TNG
TNG håller event om rekrytering

Aktuella föreläsningar, utbildningar och events

Här föreläser vi snart!

Vi på TNG är ofta ute och och håller föreläsningar om ämnen som vi brinner för. Nedan hittar du aktuella föreläsningar, seminarier, kurser och events som vi arrangerar eller medverkar på.

Ofta handlar det om kompetensbaserad rekrytering och bemanning, fördomsfri rekrytering, ledarskap, entreprenörskap och karriär. Via vår utbildningsverksamhet TNG Evolve arrangerar vi även löpande öppna kurser inom fördomsfri rekrytering, intervjuteknik för chefer samt kandidatattraktion.

Vill du att vi kommer och föreläser eller utbildar på din arbetsplats eller medverkar på ett event? Tveka inte att kontakta oss så pratar vi närmare!

Kommande event!

Kurs i digital kandidatattraktion och talent acquisition 17/11 (Online)

Tid: 2022-11-17, 09:00 – 12:00 CET
Plats: Online

Lär dig skriva säljande, inkluderande och SEO-anpassade digitala platsannonser som ger effekt! Under denna onlinekurs får du under 3 h handfasta tips och metoder för att skriva platsannonser som attraherar mångfald, kräsna kandidater och samtidigt skapar synlighet på Google och i sociala medier.

Kursen sker i en mindre grupp med max 12 deltagare med gott om utrymme för diskussion och reflektion tillsammans med kursledaren och de andra deltagarna. Vi sätter dina frågor i ett sammanhang och kopplar dem till dig och din verksamhet. Allt för att du långsiktigt ska få ut så mycket som möjligt av utbildningen.

Kurs i rekrytering och intervjuteknik för chefer 16/11 (Online)

Tid: 2022-11-16 09:00 CET
Plats: Online

Som chef har du mycket på ditt bord och ofta ont om tid för rekrytering. Men självklart vill du få in många bra ansökningar och hitta rätt medarbetare. Så på två effektiva timmar ger vi dig verktyg som du kan tillämpa direkt för att inte tappa de bästa kandidaterna.

Läs med om kursen och anmäl dig redan idag!

Varmt välkommen!

Fördomsfri rekrytering – grundkurs 20/10 (Online)

Tid: 2022-10-20, 08:30 – 12:00 CEST
Plats: Online

Vill du som chef eller HR-specialist lära dig fördomsfri rekrytering och få nya infallsvinklar för att effektivt lyckas hitta de bästa kandidaterna till din verksamhet? Vill du också undvika minor såsom (omedveten) diskriminering? Då är det här kursen för dig! Välkommen till en inspirerande förmiddag där du lär dig rekrytera fördomsfritt och kompetensbaserat. Vi guidar dig hela vägen från kravprofil och platsannons till anställningsintervju och urval.

Tidigare event:

TNG Tech gästar Ingenjörsmässan på Örebro universitet

Tid: 2022-10-06, 10:00 – 16:00 CEST
Plats: Örebro universitet

Nu på torsdag den 6 oktober gästar TNG Tech Ingenjörsmässan på Örebro universitet. Vi kommer att finnas på plats vid vår monter mellan klockan 10 och 16. Hoppas vi ses!

Ingenjörsmässan är en samlingsplats för företag i Örebroregionen som vill komma i kontakt med teknik- och naturvetenskapsstudenter. I år är det den tredje upplagan av Ingenjörsmässan som går av stapeln, och vi på TNG Tech ser mycket fram emot att delta och att få träffa alla studenter. 

Kom förbi oss så pratar vi mer om vår hållbara och datadrivna rekrytering! 

Kurs i rekrytering och intervjuteknik för chefer

Tid: 2022-10-05, 09:00 – 11:00 CEST
Plats: Online

Som chef har du mycket på ditt bord och ofta ont om tid för rekrytering. Men självklart vill du få in många bra ansökningar och hitta rätt medarbetare. Så på två effektiva timmar ger vi dig verktyg som du kan tillämpa direkt för att inte tappa de bästa kandidaterna.

Läs med om kursen och anmäl dig redan idag!

Varmt välkommen!

