TNG
TNG håller event om rekrytering

Aktuella föreläsningar, utbildningar och events

Här föreläser vi snart!

Vi på TNG är ofta ute och och håller föreläsningar om ämnen som vi brinner för. Nedan hittar du aktuella föreläsningar, seminarier, kurser och events som vi arrangerar eller medverkar på.

Ofta handlar det om kompetensbaserad rekrytering och bemanning, fördomsfri rekrytering, ledarskap, entreprenörskap och karriär. Via vår utbildningsverksamhet TNG Evolve arrangerar vi även löpande öppna kurser inom fördomsfri rekrytering, intervjuteknik för chefer samt kandidatattraktion.

Vill du att vi kommer och föreläser eller utbildar på din arbetsplats eller medverkar på ett event? Tveka inte att kontakta oss så pratar vi närmare!

Kommande event!

Kurs i digital kandidatattraktion och talent acquisition 17/11 (Online)

Tid: 2022-11-17, 09:00 – 12:00 CET
Plats: Online

Lär dig skriva säljande, inkluderande och SEO-anpassade digitala platsannonser som ger effekt! Under denna onlinekurs får du under 3 h handfasta tips och metoder för att skriva platsannonser som attraherar mångfald, kräsna kandidater och samtidigt skapar synlighet på Google och i sociala medier.

Kursen sker i en mindre grupp med max 12 deltagare med gott om utrymme för diskussion och reflektion tillsammans med kursledaren och de andra deltagarna. Vi sätter dina frågor i ett sammanhang och kopplar dem till dig och din verksamhet. Allt för att du långsiktigt ska få ut så mycket som möjligt av utbildningen.

Kurs i rekrytering och intervjuteknik för chefer

Tid: 2022-10-05, 09:00 – 11:00 CEST
Plats: Online

Som chef har du mycket på ditt bord och ofta ont om tid för rekrytering. Men självklart vill du få in många bra ansökningar och hitta rätt medarbetare. Så på två effektiva timmar ger vi dig verktyg som du kan tillämpa direkt för att inte tappa de bästa kandidaterna.

Läs med om kursen och anmäl dig redan idag!

Varmt välkommen!

Tidigare event:

Jobbshopping Live: CV-tips

Tid: 2022-09-27, 11:30 – 12:00 CEST
Plats:

Snart dags för ett nytt avsnitt av Jobbshopping Live från oss på TNG, specialister inom fördomsfri rekrytering. Denna gång fokuserar vi på CV och jobbsökande. För hur ska egentligen ett CV se ut 2022? Våra specialister Miranda Pojen och Rebecca Hallberg kommer ge sina bästa tips och svara på tittarnas CV-frågor i direktsändning från TNGs kontor i Örebro. 

Programmet streamas enkelt via TNGs sajt. Självklart kan du även titta på sändningen i efterhand. 

Varmt välkommen!

Kurs i digital kandidatattraktion och talent acquisition 22/9 (Online)

Tid: 2022-09-22, 09:00 – 12:00 CEST
Plats: Online

Lär dig skriva säljande, inkluderande och SEO-anpassade digitala platsannonser som ger effekt! Under denna onlinekurs får du under 3 h handfasta tips och metoder för att skriva platsannonser som attraherar mångfald, kräsna kandidater och samtidigt skapar synlighet på Google och i sociala medier.

Kursen sker i en mindre grupp med max 12 deltagare med gott om utrymme för diskussion och reflektion tillsammans med kursledaren och de andra deltagarna. Vi sätter dina frågor i ett sammanhang och kopplar dem till dig och din verksamhet. Allt för att du långsiktigt ska få ut så mycket som möjligt av utbildningen.

Träffa TNG Tech på Underhållsmässan i Göteborg - Europas ledande mötesplats inom Smart Maintenance

Tid: 2022-05-31 09:00 CEST – 2022-06-03 17:00 CEST
Plats: Mässans gata 6, 412 51 Göteborg

Söker din organisation tekniker och ingenjörer inom modernt underhåll, men har svårt att få en klar bild över vilka kompetenser som behövs för att skapa lönsamhet och innovation framåt? TNG Tech medverkar på Underhållsmässan 2022. Kom förbi vår monter så diskuterar vi gärna ert kompetensbehov och utmaningar framåt!

Uppkopplade maskiner genererar stora mängder data som kan användas till att planera underhållet på ett mer effektivt sätt. På så sätt kan vi spara pengar, arbete och miljö. Men hur går det till och hur har andra gjort? Det är det genomgående temat för Underhållsmässan 2022.

