper dig att hitta de bästa kandidaterna. Dessutom lär du dig att skapa en rättvis och inkluderande kandidatupplevelse som långsiktigt stärker ert Employer Brand.

Varmt välkommen att anmäla dig till vår kurs i kompetensbaserad fördomsfri rekrytering!


Digital kandidatattraktion och talent acquisition – online distanskurs 9/2

Tid: 2023-02-09 09:00 CET
Plats: Online

Lär dig skriva säljande, inkluderande och SEO-anpassade digitala platsannonser som ger effekt! Under denna onlinekurs får du under 3 h handfasta tips och metoder för att skriva platsannonser som attraherar mångfald, kräsna kandidater och samtidigt skapar synlighet på Google och i sociala medier.

Kursen sker i en mindre grupp med max 12 deltagare med gott om utrymme för diskussion och reflektion tillsammans med kursledaren och de andra deltagarna. Vi sätter dina frågor i ett sammanhang och kopplar dem till dig och din verksamhet. Allt för att du långsiktigt ska få ut så mycket som möjligt av utbildningen.

Tidigare event:

Kompetensbaserad fördomsfri rekrytering – online distanskurs 2/2

Tid: 2023-02-02, 08:30 – 12:00 CET
Plats: Online

Är du som chef eller HR-specialist nyfiken på fördomsfri rekrytering? Vill du få tips, konkreta verktyg och nya infallsvinklar för att effektivt hitta de bästa kandidaterna – och samtidigt skapa en rättvis och inkluderande kandidatupplevelse som långsiktigt stärker ert employer brand?

Anmäl dig till vår digitala snabbkurs i kompetensbaserad fördomsfri rekrytering!


Varmt välkommen!

Jobbshopping Live: Lediga jobb i Örebro

Tid: 2023-01-24, 11:30 – 12:00 CET
Plats: online

Är du jobbsökande och kanske nyfiken på vad du bör tänka på när du söker jobb på den nya arbetsmarknaden? Då ska du skriva ner 24 januari kl. 11.30 i din kalender för att inte missa vår Jobbshopping Live! I kommande avsnitt presenterar TNG-teamet från Örebro lediga jobb i regionen och bjuder på konkreta jobbtips till dig som söker jobb. Som vanligt kan du som tittare också ställa frågor och få svar direkt under sändningen.

Programmet streamas enkelt via TNGs sajt. Självklart kan du även titta på sändningen i efterhand.

Varmt välkommen!

Kurs i rekrytering och intervjuteknik för chefer 19/1 (Online)

Tid: 2023-01-19, 09:00 – 12:00 CET
Plats: Online

Som chef har du mycket på ditt bord och ofta ont om tid för rekrytering. Men självklart vill du få in många bra ansökningar och hitta rätt medarbetare. Så på tre effektiva timmar ger vi dig verktyg som du kan tillämpa direkt för att inte tappa de bästa kandidaterna.

Läs med om kursen och anmäl dig redan idag!

Varmt välkommen!

Fördomsfri rekrytering – grundkurs 8/12 (Online)

Tid: 2022-12-08 08:30 CET
Plats: Online

Vill du som chef eller HR-specialist lära dig fördomsfri rekrytering och få nya infallsvinklar för att effektivt lyckas hitta de bästa kandidaterna till din verksamhet? Vill du också undvika minor såsom (omedveten) diskriminering? Då är det här kursen för dig! Välkommen till en inspirerande förmiddag där du lär dig rekrytera fördomsfritt och kompetensbaserat. Vi guidar dig hela vägen från kravprofil och platsannons till anställningsintervju och urval.

Kurs i rekrytering och intervjuteknik för chefer 16/11 (Online)

Tid: 2022-11-16 09:00 CET
Plats: Online

Som chef har du mycket på ditt bord och ofta ont om tid för rekrytering. Men självklart vill du få in många bra ansökningar och hitta rätt medarbetare. Så på två effektiva timmar ger vi dig verktyg som du kan tillämpa direkt för att inte tappa de bästa kandidaterna.

Läs med om kursen och anmäl dig redan idag!

Varmt välkommen!

Jobbshopping Live: Linkedin-tips och search

Tid: 2022-10-18, 11:30 – 12:00 CEST
Plats:

Snart dags för ett nytt avsnitt av Jobbshopping Live. Ett liveevent från oss på TNG som riktar sig till alla som aktivt söker eller funderar på att byta jobb. Denna gång fokuserar vi på search inom rekrytering och vad det egentligen innebär för dagens jobbsökare. Våra specialister Lovisa Wang-Larsen och Rebecca Henriksson utlovar bland annat smarta tips kring hur man gör sin Linkedinprofil mer sökbar för rekryterare. Som vanligt kan tittarna också ställa frågor och få svar direkt under sändningen.

Programmet streamas enkelt via TNGs sajt. Självklart kan du även titta på sändningen i efterhand.

Varmt välkommen!

Behöver du ny personal?

TNG är specialisterna som gör fördomsfri rekrytering, bemanning och interim enkelt för dig. Genom vår fördomsfria rekryteringsmetod får du rätt medarbetare som snabbt och kostnadseffektivt levererar i din organisation idag, och i framtiden.

Se alla våra tjänster!