TNG
Anlita TNG för att hyra Kompetenssäkrade konsulter och chefer inom interim

Interim – konsulter och chefer som skapar säkra resultat

Interim som skapar säkra resultat

Med TNG Interim anlitar du kompetenssäkrade, erfarna interimskonsulter och chefer som levererar säkra resultat från dag ett.

Kompetenssäkrade interimskonsulter som levererar från dag ett

Interim ska vara enkelt. Och tryggt. En tom stol, oavsett roll, innebär förlorade intäkter och ett möjligt produktionsstopp. Därför ser vi på TNG Interim till att snabbt och kvalitetssäkrat matcha rätt person till din organisation. Våra erfarna interimskonsulter kommer från alla branscher och bakgrunder och matchas objektivt utifrån ditt unika interimsuppdrag.

Genom moderna verktyg, ett inkluderande konsultnätverk och en datadriven och fördomsfri urvalsmetod, hittar vi snabbt kvalificerade och erfarna konsulter och interimschefer som matchar ditt unika behov. I hela Sverige. Inom alla tjänstemannaområden.

Interim med TNG levererar säkra resultat genom att:

 • Identifiera erfarna och specialiserade interimskonsulter och chefer som direkt bidrar till affären. Men också ny energi och kunskap till teamet.
 • Presentera ett intressantare och mer diversifierat urval av interimschefer och konsulter. Vi lyckas tack vare vår datadrivna och fördomsfria metodik som inkluderar ett bredare urval av rätt konsulter.
 • För din trygghet kvalitetssäkra alla konsulters kompetens och ekonomiska historik med både bakgrundskontroll och referenstagning.

Kom igång direkt!

Några av våra kunder just nu

Anlita tng för Interimskonsulter med specialistkompetens

Interimskonsulter med specialistkompetens

Anlita våra interimskonsulter när organisationer behöver en erfaren specialist som direkt kommer igång med uppdraget. Det kan handla om tillfällen när det råder hög arbetsbelastning, föräldravikariat eller speciella projekt. Vanligast är dock att anlita in en konsult innan man hunnit rekrytera en ny medarbetare.

Vid uppstart gör vi en kompetensanalys tillsammans. Där släpper du ditt ansvar och vi på TNG Interim tar över. Snabbt och kostnadseffektivt hittar vi en konsult som kommer fungera i organisationen. Från dag ett. Tack vare vårt inkluderande nätverk och datadrivna, samt fördomsfria, metod har vi ett bredare urval av konsulter och matchar rätt kandidat till just er.

Med TNG får du Interim – konsulter och chefer som skapar säkra resultat

Interimschefer med rätt ledaregenskaper

Våra interimschefer är erfarna ledare som tas in under förändringsarbete, föräldraledighet, för att utveckla organisationen eller för att leda ett team under en pågående ersättningsrekrytering. Via TNG Interim anlitar du interimschefer med rätt erfarenhet, kunskap och ledaregenskaper. Resultatet blir chefer som bygger framgångsrika, produktiva och välmående team genom att skapa psykologisk trygghet i gruppen.

Vi arbetar aktivt med vårt nätverk av interimschefer. Dessutom söker vi externt för att bredda urvalet ytterligare med vår datadrivna och fördomsfria metodik.

Specialistområden för interim

TNG Interim erbjuder interimskonsulter och interimschefer inom följande områden:

 • Ekonomi
 • Finans
 • Försäkring
 • Teknik
 • Inköp
 • Logistik
 • Marknad
 • HR

Vår metodik gör att vi snabbt kan matcha rätt konsult till rätt kund. Vi vågar utmana våra kunder och sätter kompetens framför ålder, kön, bakgrund och lärosäte, vilket gör att vi inkluderar fler konsulter med hög motivation och erfarenhet i våra urval.

– Annika Jepsson, produktägare TNG Interim
Hyr en interimskonsult eller interimschef från oss på TNG Interim

Hur kan vi hjälpa dig?

Vill du hyra en interimskonsult eller chef med kort varsel? Fyll i dina uppgifter så ringer vi upp!

Hyr interimskonsulter i Stockholm och norra Sverige

Söker du en interimskonsult i Stockholmsregionen eller norra Sverige? TNG Interim hjälper er att snabbt få en erfaren chef eller specialist på plats!

08-219200
info@tng.se

Visa på karta

Interim i Göteborg och västra Sverige

Hyra interimskonsult i Göteborg? Kontakta oss i Göteborg så hjälper vi er hitta rätt interimskonsult för just er verksamhet.

031-7612220
info@tng.se

Visa på karta

Hyr interimskonsult i Malmö och Skåne

Söker ni en interimskonsult i Malmö och Skåne? Kontakta vårt kontor i Malmö så hjälper vi er hitta rätt interimskonsult som levererar från första dagen.

08-21 92 00
info@tng.se

Visa på karta

Hyr interimskonsulter i Örebro

På jakt efter interimskonsult i Örebro och Mälardalen? Hör av dig till oss på TNG i Örebro så hjälper vi dig!

08-21 92 00
info@tng.se

Visa på karta

Boka möte direkt!

Här kan du som vill veta mer om våra tjänster inom rekrytering, bemanning eller interim boka ett möte direkt med en av våra rekryterare.

Boka möte här!

Rekommenderat för dig

Visa alla