Hoppas vi ses! 


Frukostseminarium om den nya ålderstrappan och arbetslivet 50+

Tid: 2022-05-05, 08:00 – 09:00 CEST
Plats: Kreab Stockholm, Mäster Samuelsgatan 17, Stockholm

I den gamla ålderstrappan var 50 toppen på livskurvan. I den moderna lyckokurvan är åren runt 50 för många i stället en startpunkt. Hur ser den nya ålderstrappan ut och vilka initiativ behövs för att göra arbetslivet mer åldersoberoende? John Mellkvist från Kreab presenterar sin rapport om ålderism följt av en paneldiskussion med följande:

  • John Mellkvist – expert på ålderism och seniorkonsult på Kreab
  • Emma Claesson – EVP People & Culture, Axel Johnson Gruppen
  • Åsa Edman Källströmer – VD TNG, fördomsfri rekrytering och bemanning

Frukost serveras från 07.30. Seminariet är kostnadsfritt.

Unbiased Day 2022: Årets trendevent inom fördomsfri rekrytering

Tid: 2022-04-28, 08:15 – 11:30 CEST
Plats: Online

Den 28 april slår TNG tillsammans med Ada Digital upp de virtuella portarna till årets stora trendevent inom rekrytering – digitalt och helt kostnadsfritt. Under en fullmatad förmiddag bjuder vi på en rad spännande trendspaningar och inspirerande föreläsningar inom ämnen som fördomsfri rekrytering, mångfald, inkludering, ledarskap och Future of Work.

Eventet riktar sig till dig som chef, HR-specialist eller HR-student som vill få en inblick i de senaste trenderna från branschen. I Sverige, men även internationellt. Vi utlovar även mängder med konkreta tips, insikter och nya perspektiv att ta med dig tillbaka till din arbetsplats. Varmt välkommen!

Jobbshopping Live med TNG Lead - Chefsjobb

Tid: 2022-03-29, 11:30 – 12:00 CEST
Plats:

I nästa avsnitt av liveshopping med oss på TNG lyfter vi spännande chefsjobb över hela landet. Programmet leds denna gång av rekryterare från TNG Lead, specialister inom fördomsfri och datadriven chefsrekrytering, som utlovar tips på en rad spännande tjänster inom olika branscher.
Som vanligt kan tittarna ställa frågor till rekryterarna direkt i chatten och självklart söka lediga chefsjobb live.

Missa inte eventet om du är sugen på en ny jobbutmaning i en ledande roll! 

Du streamar avsnittet enkelt via TNGs sajt eller via Showroom. Via länkarna kan du även titta på tidigare sändningar i efterhand.

Varmt välkommen!

Teknik- och ingenjörsjobb -Jobbshopping Live!

Tid: 2022-03-22, 18:30 – 19:00 CET
Plats: https://www.tng.se/liveshopping-jobb/?utm_source=mynewsdesk+

Live jobbshopping - lediga teknik- och ingenjörsjobb i Sverige 

22 mars är det dags för Jobbshopping Live! där TNG:s rekryterare kommer presentera spännande teknik- och ingenjörsjobb runtomkring i Sverige. 

Upplev ett helt nytt sätt att inspireras och söka jobb i direktsändning. I vår unika spinoff på liveshopping bjuder vi på jobbtips inom olika branscher i Skåne. Du får också konkreta söka jobb-tips och kan ställa frågor till våra rekryterare direkt i chatten. Perfekt för tekniker och ingenjörer som funderar på en ny karriär. 

Jobbshopping Live - lediga jobb i Skåne

Tid: 2022-03-14, 18:30 – 19:00 CET
Plats: Digitalt

Live jobbshopping - lediga jobb i Skåne och södra Sverige

På nästa sändning av Jobbshopping Live! kommer våra rekryterare presentera spännande jobb i Skåne som finns lediga att söka just nu.

Upplev ett helt nytt sätt att inspireras och söka lediga jobb i Skåne – i direktsändning. I vår unika spinoff på liveshopping bjuder vi på jobbtips inom olika branscher i Skåne. Du får också konkreta söka jobb-tips och kan ställa frågor till våra rekryterare direkt i chatten. Perfekt för dig som är sugen på en ny jobbutmaning i södra Sverige. 

Behöver du ny personal?

TNG är specialisterna som gör fördomsfri rekrytering och bemanning enkelt för dig. Genom vår fördomsfria rekryteringsmetod får du rätt medarbetare som snabbt och kostnadseffektivt levererar i din organisation idag, och i framtiden.

Se alla våra tjänster!