TNG
TNG håller event om rekrytering

Aktuella föreläsningar, utbildningar och events

Här föreläser vi snart!

Vi på TNG är ofta ute och och håller föreläsningar om ämnen som vi brinner för. Nedan hittar du aktuella föreläsningar, seminarier, kurser och events som vi arrangerar eller medverkar på.

Ofta handlar det om kompetensbaserad rekrytering och bemanning, fördomsfri rekrytering, ledarskap, entreprenörskap och karriär. Via vår utbildningsverksamhet TNG Evolve arrangerar vi även löpande öppna kurser inom fördomsfri rekrytering, intervjuteknik för chefer samt kandidatattraktion.

Vill du att vi kommer och föreläser eller utbildar på din arbetsplats eller medverkar på ett event? Tveka inte att kontakta oss så pratar vi närmare!

Kommande event!

Tidigare event:

Rekrytering: Skapa en bra kandidatupplevelse – online distanskurs 23/4

Tid: 2024-04-23 09:00 CEST
Plats: Online

Har du råd med ett dåligt rykte? Alla som söker jobb kan vara potentiella eller befintliga kunder, medarbetare, samarbetspartners och influencers i olika nätverk. Med andra ord är kandidatupplevelse inte bara viktigt för att attrahera topptalanger. Utan även helt avgörande för verksamhetens affärer. Undvik de vanligaste misstagen och få värdefulla tips med en anmälan till TNG Evolves distanskurs i kandidatupplevelse!

Kompetensbaserad intervjuteknik för chefer – online distanskurs 17/4

Tid: 2024-04-17, 09:00 – 23:00 CEST
Plats: Online

Ny som chef eller länge sedan du rekryterade? Kanske vill du få nya konkreta tips och verktyg kring hur du skapar en positiv kandidatupplevelse – och får den starkaste kandidaten att tacka ja till ditt jobberbjudande? Anmäl dig till vår remote kortkurs i kompetensbaserad intervjuteknik!

Rekrytering: Digital kandidatattraktion och talent acquisition – online distanskurs 16/4

Tid: 2024-04-16, 09:00 – 12:00 CEST
Plats: Online

Vill du få in fler relevanta jobbansökningar? Anmäl dig till vår kurs i digital kandidattraktion! Här får du under 3 effektiva timmar handfasta tips och metoder för att skriva platsannonser som attraherar mångfald, kräsna kandidater och samtidigt skapar synlighet på Google och sociala medier

Unbiased Day: Årets rekryteringsevent för chefer & HR

Tid: 2024-03-14, 08:15 – 11:15 CET
Plats: Moderna Museet, Exercisplan 4, Stockholm

Hur påverkar AI-utvecklingen, industri 5.0, hållbarhetsrapportering och krav från en ny generation talanger och medarbetare dig och din organisation? Och hur kan du leda, upskilla och rekrytera rätt personal i samklang med teknik- och omvärldsförändringar?

Välkommen till Unbiased Day 14 mars 2024 – årets trend- och rekryteringsevent för chefer och HR! Där vi på temat "coexistence" undersöker vad samverkan mellan människa och teknik betyder för ledarskap, rekrytering och kompetensförsörjning.

  • Möt spännande talare från företag som ICA, Skandia, IUC och CV Wallet.
  • Få konkreta tips och insikter kring hur du framtidssäkrar ditt team.
  • Ta del av vår spaning med de hetaste trenderna på arbetsmarknaden i Sverige och globalt.

Eventet äger rum på Moderna Museet i Stockholm och livestreamas digitalt. Anmäl dig kostnadsfritt idag!

Webbinarium med Sveriges Ingenjörer: Åldersfixering och karriärvägval

Tid: 2024-02-09, 12:00 – 13:00 CET
Plats: Digitalt

Välkommen till en diskussion om att våga byta spår med John Mellkvist och TNG:s VD Åsa Edman Källströmer! Under Sveriges Ingenjörers webbinarium den 9 februari 2024 kommer de att belysa betydelsen av att utmana åldersnormer och hur vi kan tänka nytt kring karriärvägval. Vare sig du funderar på att byta karriär, förändra din nuvarande arbetsroll eller bara vill förstå de nya dynamikerna i dagens arbetsliv, kommer denna diskussion ge dig insikter och inspiration för din framtid.