Jobbshopping Live: CV-tips

Tid: 2022-09-27, 11:30 – 12:00 CEST
Plats:

Snart dags för ett nytt avsnitt av Jobbshopping Live från oss på TNG, specialister inom fördomsfri rekrytering. Denna gång fokuserar vi på CV och jobbsökande. För hur ska egentligen ett CV se ut 2022? Våra specialister Miranda Pojen och Rebecca Hallberg kommer ge sina bästa tips och svara på tittarnas CV-frågor i direktsändning från TNGs kontor i Örebro. 

Programmet streamas enkelt via TNGs sajt. Självklart kan du även titta på sändningen i efterhand. 

Varmt välkommen!

Kurs i digital kandidatattraktion och talent acquisition 22/9 (Online)

Tid: 2022-09-22, 09:00 – 12:00 CEST
Plats: Online

Lär dig skriva säljande, inkluderande och SEO-anpassade digitala platsannonser som ger effekt! Under denna onlinekurs får du under 3 h handfasta tips och metoder för att skriva platsannonser som attraherar mångfald, kräsna kandidater och samtidigt skapar synlighet på Google och i sociala medier.

Kursen sker i en mindre grupp med max 12 deltagare med gott om utrymme för diskussion och reflektion tillsammans med kursledaren och de andra deltagarna. Vi sätter dina frågor i ett sammanhang och kopplar dem till dig och din verksamhet. Allt för att du långsiktigt ska få ut så mycket som möjligt av utbildningen.

Träffa TNG Tech på Underhållsmässan i Göteborg - Europas ledande mötesplats inom Smart Maintenance

Tid: 2022-05-31 09:00 CEST – 2022-06-03 17:00 CEST
Plats: Mässans gata 6, 412 51 Göteborg

Söker din organisation tekniker och ingenjörer inom modernt underhåll, men har svårt att få en klar bild över vilka kompetenser som behövs för att skapa lönsamhet och innovation framåt? TNG Tech medverkar på Underhållsmässan 2022. Kom förbi vår monter så diskuterar vi gärna ert kompetensbehov och utmaningar framåt!

Uppkopplade maskiner genererar stora mängder data som kan användas till att planera underhållet på ett mer effektivt sätt. På så sätt kan vi spara pengar, arbete och miljö. Men hur går det till och hur har andra gjort? Det är det genomgående temat för Underhållsmässan 2022.

Hoppas vi ses! 


Frukostseminarium om den nya ålderstrappan och arbetslivet 50+

Tid: 2022-05-05, 08:00 – 09:00 CEST
Plats: Kreab Stockholm, Mäster Samuelsgatan 17, Stockholm

I den gamla ålderstrappan var 50 toppen på livskurvan. I den moderna lyckokurvan är åren runt 50 för många i stället en startpunkt. Hur ser den nya ålderstrappan ut och vilka initiativ behövs för att göra arbetslivet mer åldersoberoende? John Mellkvist från Kreab presenterar sin rapport om ålderism följt av en paneldiskussion med följande:

  • John Mellkvist – expert på ålderism och seniorkonsult på Kreab
  • Emma Claesson – EVP People & Culture, Axel Johnson Gruppen
  • Åsa Edman Källströmer – VD TNG, fördomsfri rekrytering och bemanning

Frukost serveras från 07.30. Seminariet är kostnadsfritt.

Jobbshopping Live med TNG Lead - Chefsjobb

Tid: 2022-03-29, 11:30 – 12:00 CEST
Plats:

I nästa avsnitt av liveshopping med oss på TNG lyfter vi spännande chefsjobb över hela landet. Programmet leds denna gång av rekryterare från TNG Lead, specialister inom fördomsfri och datadriven chefsrekrytering, som utlovar tips på en rad spännande tjänster inom olika branscher.
Som vanligt kan tittarna ställa frågor till rekryterarna direkt i chatten och självklart söka lediga chefsjobb live.

Missa inte eventet om du är sugen på en ny jobbutmaning i en ledande roll! 

Du streamar avsnittet enkelt via TNGs sajt eller via Showroom. Via länkarna kan du även titta på tidigare sändningar i efterhand.

Varmt välkommen!

Behöver du ny personal?

TNG är specialisterna som gör fördomsfri rekrytering och bemanning enkelt för dig. Genom vår fördomsfria rekryteringsmetod får du rätt medarbetare som snabbt och kostnadseffektivt levererar i din organisation idag, och i framtiden.

Se alla våra tjänster!