TNG

TNG Interim – kompetenssäkrade interimskonsulter som levererar från första dagen

interimskonsulter och chefer som Skapar säkra resultat

Behöver du förstärka ditt team med en interimslösning under en kritisk period? En chef eller konsult med kompetenssäkrad erfarenhet som levererar säkra resultat från dag ett, och samtidigt driver din verksamhet framåt? Då ska du anlita oss på TNG Interim.

Interim ska vara enkelt. Och tryggt. En tom stol, oavsett roll, innebär förlorade intäkter och ett möjligt produktionsstopp. Därför ser vi på TNG Interim till att snabbt och kvalitetssäkrat matcha rätt person till din organisation. Våra erfarna interimskonsulter kommer från alla branscher och bakgrunder och matchas objektivt utifrån ditt unika interimsuppdrag. Och alla levererar säkra resultat från dag ett.

Genom moderna verktyg, ett inkluderande konsultnätverk och en datadriven och fördomsfri urvalsmetod, hittar vi snabbt kvalificerad och erfaren personal som matchar ditt unika behov. I hela Sverige. Inom alla tjänstemannaområden.

Interim med TNG levererar säkra resultat genom att:

  • Identifiera erfarna och specialiserade interimskonsulter och chefer som direkt bidrar till affären. Men också ny energi och kunskap till teamet.
  • Presentera ett intressantare urval av interimschefer och konsulter. Vi lyckas p.g.a. vår datadrivna och fördomsfria metodik som inkluderar ett bredare urval av rätt kandidater till ditt interimsuppdrag.
  • Konsulter vars kompetens och ekonomiska historik är kvalitetssäkrade för din trygghet med både bakgrundskontroll och referenstagning.

Våra interimslösningar

Interimskonsulter med specialistkompetens

En interimskonsult tas in i situationer där organisationer behöver en erfaren specialist under tillfälligt hög arbetsbelastning, föräldravikariat eller speciella projekt. Vanligast är dock att hyra in en konsult innan man hunnit rekrytera en ny medarbetare.

Vid uppstart gör vi en kompetensanalys tillsammans. Där släpper du ditt ansvar och vi på TNG Interim tar över. Snabbt och kostnadseffektivt hittar vi en konsult som kommer fungera i organisationen. Med vårt inkluderande nätverk och datadrivna, samt fördomsfria, metod har vi ett bredare urval av konsulter och matchar rätt kandidat till just er.

TNG Interim har lång erfarenhet av att stötta organisationer med interimskonsulter inom ekonomi, teknik, inköp, logistik, marknad och HR.

Interimschefer med rätt ledaregenskaper

En interimschef är en erfaren ledare som tas in under förändringsarbete, föräldraledighet, för att utveckla organisationen eller för att leda ett team under en pågående ersättningsrekrytering. Via TNG Interim hyr du interimschefer med rätt ledarskapspotential. Chefer som bygger framgångsrika, produktiva och välmående team genom att skapa psykologisk trygghet i gruppen.

TNG Interim har i flera år stöttat företag och organisationer med interimschefer inom ekonomi, teknik, inköp, logistik, marknad och HR.

Vi arbetar aktivt med vårt nätverk av chefer, eller söker externt för att bredda urvalet ytterligare med vår datadrivna och fördomsfria metodik.

 

Vi ser kompetens framför ålder, kön, bakgrund och lärosäte, vilket gör att vi inkluderar fler konsulter med rätt motivation och erfarenhet i våra urval. Det ger dig som kund bättre matchade kandidater.

– Annika Jepsson, produktägare TNG Interim
Hyr en interimskonsult eller interimschef från oss på TNG Interim

Hör av dig!

Vill du veta mer om Interim och våra interimslösningar? Fyll i dina uppgifter så ringer vi upp dig!

…eller boka en tid direkt som passar just dig!

Vill du veta mer om interim och våra interimslösningar av chefer och specialister? Boka enkelt en mötestid via länken nedan så får du träffa en av våra specialister inom vår interimsverksamhet.

Boka möte direkt!