TNG
Rekrytera med TNG Norr i Skellefteå - ett rekryteringsföretag specialiserat på fördomsfri rekrytering, bemanning och interim

Rekryteringsföretag i Skellefteå

Rekrytera och hyr personal i Skellefteå

Behöver du ny personal? TNG Norr hjälper dig med rekrytering, bemanning och interimslösningar i snabbväxande Skellefteå och Västerbotten! Med vår nisch på datadriven och fördomsfri rekrytering hjälper vi dig snabbt och kostnadsfritt hitta medarbetare och talanger med hög potential. Även de som du kanske inte visste var rätt från början. Välkommen att rekrytera med oss!

Varför välja TNG som rekryteringsbolag i Skellefteå?

På TNG är vi specialiserade på fördomsfri rekrytering, bemanning och interim. Varför? För att det ger resultat. Resultat för er arbetsgivare, för jobbsökarna och för oss. Tack vare att vi sätter fakta och kompetens framför magkänsla och bias lyckas vi attrahera fler kandidater, och inte minst diversifierade sökande, till rätt arbetsgivare. Samtidigt som jobbsökarna får en schysstare kandidatupplevelse.

Som rekryteringsföretag i norra Sverige har vi gedigen erfarenhet av att stötta allt från guldindustrin till kundtjänstcenter, nätverksspecialister och specialiserad butikspersonal inom El och VVS. För att nämna några exempel. Självklart hittar vi rätt medarbetare och kompetensförstärkning utifrån ert regionala behov.

Rekrytera idag!

TNG har ett brett utbud av olika tjänster inom rekrytering

Våra tjänster

TNG löser din rekrytering i Skellefteå och norra Sverige - från start till mål

Branschkunniga rekryterare i Skellefteå

Med Skellefteås snabbt växande arbetsmarknad är ni också många arbetsgivare som slåss om samma kandidater. Låt därför våra erfarna och branschkunniga rekryteringskonsulter hjälpa dig med rekrytering. Oavsett om du behöver tillfällig förstärkning en vill hitta en lojal och engagerad medarbetare för många år framöver.

Vi är vana att rekrytera för roller inom HR, marknadsföring, försäljning, inköp, IT, logistik, administration, finans och ekonomi. Dessutom har vi specialister inom teknik- och ingenjörsrekrytering på TNG Tech, IT-rekrytering på TNG IT Digital samt chefsrekrytering på TNG Lead. För de mer tillfälliga behoven bör ni istället nyttja våra tjänster inom bemanning och interim.

Hitta personal inom gruvdrift, butik, service, försäljning och teknik i Skellefteå via TNG Norr

Tar helhetsansvar för din rekrytering

Med TNG som din rekryteringsbyrå kan du luta dig tillbaka. Vi tar hand om hela rekryteringen, från första möte där ni beskriver ert rekryteringsbehov, till inkluderande talent marketing, med digital annonsering och social spridning med hög räckvidd, sökningar i vårt Talent Network samt fördjupad bakgrundskontroll, tester, referenstagning och garanti.

Med andra ord behöver du endast avsätta tid för att träffa den eller de kandidaterna som bäst uppfyller era behov och har potential för att lyckas i rollen. Dessutom värnar vi om ert Employer Brand – till exempel bjuder vi in alla era sökande att följa rekryterarens arbete genom hela rekryteringen. En sann transparent kandidatupplevelse!

Vi hjälper dig med personal inom

Möt en av våra kunder i Skellefteå

”TNG har hittat personer som jag inte tror vi hade hittat annars.”

Björkdalsgruvan – en av norra Europas största gruvor för utvinning av guld – jobbar på bred front för att stärka sin position som en attraktiv arbetsgivare. För att få in ett större och bredare flöde av intressanta kandidater till sina specialist- och chefsroller har bolaget anlitat TNG Tech som rekryteringspartner.

Arbetsgivare vi jobbar med i norr just nu

Kontakta ditt rekryteringsbolag TNG för att få hjälp med rekrytering i Skellefteå

Hur kan vi hjälpa dig?

Lämna dina uppgifter och beskriv vilken typ av jobb du vill rekrytera till, så kontaktar en av våra rekryteringskonsulter dig så snart som möjligt!

Söker du jobb i Skellefteå?

Via TNG hittar du ständigt nya jobböppningar hos arbetsgivare i hela Sverige via våra lediga jobb. Besök därför oss regelbundet för att inte missa en spännande möjlighet!

Nyhetsbrev om fördomsfri rekrytering från TNGInsights och trender inom fördomsfri rekrytering – direkt till din mail

Vill du hålla dig uppdaterad med de senaste trenderna inom fördomsfri rekrytering, mångfald och inkludering? Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få nyheter, insights och inspiration direkt till din inkorg. Kostnadsfritt varje månad.

Prenumerera på nyhetsbrevet

Rekommenderat för dig

Visa alla