TNG

Aktuella föreläsningar, utbildningar och events

Här föreläser vi snart!

Vi på TNG är ofta ute och och håller föreläsningar om ämnen som vi brinner för. Ofta handlar det om kompetensbaserad rekrytering och bemanning, fördomsfri rekrytering, ledarskap, entreprenörskap och bakgrundskontroller i rekryteringssammanhang. Via vår utbildningsverksamhet TNG Evolve arrangerar vi även löpande öppna kurser inom fördomsfri rekrytering, intervjuteknik för chefer samt kandidatattraktion.

Nedan hittar du aktuella föreläsningar, seminarier, kurser och events som vi arrangerar eller medverkar på:

Kurs i digital kandidatattraktion och talent acquisition 15/10 (Online)

Tid: 2020-10-15, 09:00 – 12:00 CEST
Plats: Online

Är dina platsannonser tråkiga? Eller har du en utmaning med att attrahera mångfald och få fler relevanta ansökningar? Kanske har du svårt att uppnå önskad visibilitet på Google och i sociala medier? Då är det här kursen för dig. Välkommen till en inspirerande förmiddag där du lär dig förstå – och nå – svårflirtade kandidater genom digital kandidatattraktion!

Fördomsfri rekrytering – grundkurs 7/10 (Online)

Tid: 2020-10-07, 08:30 – 12:30 CEST
Plats: Online

Vill du som chef eller HR-specialist lära dig fördomsfri rekrytering och få nya infallsvinklar för att effektivt lyckas hitta de bästa kandidaterna till din verksamhet? Vill du också undvika minor såsom (omedveten) diskriminering? Då är det här kursen för dig! Välkommen till en inspirerande förmiddag där du lär dig rekrytera fördomsfritt och kompetensbaserat. Vi guidar dig hela vägen från kravprofil och platsannons till anställningsintervju och urval.

TNG Trend Insights #1: Remote onboarding i coronatider (Webbinarium)

Tid: 2020-09-30, 13:15 – 13:45 CEST
Plats: Online

Digital onboarding blir allt vanligare när vi fortsätter jobba hemifrån. Men hur ska du som chef eller HR tänka för att lyckas skapa en positiv, onboarding-upplevelse för nyanställda – helt på distans? Hur gör andra och vilka trender finns framöver? Missa inte vår digitala trendspaning!

Tidigare event:

TNG Morning Talk #1: Framtidens ledarskap och modern chefsrekrytering (Webbinarium)

Tid: 2020-09-17, 08:15 – 08:45 CEST
Plats: Online

17 september är det dags för TNG:s första virtuella Morning Talk. Luta dig tillbaka, ha kaffekoppen redo och häng med när vi pratar om framtidens ledarskap och modern chefsrekrytering tillsammans med Anna Rydbacken! Exklusivt för kunder och särskilt inbjudna.

Kurs i rekrytering och intervjuteknik för chefer 8/10 (Online)

Tid: 2020-09-08, 08:30 – 10:30 CEST
Plats: Online

Som chef kan rekrytering ibland kännas som ett nödvändigt ont. Självklart vill du få in bra medarbetare, men det är ofta tidskrävande och svårt att veta var du ska börja. Det kan kännas närmast omöjligt att lyckas nå de mest attraktiva kandidaterna eller så lider du av fler ansökningar än du hinner hantera. Men din rekrytering kan bli enklare och mer lustfylld! Med konkreta verktyg och tips som faktiskt fungerar. Välkommen till två inspirerande timmar där du lär dig grunderna inom rekrytering och intervjuteknik!

Elin och roboten Tengai på NEXT 2020

Tid: 2020-04-16, 08:00 – 17:00 CEST
Plats: Stockholm Waterfront Congress Centre

Elin Öberg Mårtenzon, VD på Tengai AB, ska föreläsa om mötet mellan människa och robot och hur fördomar behöver utmanas med kompetens.

Efter föreläsningen är det en Meet and Greet där du får möjlighet att ställa frågor och träffa Tengai, en robot gör rekryteringsprocessen både effektiv och objektiv.

Träffa ​TNG Tech på Underhållsmässan i Göteborg 10–13 mars

Tid: 2020-03-10 09:00 CET – 2020-03-13 17:00 CET
Plats: Svenska Mässan Mässans gata 18, Göteborg

10–13 mars 2020 medverkar TNG Tech på Underhållsmässan i Göteborg – Europas största fackmässa inom drift och underhåll. Här får du som arbetar inom exempelvis tillverkande industri ta del av innovativa lösningar och ny teknik från 300 utställande företag samt kostnadsfria seminarier, utbildningar, inspiration och erfarenhetsutbyte i mängder.

TNG och Tengai medverkar på Ateas temadag om innovation

Tid: 2019-11-15, 08:00 – 13:30 CET
Plats: Scandic Grand Hotel, Fabriksgatan 21-23, Örebro

Atea bjuder in till en temadag kring verksamhetsutveckling och digital transformation i Örebro den 15 november. Eventet vänder sig till alla som står inför förändring, verksamhetsutveckling och digitalisering. TNG kommer under dagen att föreläsa om hur de använder den sociala AI-intervjuroboten Tengai i sin rekrytering.

TNG och Tengai medverkar på TRR:s rekryteringsträff i Jönköping 15/11

Tid: 2019-11-15, 09:30 – 14:30 CET
Plats: Elmia, Elmiavägen, Jönköping

TRR Trygghetsrådet anordnar i samverkan med Elmia ett rekryteringsmingel inne på underleverantörsmässan Subcontractor. TNG och Tengai medverkar genom att föreläsa om fördomsfri rekrytering på innovationsscenen och kommer också att ha en monter på plats. Som besökare har du även möjlighet att få en pratstund med Tengai, världens första fördomsfria intervjurobot, och prova på hur en robot-anställningsintervju går till.

Elin Öberg Mårtenzon och Tengai på IT-Support i Fokus 2019

Tid: 2019-11-14, 15:20 – 16:20 CET
Plats: Sheraton Stockholm

Hur kan man skapa en mer fördomsfri och objektiv rekryteringsprocess?

Elin berättar om hur Tengai föddes ur TNG:s löpande insatser under de senaste 15 åren för att utveckla en fördomsfri rekryteringsprocess i syfte att öka organisationers mångfald, innovationstakt och lönsamhet. Och hur Tengai nu utmanar den del av rekryteringsprocessen som påverkas mest av mänskliga fördomar och magkänsla. Fram tills nu.