TNG
Hyr kompetenssäkrade HR-chefer och HR-konsulter med TNG Interim

Anlita en självgående HR-konsult som gör det lilla extra

Med TNG Interim hyr du kompetenssäkrade HR-konsulter som kan starta igång direkt. Anlita oss när du behöver maximera potentialen för din HR-avdelning, ökat affärsfokus, specialistkunskap och större flexibilitet.

HR-konsulter som skapar säkra resultat

Funderar du på att anlita en interim HR-chef? Eller behöver du en HR-konsult som kan stötta upp i ett dedikerat projekt? Våra erfarna HR-konsulter kan hjälpa dig med digitalisering, AI, lönekartläggning, omorganisationer, i övergången till ett nytt regelverk och vid kompetensskiften. Liksom avlasta när HR-chefen plötsligt slutat, är sjuk eller föräldraledig, alternativt för att täcka upp under pågående rekrytering.

Ta hjälp av oss på TNG Interim för att snabbt hitta en HR-konsult som passar just din verksamhets behov idag och i framtiden. Många av våra konsulter är flyttbara och tar sig med glädje an uppdrag i hela Sverige.

Med TNG Interim får du:
 • Hjälp när du behöver det som mest! Kom igång med viktiga projekt, frigör tid från egen HR-personal och bibehåll fart i en kritisk period.
 • Självgående, erfarna och trygga HR-konsulter som gärna hugger i och gör det lilla extra utan prestige.
 • Konsulter vars kompetens och ekonomiska historik är kvalitetssäkrad, med både bakgrundskontroll och referenstagning, för din trygghet.

Hitta rätt konsult inom HR

Nyligen tillsatta interimskonsulter inom HR

 • Arbetsrättsjurist, ideell organisation
 • HR-Business Partner, järnvägsunderhåll
 • Tech-rekryterare, tillverkningsindustrin
 • HR-BP, järnvägsunderhåll
TNG Interim hyr ut interima HR-konsulter för alla tillfällen

Interima HR-konsulter för alla tillfällen

Många är utmaningarna inom HR – och man måste inte klara allt själv. Något av det bästa med att ta in en interimskonsult är att personen finns där under en dedikerad period och backar upp. Alltid med ert bästa i fokus och alltid utan prestige.

Våra konsulter är vana att stötta upp i change management, digitalisering, kompetensväxling, processgenomgångar, lönekartläggning och effektivisering. Men också att vara rösten utifrån som kommer med perspektiv och idéer från andra branscher. Någon som kan undersöka hur AI kan göra HR-organisationen effektivare. Eller vägleda vid ett nytt regelverk.

Så oavsett om ni behöver städa upp i röran – eller hitta någon som kan förvalta ett arv på kort eller lång sikt – kan vi på TNG Interim föreslå en lämplig HR-konsult från nätverket.

Med en HR-konsult får du snabb hjälp från dag ett.

Fördelar med att anlita våra konsulter

 • Effektivitet, produktivitet och affärsfokus: Genom att tillfälligt förstärka din HR-avdelning med en interimskonsult kan du frigöra tid och resurser för att fokusera på kärnverksamheten.
 • Flexibilitet och anpassningsförmåga: En övergångsperiod, ett specifikt projekt eller temporär personalbrist? Vår konsult anpassar sig efter dina behov.
 • Specialistkunskap: Våra interimskonsulter har omfattande erfarenhet och expertis inom HR-fältet och kan säkerställa att du har de rätta strategierna och verktygen på plats.
 • Kostnadsbesparingar: Att anlita en interimskonsult kan vara mer kostnadseffektivt än att anställa en permanent HR-resurs. Du betalar bara för den tid och de tjänster du behöver, vilket ger dig större kontroll över dina HR-kostnader.

Uppdrag inom HR och rekrytering vi jobbar med idag

Vårt nätverk av HR-chefer och interima HR-konsulter är väletablerat och ständigt uppdaterat. Med andra ord kan vi snabbt föreslå en konsult som passar just ert behov.

Jenny Nilsson, produktägare för TNG Interim
Hyr interim HR-chef - kontakta TNG Interim idag så ser vi till att du snabbt har en erfaren konsult på plats som levererar

Hur kan vi hjälpa dig idag?

Behöver du en interim HR-chef eller annan konsult inom HR? Eller diskutera interimslösningar inför ett HR-projekt eller chefsvakans? Lämna dina uppgifter och berätta kort om ditt behov, så hör vi av oss inom kort.

Vi ser fram emot att få avlasta dig!

Uppdrag som HR-konsult? Bli en del av vårt konsultnätverk på TNG Interim så matchar vi dig med intressanta uppdragsgivare!

Söker du själv uppdrag som HR-konsult?

Söker du större frihet, vill styra din tid själv och välja dina egna uppdrag? Kanske har du funderat på att starta ett eget företag, men tvekat eftersom du är osäker på hur du skulle hitta uppdrag? Som underkonsult eller interimskonsult via oss på TNG får du hjälp att hitta givande uppdrag inom HR, ledarskap och change management samtidigt som du själv håller i taktpinnen.

Rekommenderat för dig

Visa alla