Möt Åsa Edman Källströmer, VD på TNG, under Miljöstrategidagarna

Tid: 2023-10-12, 09:00 – 16:30 CEST
Plats: Quality Hotel Globe i Stockholm

Den 12 oktober går Miljöstrategidagarna av stapeln där hållbarhetsarbete står i centrum. Under dagen får du möjlighet att lyssna på, och prata med experter som ger sina bästa råd hur du använder förändringarna i ditt praktiska hållbarhetsarbete. En av dessa experter som deltar är TNG:s VD Åsa Edman Källströmer!


Anmäl dig till Miljöstrategidagarna och inspireras samt få nya lärdomar hur du blir bättre i din yrkesroll som hållbarhetsproffs.

Digital kandidatattraktion och talent acquisition - online distanskurs 15/9

Tid: 2023-09-15, 09:00 – 12:00 CEST
Plats: Online

Vill du lära dig förstå – och nå – svårflirtade kandidater genom att skriva säljande och SEO-anpassade platsannonser som syns på rätt ställen? Anmäl dig till TNG Evolves digitala snabbkurs idigital kandidatattraktion och talent acquisition den 15 september!

Under tre inspirerande timmar lär du dig att:

  • Stärka din attraktionskraft och se platsannonsen med kandidatens ögon
  • Sälja in ett ledigt jobb och skriva en engagerande jobbpitch
  • Använda kandidaters digitala beteenden och jobbshopping till din fördel
  • Förstå hur rekryterings-SEO och nyckelord fungerar i digitala platsannonser
  • Anpassa annonsen för webben, sociala medier, Google och jobbsajter
  • Undvika vanliga diskrimineringsfällor i platsannonser
  • Mäta er attraktionskraft via KPI:er och konverteringsgrad

Hoppas vi ses!

Kompetensbaserad intervjuteknik för chefer – online distanskurs 12/9

Tid: 2023-09-12, 09:00 – 12:00 CEST
Plats: Online

TNG Evolve har nytt kursdatum för dig som är chef och vill vässa din intervjuteknik! Under en förmiddag får du nya konkreta tips och verktyg kring hur du skapar en positiv kandidatupplevelse – och får den starkaste kandidaten att tacka ja till ditt jobberbjudande.

Anmäl dig till vår remote snabbkurs i intervjuteknik för chefer!

Varmt välkommen!

Frukostföreläsning med TNG och Refapp 2 juni

Tid: 2023-06-02, 08:30 – 09:30 CEST
Plats: United Spaces STUDIO-huset, Nordenskiöldsgatan 24, Malmö.

Välkommen på frukostföreläsning den 2 juni med Refapp och TNG!

Har du koll på vilka egenskaper kandidater anser viktiga hos en chef? Eller vilka evidensbaserade rekryteringsmetoder som hjälper dig att identifiera en god ledare? Dessa frågor besvarar Anna Nydahl, Regionchef och processägare för TNG:s fördomsfria rekryteringsmetodik, och Carl-Johan Holmberg, Researcher på Refapp under frukostföreläsningen "Så skapar du framgångsrika team med forskningsbaserade metoder" fredagen den 2 juni.

Föreläsningen grundar sig på den senaste forskningen inom området!

När?

2 juni. Frukostmingel: 08.00-08.30. Föreläsning: 08.30-09.30.

Var?

United Spaces STUDIO-huset, Nordenskiöldsgatan 24, Malmö.

Kostnad?

Gratis. Begränsat antal platser.

Kandidatupplevelse – online distanskurs 4/5

Tid: 2023-05-04, 09:00 – 12:00 CEST
Plats: Online

Alla som söker jobb kan vara potentiella eller befintliga kunder, medarbetare, samarbetspartners och influencers i olika nätverk. Att erbjuda en förstklassig kandidatupplevelse är därför a och o för ett företags employer brand. Nu har vi på TNG Evolve ett nytt kursdatum för vår utbildning i kandidatupplevels där vi ger värdefulla tips för att du ska kunna undvika de vanligaste misstagen och vässa ditt employer brand. Så skriv upp 4 maj i din kalender och anmäl dig till kursen redan idag!

Kursledare är Rebecca Hallberg, Candidate Experience & Talent Attraction specialist på TNG, som dagligen arbetar med kandidatupplevelse och recruitment marketing.

Anmäl dig till kursen här!

Varmt välkommen!

Behöver du ny personal?

TNG är specialisterna som gör fördomsfri rekrytering, bemanning och interim enkelt för dig. Genom vår fördomsfria rekryteringsmetod får du rätt medarbetare som snabbt och kostnadseffektivt levererar i din organisation idag, och i framtiden.

Se alla våra tjänster!